توقف موقت معاملات در شرایط بی‌ثبات بازار و اینترنت

نابینا که نیستیم برادر!!

موشک داره می‌خوره تو شهر؟!!

عزیز دل اولین فرکتال این ماجراها حادثه ی بندر عباس بود خاطتون هست ؟ اونجا هم یادمه یه بنده خدایی پوست و پیراهن تنش اویزون بود داشت راه میرفت پس حتما اون هم نه دردی داره نه چیزی چون داره راه میره نه ؟

اصولا پروژه که تموم میشه کسی که پول رو داده یعنی صاحاب پروژه در همه جای دنیا یه گزارش عملکرد میخواد . پروژه هم چندین فاز داره . نه اون فاز های پروژه های خودمون که فقط شروع میشن . شب درازه استاد …

آخی شاید نابینا نباشی ولی فلج مغزی تشریف داری ، بهت برنخوره ها انقدر این بحث احمقانست که نیاز به توضیح نیست ، آتش بس موقت هم جزو جنگه و اصولاً تو جنگ ها بخاطر آتش بس های موقت جنگو تیکه تیکه نمیکنن ، جنگ یه شروع و یه پایان داره و هنوز تموم نشده

الان چه کاری از من ساخته‌ست برادر؟!

برم یقه‌شونو بگیرم که چرا آتش‌بس موقت کردید؟!

حالا فعلا آرومه دیگه؛ جنگ که تو این کشور همیشه بوده!

فقط در طول زندگی من این سومیشه!!

اما خب سایه‌ی این جنگ که کامل برداشته شه از سر ایران، باز حداقل تا ۵۰سال دیگه جنگی به این شکل در کار نخواهدبود احتمالا!

از اون منظر که اینجا از آغاز، جنگ بوده و تا پایان هم خواهدبود…

کاش میومدی یه عذرخواهی می‌کردی لااقل بابت این ادبیاتت

به ادبیاتش کاری ندارم ولی در مورد طولانی بودن جنگ درست گفته🤭

این جنگ تموم شد برادر!

بعد از جام جهانی هم هر اتفاقی بیفته، حتی اگه جنگ بشه، ادامه‌ی این جنگ نیست! یک جنگ جدیده، با رویکرد متفاوت و مدل کاملا متفاوت!

امامینژادعلی کجایی

داره به جورج سورس مشاوره میده

تیر :victory_hand: تموم شد مرداد اومد :slightly_smiling_face:

تیر سال بعدو میگفت حتما :joy:

به نظرم متن بیشتر یک تحلیل و هشدار شخصیه تا یک نتیجه قطعی درباره آینده بازار

اینکه شرایط اقتصادی و سیاسی میتونه روی بازار و دسترسی تریدرها اثر جدی بذاره کاملا قابل درکه ولی پیش بینی زمان دقیق تحولات و نتیجه گیری قطعی درباره اینکه ترید جهانی تمام شده نیاز به شواهد خیلی قوی تری داره

ضمن اینکه اگر کسی ترید رو شغل اصلی خودش میدونه داشتن درآمد جایگزین و مدیریت نقدینگی تصمیم منطقی و کم ریسکیه حتی اگر تحلیلش کاملا درست از آب دربیاد

به نظرم بهترین بخش حرفت همین تاکید روی نساختن آینده مالی بر اساس یک سناریوی واحده چون بازار قرار نیست مطابق انتظار ما حرکت کنه و تریدر حرفه ای باید برای سناریوهای مختلف آماده باشه

این آدمی که اومدی براش نظر میدی تور انداختو یکیو بدبخت کرد کامنت براش نزار تا تاپیکش بره پایین میشناسیش؟بهش میگفتند استاد کله شیری نژاد

نه نمیشناسم صرفا تاپیک و دیدم

با مفهوم فراکتال و کونکو بات میزنه و 10 بیتکوین باهاش از تو تصاویر گوگل دانلود میکنه و پولتو میبره شیشه میخره نمیدونی یا میدونی شیشه میکشه من باهاش تلفنی حرف زدم هی فین فین میکرد و مثل گزارشگر های فوتبال یه ریز حرف زد و آخرش گفت دوستم از شهریار اومده برام آورده و میخوایم صفا کنیم و یهو قطع کرد کله شیری

ساسان جان عجب رفقایی داریا خودمونیم.
اون از متغیر اینم از مردک شیشه ای :rofl:

عه…چرا من نمیفهمم آقا امامی نژاد چی میگه

یکی درست بگه.. این 0330 1030 1630 سیگنال وروده یا خروج ؟

الان خداحافظی کرد رفت یا سلام دوباره کرد اومد ؟ اینهمه متن رو کی حال داره موقغ خداحافظی بنویسه..پس سلام داره میکنه

پس اگه سلام میکنه چرا خداحافظی گذشته رو الان میکنه

داداش… من همینجوریم تو چارت گم شده م… تو دیگه سرگردونمون نکن

تف تو قبرت ترامپ.. فیوز مغز این داداشمون هم پروندی

مشتی امامی نژاد فیوز نداشت که. :rofl:
مستقیم فازش به نول وصل بود اتصالی میکرد.نمیبینی حرفاشو؟
به زبون عبری داره حرف میزنه

وقتی وارد شدم تو این کامیونیتی تو اون زمان قطعی اینترنت فکر کردم منم که تازه کارم یا با یه مشت حرفه ای مثبت به اصطلاح مال این حرفا طرفم بعد دنبال رفیق گشتم به اصطلاح فروتنی که یه چیزی یاد بگیرم بعد با واقعیت روبرو شدم حمله های مستمر مثل بچه ای در حد من نیستی من 500 سال نوری تو این بازارم یا تو نمیفهمی من میفهمم و توهین و… تا دیگه شمشیر کشیدم شدم پسر گرگ سوار هرکسی پرید بهم پارش کردم و گرگ های وال استریت قلاده کردم قلاده اش از واقعیته یعنی نمیتونه از دستش خلاص بشه و دوستای خوبی هم پیدا کردم مثل farzadfx که میاد شبا با تویوتاش نخاله ساختمانی هارو بار ماشینش میکنیم میریم خالی میکنیم تو بیابونهای اطراف و صبح ها هم میاد میریم افغانی بار میزنیم نمونش همین متغییر اسمش و پروفایلش امید آرامش هست شاید پروفایلش رو دیده باشی با پروفایل دومش به گفته خودش راحت تره چون لازم نیست فیلمبازی کنه و خود واقعیش هست و چیزیه که از من یاد گرفته راستگو باش و رک و مهربان ولی کسی به مبارزه دعوتت کرد وارد رینگ شو کسایی دیگه هم بودند که حرف میزدیم اول تا آخرش هی میگفتن من من پراپ من سبک من مثل sallifx که اصفهانی هم بود هی پز میداد و دعوا میگرفت با بقیه تا اینکه پرید به من و با چند قانون کتاب 48 قانون قدرت ناک اوتش کردم نقطه ضعفش رو پیدا کردم و چون با سبک من آشنا نبود خودش خودش نابود کرد دیگه چند وقتی نیست حالمونو بهم بزنه با پز دادنش میخواستم برم اسم اصفهان از تو شناسنامم بردارم که با این هم شهری نباشم ولی دیدم تو یه رودخانه زلال و جاری آشغالم پیدا میشه