جایی که همه میفروشن تو بخر
چقد اکانت مارجین کال شده با این جمله
با اندیکاتور میتونی سود کنی.
یه بابایییی استتاااد مثلاا تو لایو خودش یا 40 تا شاگردش مثلا(رو دستش ترید میکردن فقط)
با من بحث شد سر استراتژی من، میگفت تو مگه نمیگی استراتژیت جواب میده ،پس چرا میگی بکتست آمار بکتست اگر جواب میده برا بعد پس چه نیازی به بکتست گرفتنه ازش😂
بعد خودش ترید میزد، میرفت تو ضرر میگفت موقعیت بهتر داد، باز میرفت تو ضرر میگفت موقعیت بهتر داد تا یکم مجموع بره تو سود همه رو ببنده بعد بگه وین ریت من بالا 90 دزصده😂 عملا استاپ نمیزاشتن و تیپی
بعد ب من گیر میدادن ک تمام تریدهتم با تیپی و استاپ از قبله خخ
کلا توی حرفه ی معامله گری از یه جایی به بعد باید سکوت کنی و بگی شما درست میگی😁وگرنه اعصاب آدم نابود میشه
با یه گوشی تو جیب پولدار میشید
این حقوق یک ماه:dollar_banknote:
این حقوق دو ماه ![]()
.. این کل زندگیت ![]()
![]()
![]()
![]()
یه جمله مزخرف دیگه به ذهنم رسید که دلم نیومد بگم. تیپیکال تمام اشخاص معروف که حتی ریز ترین چیزارو قبلا گفته بودن:
“ اگر یادتون باشه من این ریزش یا رشد رو توی لایوم یا پست فلانم بهتون گفته بودم که از اینجا میریزه یا میره بالا. گوش میکردی الان مثل بچه های vip کلی سود میکردی”
دلقک ها، اینکه طرف تو کاخ سفید شام چی خورده بوده رو هم یه زمانی تو لایو هاشون، استوری هاشون و یا پست هاشون میگن که گفته بودیم ایناهاااااش
با همین کارهاشون پدر مردم رو دراوردن و بدبخت کردن خدایی
چرته ؟ خیلی شنیدم میگن
استراتژی خودت چیه دادا؟
کروکوبات استاد امامی
بهش گفتم معامله ریل بزن شروع کرد فحاشی و ضرب المثل گفتن .
سود روزانه………..!
حقوقت چنده این حقوق یک ماه این حقوق دو ماه این حقوق یک سال ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
البته ببخشید که اون شارلاتان رو تریدر نام کردیم و به همه ما تریدر ها توهین ضد ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
با پول کم هم میشه ترید کرد
حداقل چقدر سرمایه میخواد
۱۰ تومن دارم یه شت کوین خوب معرفی کن بخرم برای ۵ سال دیگه ![]()
![]()
![]()
یا حنین
خاطرات خوب و بدمون همه شده کروکوبات ![]()
موافق روند ترید کن
شغل دوم درآمد اول
VSشغل دوم ضرر اول
چقدر این به دلم نشست
من یه هانت دارم رو داجونز شخصیه در آوردمش کسی اصلا نمیزنیه یه ستاپ روی طلا میزنم دو مدل ورود داره، بریک اوت رنج اوپن نیویورک طلا هست. یه دونه جدید هم دارم فوروارد تست میکنم استراتژیش رو داخل یه تاپیک نوشتم، هنوز وارد ترید لیستم نکردم و دارم بررسی میکنم دقیق تر استراتژی orb+volume