مزخرف ترین جمله ای که توی ترید شنیدین چی بوده؟

سلام خدمت دوستان عزیز

عجیب ترین جمله ای که در طول دوران معامله گریتون شنیدید چی بوده (مخصوصا در اوایل دوران معامله گریتون) ؟

2 لایک کرده

یه استراتژی داریم که وین ریت 95 درصد داره

9 لایک کرده

روزی x درصد سود میکنم!

3 لایک کرده

وین ریت ۹۹ دارم :joy::joy::joy:

5 لایک کرده

ریسک به ریوارد 1 : 1

4 لایک کرده

شاید خیلی از دوستان خرده بگیرن ولی مزخرف ترین جمله ای که شنیدم این بوده: “ترید میتونه شغل دوم شما باشه” با همین جمله خیلیا گول خوردن پول وارد کردن هم از شغل اصلی شون جا موندن هم پولشون رو از دست دادن و هم اعصاب و روان براشون نموند. .
ترید خودش یه شغل هست و اگه اصولی کار کنی اونقدر وقتتو میگیره که نمیتونی در کنارش به کار دیگه مشغول باشی. اینکار برای همه نیست برای کسی هست که حداقل 4 سال بتونه بدون درامد خاصی فقط از جیب بخوره و تازه بتونه خرج کلاس و آموزش کنه . حتما دیدید سمینارهایی که قبلا خیلی برگزار میشد الان هم هست که 600-700 نفر میخوان یهو تریدر بشن من میگم 5 تا تریدر هم از توشون درنمیاد .
”واقعیت ها در این بازار بسیار بسیار تلخ هست” آنها را قبول کنید.

23 لایک کرده

یکی دیگه هم هس تو آموزش میگفتن

“تمام حرکات مارکت دلیل داره“

6 لایک کرده

اینکه کاملا درست هست دوست عزیز. همه حرکات مارکت دلیل داره اما اینکه ما متوجه دلیلش نمیشیم یه چیز دیگه هست. پنهانی ترین دلیلش میتونه احساسات چندتا نهنک بازار هست که یه دفعه با هم وارد میشن. (میگم احساسات چون موسسات مالی که توانایی تکان دادن بازار رو داردن بر اساس استراتژی وارد نمیشن )

4 لایک کرده
  1. فارکس خیلی سخته کریپتو آسونتره :clown_face:
  2. بازار استاپ مارو میبینه و استاپمونو میزنه که سود نکنیم :clown_face:
  3. بهت 100 میلیون پول بدم آخر سال چند برمیگردونی؟ :clown_face:
  4. یه استراتژی دارم 101 درصد وین‌ریت! :clown_face:

و اما جایزه Trash ترین جمله: ترید قماره!

7 لایک کرده

قربونت اینکه تمام حرکات مارکت دلیل داره توهمی بیشتر نیس بقول خودتون یه نهنگ میاد میخره قیمت از اون ور میزنه بیرون یا مثلا تو کدل ثانیه چه دلیل هس این بلاک به اون بلاک برسه بخوای معامله روش بگیری اینا همه توهمات rtm ه که یه زمانی درگیرش بودیم

2 لایک کرده

وین ریت بالای ۹۰

و

ترید شبیه قماره

و

توی چند ماه میشه معامله گر شد

4 لایک کرده

دلیلش همون نهنگه بود که خرید زد ولی ما متوجه نشدیم :joy: و قرار هم نیست که متوجه بشیم به هر حال بیدلیل نبوده

4 لایک کرده

ولی گزینه ی دوم کاملا درسته.. استاپ ما یکی از اهدافه.

4 لایک کرده

آدام مرادی………:yawning_face::joy:

3 لایک کرده

دو واژه 100 و درصد که زندگی و مسیر خیلیارو کلا عوض کرد

3 لایک کرده

با 100 دلار نمیتونی 1 لات معامله طلا باز کنی

4 لایک کرده

حقوقت چقدره ۲۰ میلون ؟

:money_with_wings:۳۰ روزت:money_with_wings:۶۰ روزت :money_with_wings:۹۰ روزت :joy:

اینه ماتریکس :joy:

4 لایک کرده

خیلی از جملات رو دوستان گفتن.اما بارها ازم میپرسن: اگر تریدری پس چرا میری سرکار؟

2 لایک کرده

ژورنال معاملاتی :joy::joy:. تو بازار احتمالات با نوشتن ژورنال معاملاتی دنبال قطعیت هستیم .

طبق سیستم زدی یا نه . تمام

3 لایک کرده

میخواستم عجیب ترین جمله ای که شنیدم رو بنویسم که دیدم همینجا تو همین تاپیک محسن جان عجیب ترین حرف رو زدن

3 لایک کرده