تریدر های تبریز اعلام حضور کنید

فایل نصبیشو زیپ میکنم . اینجا آپلود میکنم . میتونی استفاده کنی

2 لایک کرده

قیز سن تورکسن :joy: :joy:

1 لایک کرده

جانلار بویون کلا نتین اداسی وار بیراز مواظب اولون

2 لایک کرده

بلی
منم اوزومدع واریدی ولی گالیب تلگراممدا وص اولاندا یولارام

1 لایک کرده

آها چوخ ممنون اولام :heart::heart:

2 لایک کرده

بی تربیت تشریف ندارم که

اومدی اینجا ما بهت راهکار بگیم بعد خودت عصبی میشی که نه مال من درسته

اگه متا درست بود پروکسی نمیخواست اگه نه درست نبود باید دنبال راه حل باشی نه اینکه عصبی بشی

من به عنوان یک هموطن و برادر که اعصاب هممون خرابه می خواستم یه کمکی بهت کنم تو هم دوست نداشتی تموم شد رفت

1 لایک کرده

سلام من تبلیغ نمیکنم و کاری با کسی ندارم 2 سال قبل تو یکی از آموزشگاههای تبریز با شخصی آشنا شدم که پیشش ICT یاد گرفتم واقعا هم دستش درد نکنه استاد سالخورده من که راضی هستم خودش هم میگفت تا حالا تواین سبک بیشتر شاگرد نداشت هر کسی خواست این سبک یاد بگیره پیام بده معرفی اش کنم من کاری با اساتید دیگه ندارم ایشون واقعا عالی بودن

1 لایک کرده

آدرس و اطلاعاتش رو بده ممنون رفیق

1 لایک کرده

اگر زبانین یاخچی دی نسخه اصلیسی مندع وار خدمتیندع.

The Daily Trading Coach - Brett Steenbarger.pdf (4.0 مگابایت)

2 لایک کرده

چوخ ممنونام :heart::heart::heart:

2 لایک کرده

چوخ گوزل فایل به درد بخوری دی مرسی

2 لایک کرده

الرین آغریماسین یاشا

2 لایک کرده

مخلصم مهدی جان ارادت

2 لایک کرده

ساواش کوکوسی گلیور:rofl::rofl:

1 لایک کرده

سلام

بنظرم آموزش های که مارک داگلاس میده دیدگاه حرفه‌ای میده به مارکت درک احتمالات به شخصه باید تک تک حرفشو درک کنیم ویدیو ها کتاب ها

به شدت توصیه میشه

3 لایک کرده

عزیزان امارت به فنا رفت

1 لایک کرده

سنی بیر نچه سری گورموشدوم بیلمیردیم تورکسن :joy:

عمو قوربان حارالیسان

و نچه وختدی بو بلایا دچار الوبجان :joy: (تریدری)

1 لایک کرده

منم تقریبا ۳ سال هست که با این فضا اشنا شدم و یکبار یه اکانت ۳۰۰ دلاری رو به ۴۸۰ رسوندم و سر از دست دادن ۲۰ دلار و ترید انتقامی کل اکانت رو از دست دادم و بعد مشکلاتم رو فهمیدم و یک ساله دارم آموزش های بیشتر و بهتری رو دنبال میکنم به همراه بک تست و فوروارد تست و تونستم با استراتژی یه اکانت دمو ۱۰۰۰ دلاری رو به ۱۴۰۰ برسونم و الان منتظر این هستم که sgb باز شه و پراپ بگیرم.

2 لایک کرده

اینشالله موفق اولارسان داداش

2 لایک کرده

به به خیلی هم عالی حسام جان . بسیار مسیر درستی رو داری میای جلو . اوایل هممون از این تجربیات تلخ در بروکرها داشته ایم از جمله خودم . امیدوارم موفق باشی در مسیرت .

2 لایک کرده