حالا ما آشـ. .ـغال شدیم داداش… باشه تا یه روزی سی و سه پلتون بخشکه آرزوی دیدن ما آشـ.ـغالا رو کنین
فری هم فر بخوره
امید هم ناامیدت کنه
گرگات هم رم کنن فرار کنن …
حالا که من اش.ـغالم…میخوام سر گوساله توش بجوشه…
شغال دارم از گرگات بهتر…سواری هم نمیدن
کلا نژاد امامی همینه
یهو آمپر میچسبونن
Salifx گفتم نه شمارا تو به خودتم بگیری ما قبول نمیکنیم بحث اصفهان بود تو خودتو بکشی نمیتونی اصفهانی باشی تو جهان رتبه بندی هوش و ثروت و همه چی که حساب کنی
رتبه اول یهودی ها هستند
رتبه دوم اصفهانی ها
از هر جهت ثروت هوش نترس بودن بازی قدرت راه انداختن و…
چخبره اینجا
![]()
هیچی داداش..اصفهونی نیستی جیم شو برو… وگرنه فش میخوری
من کلی خوردم سیر شدم..الانم زیاده روی کردم خیلی سنگین شدم خوابم گرفته
خداحافظ تا سلام دوباره ..حمید امامی نـــــــژاد …قـــُـــــــم
میدونی تو با دستکش مخملی دست میدی معنیش را سرچ کن و نتیجه گیری رو به خودت میسپرم فقط خودت رو معرفی کن و سبک کارت رو جدا حال میکنی همه با من حال میکنن و سعی میکنم بهشون خوش بگذره شب خوش T_REX
چخبره هیچی دوستیابی نه به سبک معمول که الکی چاکرم مخلصم باشه دوستیابیه که تاته شخصیت همدیگه را میشه فهمید و میشه آینده اش رو پیش بینی کرد و انتخاب کرد اصل کیف کردن از صحبته وگرنه امام کله شیری نژاد به هممون درود میفرسته
سوالی بود تلگرام هرروز جواب میدم اینحا هم سر میزنم و جواب میدم ولی ببخشید اگز دیر شد یوقت
عکسای بیشتر برای آشنایی بیشتر ضرر میکنی دیرتر اشنابشی
ببخشید رک میگم آقای کیانژاد ولی شما ک.لاه برداری ![]()
اینجور پانزیا هم واسه ۱۰ سال پیشه حداقل یکم خلاقیت به خرج بده به شعور آدم بر نخوره
به نظرم مهمترین بخش حرفت همون جاییه که میگی ترید نباید تنها منبع درآمد باشه. وقتی فشار مالی و شرایط بیرونی وارد معامله بشه، کنترل تصمیمها خیلی سختتر میشه؛ داشتن یه شغل یا مهارت دوم میتونه خودش بخشی از مدیریت ریسک تریدر باشه.
توی چنین شرایطی تریدر نباید به بازار چیزی که دوست داره اتفاق بیفته رو تحمیل کنه
اگه شرایط بازار عوض شده باید پلن هم متناسب باهاش عوض بشه و حتی شاید مدتی حجم معاملات رو کم کرد
مخصوصا برای کسی که ترید شغل اصلیشه داشتن یه درآمد جایگزین واقعا میتونه فشار روانی تصمیم گیری رو کمتر کنه
آخرش هم بازار با امید ما حرکت نمیکنه و باید چیزی رو ببینیم که واقعا روی چارت داره اتفاق میفته