تلاش برای رفع مشکل عدم اتصال فنفیکس

الان دیتاسنتر ترکیده

وصل شد چک میکنم با هم یک بررسی کنیم ببینیم چجوریه

مگه مشکل عدم اتصال با همفکری درست میشه!!!

باید وضع اینترنت کشور بهتر بشه

فنیفیکس باز قانون ثباتش رو داره؟؟؟؟

برداشت داشتی تا حالا؟؟؟

منظورت قانون 4 درصدشونه؟

داداش فنفیکس دومین پراپ معتبر ایران هست

قانون چهار درصد چیه؟من ازشون حساب دارم ولی تا حالا این قانون رو نشندیم اصلا فنفیکس مگه قانون نرخ ثبات داره

قانون ۴ درصد میگه در پوزیشنی که ۴ درصد سود کردی باید یک پوزیشن دیگه با همین سود داشته باشی تا شانسی بودن یا قمار گونه بودن معامله رو رد کنه و در غیر اینصورت معامله اولی هم فیل میشه از برآیند کلی

این قانون بنظرم برای افرادی هست که مدیریت سرمایه و پلن مشخصی ندارن و همیشه دنبال سود های باد آورده هستن.

ممنون…..دوست عزیز

با حرفت موافق نیستم چون هم تجربه ی خوبی از فنیفیکس ندارم همم پراپ های بهتریو میشناسم

قانون ثبات یا استمرار
حرف من سوالی بود که هنوزم داره یا نه
من تو تابستون پارسال که کار میکردم داشت

نه قبلا یه قانون 20 درصد ثبات داشت الان نمیدونم داره یا نه چون سر این خیلی اعتراض کردن بهش

درسته پراپ خوبیه

درسته طرف انسان شریفی هست

ولی چرا فقط تو قوانین راجع ب دراداون روزانه و کلی صحبت شده

باید قوانین اونقدر سلیس و واضح بیان بشه ک حرف و حدیثی نماند

شاید دارین پراپفرم فاندنکست رو میگین.مطمئنین از فنفیکس گرفتین چون نرخ ثبات ندارن

دقیقش میگه توی یک روز بیشتر از 4 درصد نمیتونی سود کنی و اگر توی یه روز 4 درصد سود کردی باید یه روز دیگه این سود رو تکرار کنی

نه این قانون حذف شده الان فقط یه قانون 4 درصد داره که روزی 4 درصد بیشتر نمیتونی سود کنی و اگه توی یه روز 4 درصد سود کردی باید دوباره تکرارش کنی

سلام توی بخش قوانین سایتشون توضیحات کامل داده شده کدوم قانون منظورتونه

اها پس سقف سود گذاشتن این خوبه
برای همه ی مراحل هست این قانون؟

این لینک قوانین اش هست

اون مورد 4 درصد رو پیدا نکردم من:

بله تو همه مراحل هست من قانون بی منطقی توشون ندیدم والا این 4 درصد هم اگه بیشتر باشه سودش محاسبه نمیشه معامله توی خبر هم اگه روی بروکر خودشون پراپ بگیرید ازاده روی بروکر های دیگه هم باز پراپ فیل نمیشه فقط سودش محاسبه نمیشه