سلام علی جان اصلا قبول نکرد سایت فک کنم مشکل دارد در لینک گذاری . اصلا درست کار نمیکنند برنامه های داخلی
خوش امدی برادر قدمت روی چشم چخبر اوضاع خوبه
سلام داداش خوش امدی به جمع ماشالا چیرو ندیدی تو اونو بگو ![]()
خواهش الیرم عزیز . اختیارون وار
داداش یا نمنه یازب این پست نا معتبر
اجازه ی لینک گذاری در شبکه های اجتماعی داده نمیشه
با سلام طبق داده های رادار چابکان از 33سرویس 9تا دیتا سنترفعال هستند اگه تو 24 ساعته تنظیم کنید شدت اختلال نمایان میشه با این اختلال نت داخلی کارایی نداره
پاداخ نت درده درمض خبر جلده نت اول اخر جره وصل اولا مشاور وزیر دیب بنه
ممنون علی جان منتهی امیدوارم هرچه سریعتر وصل بشه و بتونیم برگردیم سر کارو زندگیمون .
اره ولی خب اشتباه بود
نظر شخصیم این هست که کارت اتفاقا درست بوده . اینکه با دیدگاه های مختلف آشنا بشی کمک زیادی در درک و شناخت بازار میکنه .
به نظر من بدترین کار رو کردن چون مثلا تو پرایس اکشن استراتژی بای میده ولی ict میگه سل بزن
گیج میمونه که کدوم کار رو انجام بده
به شخصه وقتی دلیل این تناقض هارو بررسی کردم فهمیدم اختلافشون در کجاست یا چرا در بعضی موارد اشتراک نظر وجود داره . البته این مسیر زمان بیشتری میطلبه و مثل هزارتویی میمونه که باید در نهایت مسیر خروج رو پیدا کنی . ولی در نهایت به این نتیجه میرسی که اکثر سبک ها میخوان چند هدف مشترک رو دنبال کنن . البته میتونی با ترکیب مفاهیم سبک ها هم استراتژی شخصی بسازی که میشه گفت بستگی به شخصیت فرد داره . بعضی افراد صرفا یک سبک رو انتخاب میکنن و توش عمیق میشن .
نه عزیز این حرف شما رو قبول ندارم . بازار به اندازه کافی پیچیدس . با این کارا بیشتر برا خودمون پیچیدش میکنیم . نیازی به فهمیدن دیدگاه های مختلف نداریم . بیشترشون بجای اینکه کمک کننده باشن . سردرگم کننده هستن . جایی از مارکت رو با یه دیدگاههی میبینی سل داره میده همزمان با یه دیدگاه دیگه بای میده . کدوم دیدگا اشتباه میکنه ؟ هیچکدوم . چون هر کدوم وین ریت خودشو داره . مشابه همون نقطه از مارکت رو یه تایم دیگه جای دیدگاه درست و غلط عوض میشه
من خودم از 5 سال رو دو سال رو صرف یه دوره آموزش اندیکاتوری کردم که هیچ ارزشی نداشت . من اون دو سال رو برا خودم عمر تلف شده تو مسیر اشتباهی میدونم .
والا حرف شما هم درست هست . خیلی ها تنها یک سبک رو انتخاب میکنن و در اون تبهر پیدا میکنن . من شخصا همیشه کنجکاو بودم بدونم بقیه سبک ها چی برای ارائه دارن و برای همین این مسیر رو رفتم . در اوایل تقریبا چند ماهی مثل شما درگیر یادگیری امواج الیوت و کار با اعداد فیبوناچی شدم که فکر میکردم اتلاف وقت بود چون الان هم استفاده ای ازشون ندارم . اما این اواخر مثلا میبینم اون هم نیاز بوده بالاخره این مسیر بالا پایین داره اون ها هم بخشی از تجربه هستن . صرفا بحث صرف زمان هست . یسری ها میخوان در اسرع وقت به نتیجه برسن و راه های بیهوده رو نرن یسری ها هم مثل من زیاد عجله ای ندارند و اوکی هستن با این قضیه.
اینطور که من فهمیدم اینه که تو این مارکت جایی برا کنجکاو ها نیست ![]()
التبه ممکنه مثل خیلی وقتای دیگه که اشتباه میکنم تو این مورد هم اشتباه کنم ![]()
باید دید چه میشود رفیق . تنها چیزی که خوب در این مسیر یاد گرفتم اینه که هیچ قطعیتی درکار نیست . ممنون از به اشتراک گذاری تجربیاتت ![]()
آره دیگه باید ما بواسطه ی همین دیدگاه “هیچ قطعیتی در مارکت نیست “.دنبال کنکاوی نریم . (من اینطور فکر میکنم . )
اون دو سالی که من با یه اموزش اندیکاتوری کار میکردم . استادش حرف از قطعیت میزد . و اون دوره هایی که اون دوستمون بالاتر گفتن . اکثرشو منم دیدم . ولی واقعا نیازی نبود .
شما امروز که داریم صحبت میکنیم به این نتیجه رسیدید که نباید با دیدن سبک ها مختلف اتلاف وقت کرد و تنها یک سبک رو باید کامل و عمیق یاد گرفت و بنظرت این طرز فکر درست هست . اما شما اگر کنجکاو نبودی و بقیه سبک هارا دنبال نمیکردی هیچوقت به این نتیجه نمیرسیدی که این روش اشتباه هست . پس کنجکاوی اتفاقا به ما کمک میکنه مسیرمون رو بیایم جلو و در نهایت به چیزی که هستیم تبدیل بشیم . این نتیجه گیری که از نظر شما دیدن اون سبک ها اشتباه بوده و نباید این اتفاق می افتاد و اتلاف وقت هست تنها با کنجکاوی شما میسر شده و صاحب این تجربه کرده شمارا . بله اشتباهات و موفقیت های ما تجربیاتمون رو شکل میدن .
به حرف اونایی که قبل از ما این راهو رفتن گوش ندادم
.
تجربه رو تجربه کردن اشتباهه
من کتاب معامله گر منضبط را قبل اینکه کارم را در بروکر ها شروع کنم ۳ بار خواندم و حتی نت برداری کردم و هیچ منبعی کامل تر از اون تا به امروز ندیدم در حوزه روانشناسی ترید . اما وقتی وارد مارکت شدم همان اشتباهاتی را کردم که در کتاب تریدر را ازش منع کرده بود و راجع بهش هشدار داده بود . گاهی ما باید خودمون یکسری مسائل رو تجربه کنیم با پوست و گوشتمون تا متوجه بشیم دقیقا چه کاری اشتباه و چه کاری درست هست (تجربه). آن روزی که من اولین دوره را در حوزه ترید دیدم استاد ادعا کرد که این دوره به تنهایی کافیست و شمارا سودده میکند . اما نشد و امروز از اینکه با بقیه دیدگاه ها هم اشنا شدم راضی هستم . ممکن بود با اون یک سبک هم موفق شم اما باید این مسیر را میومدم . خیلی از سبک ها هم که دیدم اصلا امروز به کارم نمیاد ولی از هر کدام یک نکته هم یاد گرفته باشم برای من کافیست . اما درنهایت باز به هر شخص بستگی داره شخصی هست میبینی از همان اول با یک سبک درست و استادی کاربلد اشنا میشه و مسیرش کوتاه تر میشه یکسری هم مثل من با کلی وقت صرف کردن و خطا کردن تازه میتونه راهش رو پیدا کنه . کاش اولی اتفاق بیفته برای ادم و دیگه بقول شما مجبور نباشه این مسیر رو بیاد .