خداحافط ترید تا سلامی دوباره اواخر تیر اگر و اگر و اگر عمری بود!

تحلیل های خودگوز پندارانه که اداش رو درمیارید

از ۴ جا شنیدید جنگ یه ماهه تمومه طوطی وار با جاشنی تحلیلگر فهیم اونو تکرار کردید با اینکه بعید بدونم از جنگ و..و چیزی سرتون شه

این جنگ تا ۲ ماه دیگم تموم نمیشه

حالا نمی‌خوام بگم تا ۶ ماه دیگه دچار شوک وجودی نشید :wink:

2 لایک کرده

ماشالا به ادبت!

از همون بیستم که گفتم تموم شده فعلا برادر!

1 لایک کرده

جنگ تموم شد و امکان خرید اینترنت هم فعال شد دیگه

1 لایک کرده

عه؟:joy::joy::joy::joy::joy: با همین منطق هم ترید می‌کنی برادر؟ دیگه خودتو گول نزن عزیز

3 لایک کرده

نابینا که نیستیم برادر!!

موشک داره می‌خوره تو شهر؟!!

1 لایک کرده

عزیز دل اولین فرکتال این ماجراها حادثه ی بندر عباس بود خاطتون هست ؟ اونجا هم یادمه یه بنده خدایی پوست و پیراهن تنش اویزون بود داشت راه میرفت پس حتما اون هم نه دردی داره نه چیزی چون داره راه میره نه ؟

اصولا پروژه که تموم میشه کسی که پول رو داده یعنی صاحاب پروژه در همه جای دنیا یه گزارش عملکرد میخواد . پروژه هم چندین فاز داره . نه اون فاز های پروژه های خودمون که فقط شروع میشن . شب درازه استاد …

3 لایک کرده

آخی شاید نابینا نباشی ولی فلج مغزی تشریف داری ، بهت برنخوره ها انقدر این بحث احمقانست که نیاز به توضیح نیست ، آتش بس موقت هم جزو جنگه و اصولاً تو جنگ ها بخاطر آتش بس های موقت جنگو تیکه تیکه نمیکنن ، جنگ یه شروع و یه پایان داره و هنوز تموم نشده

2 لایک کرده

الان چه کاری از من ساخته‌ست برادر؟!

برم یقه‌شونو بگیرم که چرا آتش‌بس موقت کردید؟!

حالا فعلا آرومه دیگه؛ جنگ که تو این کشور همیشه بوده!

فقط در طول زندگی من این سومیشه!!

اما خب سایه‌ی این جنگ که کامل برداشته شه از سر ایران، باز حداقل تا ۵۰سال دیگه جنگی به این شکل در کار نخواهدبود احتمالا!

1 لایک کرده

از اون منظر که اینجا از آغاز، جنگ بوده و تا پایان هم خواهدبود…

1 لایک کرده

کاش میومدی یه عذرخواهی می‌کردی لااقل بابت این ادبیاتت

1 لایک کرده

به ادبیاتش کاری ندارم ولی در مورد طولانی بودن جنگ درست گفته🤭

این جنگ تموم شد برادر!

بعد از جام جهانی هم هر اتفاقی بیفته، حتی اگه جنگ بشه، ادامه‌ی این جنگ نیست! یک جنگ جدیده، با رویکرد متفاوت و مدل کاملا متفاوت!

سلام علیرضا امامی نژاد الان اینترنت وصله وقتشه کرکوبات تست کرد و فعالیت کنید هرچه زودتر