مزخرف ترین جمله ای که توی ترید شنیدین چی بوده؟

یه جمله نیست

من در طول زمان معامله گریم جمله های بشدت مزخرفی شنیدم که قطعا شما هم باهاشون برخورد میکنید:

ترید ساده ترین شغل دنیاست ..

تریدر ها بی کار هستن..

ترید ساده‌ست و راحت میشه پولدار شد..

ترید رو ول کن، فقط هولد کن، همیشه بردی..

ضرر نکردم، فقط وقتی بفروشم ضرر می‌کنم..

3 لایک کرده

واکنش ژورنال معاملاتی :

3 لایک کرده

اگه دلیلشو نمیفهمی یعنی یا سبکت اشتباهه یا درکت، تو سبک شخصی من، هرکاری دلیلی داره و سکانس بازار کاملا مشخصه

2 لایک کرده

ااسپید ران برای مارجین کااااال :white_check_mark:

1 لایک کرده

درود. واسه شروع باید حساب حداقل ۵۰۰دلاری داشت. با ۱۰۰دلار ۲۰۰دلار نمیشه…!

3 لایک کرده

داداشم گوش کن،با دمو کار کن سوده شدی برو ریل وقت زیاده خبری نیست،حتما از اکسپرت مدیریت سرمایه استفاده کن

3 لایک کرده

مزخرف نه اما خیلی خندیدم:کاکو ول بِکن برو کار کن گش..دبازیا چی چیه

5 لایک کرده

دادا اگه پول واقعی ببری برا شروع تو مارکت اشتباه کردی،گوش ندی خود مارکت بهت میفهمونه

2 لایک کرده

مزخرف ترینشون اون جمله ای نیست که میگن،بلکه برعکسشه:”اینکه هیچی نمیگن یا هیچ وقت حتی نمیپرسن این ترید که میگی چیه؟” طوری رفتار میکنن که انگار یه فرد بیکار هستی.حالا تو بیا یه دکه بزن آب معدنی بفروش،کل فامیل میخوان هی بگن بهبهههه اتفاقا خیلی سود داره،میدونی مردم چقد در روز آب میخورن؟

4 لایک کرده

مارکت میکر ، یه سری آدم نشستن و نگاه میکنند شما کجا وارد بازار شدی و اونها جهت رو عوض میکنند .

4 لایک کرده

کلا برعسه وقتی سوده شدی حداقل۵ماه اون موقع جاتون عوض میشه میانه‌روی

2 لایک کرده

با دیدن این کورس میتونی سود ده بشی (یعنی صرفا مسائل تکنیکال و فنی قیمت رو بررسی کنی حله) که در واقعیت میدانی کلا بازی عوض میشه

1 لایک کرده

البته شاید۱درصدباشن،بقیش ریدرن

1 لایک کرده

۱: خط روند

۲: استراتژی اوپنینگ داوجونز

۳:طلا تایم فریم یک دقیقه

5 لایک کرده

میتونی همینجا نمونه تریدهامو در تایم فریم یه دقیقه ببینی.

توضیحم دادم کجا ورود کردم و چرا …؟:wink:

1 لایک کرده

عمرت رو پای چارت هدر نده

اینو اوایل بهم زیاد میگفتن،

3 لایک کرده

تا ضرر ندی به سود نمیرسی

2 لایک کرده

اگر تو ترید پول بود هیچ وقت آموزشش نمیدادن😂

5 لایک کرده

اینکه بچه های vip و دوره هامون دارن میترکونن و سود های چند صد درصدی دارن میگیرن.

واقعا چرت ترین حرفیه شنیدم.

8 لایک کرده

ترید شغل دوم!!! :rofl:
وینریت بالا!! :joy:
ربات خفن :joy:
تیم ترید !! :rofl: :rofl:
روزی X که در بیایم میشه ماهی Y دلار :rofl: اره بشین تا در بیاری :rofl:
مدیریت روانشناسی :joy: و مدیریت سرمایه مشکل شماست :rofl: :rofl: :rofl:
و توهم این که یه پراپ میگیریمو با ایشالله ماشالله و پکیج 20 ساعته استاد که رایگانشو رفیقمون داره فارکسو لوله میکینیم
!!! یا من روزی 10 دلار در بیارم میشه ماهی فلان قدر پس من اندازه یک کارمند در اوردم!این دسته واقعا برام سواله چرا اومدن تو ترید ؟؟
و جمله تو مخی که واقعا کفر منو در میاره وقتی استاپ میخوره طرف میگه استاپ استراتژیو خوردم و این بازار احتمالاته.پس احتمال داره لنگای منم سیخ بشه :rofl: قطعا باید برم پیاده روی و شمع روشن کنم با عوود صندل . :rofl: تا مشکل استاپم خوردنم حل بشه :rofl: ارهه بشین تا حل بشه هانی :rofl:

6 لایک کرده