تلاش برای رفع مشکل عدم اتصال فنفیکس

توی بخش قوانین کلی گذاشتن

2 لایک کرده

الان متاتریدر ۵ ،فنفیکس وصل هس؟معامله میشه کرد؟

1 لایک کرده

آره دیدم دمت گرم اینم لینکش:

و جالبه قانون ip مشترک هم داشت که با تحریم شکن داستان میشه

1 لایک کرده

اره ولی باید از تحریم شکن استفاده کنی

اینو من از پشتیبانیشون پرسیدم گفتم که تحریم شکن مشکلی ایجاد نمیکنه میشه استفاده کرد و منظور از ای پی مشترک ای پی دستگاه هست حالا میخواید خودتون از پشتیبانیش مجدد سوال کنید

خب الحمدلله تشخیصمون درست بود و فنفیکس توی بله با آید @FeneFx

کانال راه انداخته و نحوه اتصال با نت ملی رو اعلام کردن، حتما پخش کنید این خبر رو همه مطلع بشن

آیدی کانال بله رو گذاشتم اینم آخرین پیامشون

:backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down:

:green_circle: همراهان گرامی فنفیکس

به اطلاع می‌رساند، وبسایت فنفیکس با دامنه:

بدون محدودیت، با اینترنت ملی فعال است.

برای ورود به این وبسایت نیازی به استفاده از تحریم شکن نخواهید داشت.

شایان ذکر است، در صورتی که برای دریافت کد ورود دو مرحله‌ای با مشکل مواجه شدید، با پشتیبانی آنلاین سایت ارتباط بگیرید تا کد ورود را دریافت کنید.

ساعات پاسخگویی پشتیبانی آنلاین: ۱۰ صبح تا ۶ عصر

همچنین قابلیت ورود به حساب معاملاتی و انجام معاملات با اینترنت ملی در آدرس‌ زیر فراهم است:

توجه: این آدرس‌ها فقط با اینترنت ملی ایران قابل دسترسی هستند. بدون تحریم شکن باز کنید.

1 لایک کرده

درود دوستان کسی تجربه استفاده از این پراپ و برداشت رو داشته

عموم نظرات داخل سایت جالب نیست در مورد این پراپ

فنفیکس از پراپ‌های خوب قدیمی و معتبره

دوستان من بخوام به حسابم وصل شم ولی لاگین رو ندارم گمش کردم از کجا رمز عبور و..رو برای حساب پراپم پیداش کنم

ایمیلمم باز نمیشه سایت حسابمم باز نمیشه

سایت رو باز کنه، منتها میخام برم توی داشبورد حسابم باز نمیکنه،،، بعد باز شدن سایت من گزینه ورود/عضویت رو میزنم ولی هیچی باز نمیکنه

ماله منم همینطوره

نمیشه از راه دیگه به رمز عبور دسترسی داشت؟

به پشتیبانی هم پیام دادم یکساعتی، هیچ پاسخی نمیده

من از ساعت شش صبح پیام دادم ولی کسی پاسخگویی نمیکنه.میخواستم قبل ساعت چهار به حسابم متصل شم ولی کو پاسخگو

لطفا اگه جوابی دریافت کردین به منم اطلاع بدین

توی ایمیل هم رمز عبور رو فرستادن، من چون خودم روز قبل قطعی نت، حساب رو خریدم توی آرشیو ایمیل هام نبود، ولی حساب های قبلی که منسوخ شده بودن رو توی ایمیلم پیدا کرده و اتفاقا تونستم هم به حساب وصل بشم، ولی حساب سالم رو در ایمیلم نبود،،، دیگه چاره ای نیست باید صبر کرد،،،، بنظرم شما هم عجله نکنید و صبر کنید، عجله و هیجانتون برای اتصال به حسابتون، ممکنه نتیجه خوبی نداشته باشه

ایمیلامو پاک کردم😐

مممنون از راهنماییتون

1 لایک کرده