تریدر های بالای ۷سال تجربه ترید

درصد سود ساز تریدر های ایران بنظرتون چقدره بنظر من تو کل ایران زیر ۲درصد از بین همه کسانی که وارد این بازار شدن هستن البته این آمار مال تریدر های تجربه بالاهست حالا تو بین تریدر های بالای ۷سال به زور یه درصد زیر یک درصد استیمنت یک سال دارن یا دوسال یا سه سال تا الان فکر کردین بهش یعنی افراد که استیمنت ۱سال دارن یا بالاتر یجورایی درآمد ثابت دارن از ترید احتمال بالا

درود .

هیچ وقت نباید بازه زمانی برای استیتمنت تعریف کرد.

عیار یک استراتژی بر اساس تعداد معاملات منظم روی اون تعریف میشه که بصورت استاندارد بهترین حالتش ۱۰۰ معامله هستش.

ممکنه شخصی ۱۰۰ معامله رو در ۳ ماه انجام بده شخصی دیگه تو ۱ سال

اگر کسی بر اساس استراتژی مشخص تعداد ۱۰۰ معامله با تراز مثبت داشت اون استیتمنت قابل اتکا هست.

1 لایک کرده

هیچ سبک معاملاتی ضرر ده نیست تح همه رو برسی کنی با اصول یا قواعد یه وین ریت خوب میدن ولی تریدر توی اجرای یک سیستم شاید یک هفته دروست باشه و توی ۳روز بهم بریزه و کال کنه حساب رونمیشه با تکیه به ۱۰۰معامله جلو رفت حالا رفت ضرر معامله اضافه نزنه تریدر قبول کنه یا نه و زمان مشخص میکنه تریدر سوده هست یا نه زمان هم رفتار بازر رو مشخص میکنه هم تریدر بودن شخص رو

ما در مورد سبک حرف نمیزنیم البته که همه سبکها سودآور هستن وگرنه اسمشون سبک نبود.

ما داریم در مورد اجرای یک سیستم صحبت میکنیم. شما یک سیستم رو بخوای بخوبی اجرا کنی باید اون رو منظم تکرار کنی. طبیعتا بهش زمان میخوره ولی پارامتر اصلی زمان نیست. شما ممکنه توی یک سال کلا ۱۰ معامله داشته باشی آیا سیستمت آزموده شده؟ قطعا نه

حالا اگر میخوای کیفیت رو بهتر بسنجی باید تعداد معاملات بیشتری رو رصد کنی نه مدت زمان بیشتری.

وقتی تعداد معاملات بالاتر میره پارامترهای سایکولوژی هم ناخودآگاه درگیر میشه و دقیقا اونجاست که باید کیفیت موارد سایکولوژی رو از درون استیتمنت استخراج کنی

ولی روان معامله گر تو اون استیمنت دخیل هستش من ژورنال ۴سال پیش که بصورت مکتوب هست رو دارم که رفته رفته از نظر دیگاه چارت و از هر نظر عوض شده هرچند من هر هفته سیستم معلاتی رو ابدیت و عوض میکنم

درود

این آمار نمیدونم از کجا گفتید

لپ مطلب اینه که تریدر هایی که تازه اول مسیر هستن نیاز به ساخت استیتمنت دارند که بتونند سرمایه گذار جذب کنند!!!

در غیر این صورت داشتن استیتمنت طولانی برای افراد سوده یا کسایی که سرمایه خودشون دارند عملا ممکن نیست ، به دلایلی مانند برداشت سود !! جا به جایی بین حساب داخلی ! انتقال پول بین حساب ! چند حسابه بودن و…

استیمنت چیزی که شاید تریدر با اون به سود برسه

البته بستگی به میزان سود سازی هم دارد. یکی هست 50 درصد سود میکند یکی 1 درصد . متاسفانه امار دقیقی نیست چون اکثر تریدرها این موضوع را علنی نمی کنند

هیچ کسی نمیاد استیمنت سود ساز خودشو رو کنه

1 لایک کرده

به نظرم اون عددی که میگی خیلی هم دور از واقعیت نیست، چون تو کل دنیا هم درصد تریدرهای واقعاً سودساز زیاد نیست. ولی برای اینکه تصویر واقعی‌تری داشته باشیم بهتره فقط به حرف‌ها و تجربه‌های اطرافمون اکتفا نکنیم. اگه یه نگاه به جاهایی مثل Myfxbook یا سیستم PAMM بروکرهای قدیمی بندازی، تریدرهایی رو می‌بینی که حتی ۱۰ تا ۱۲ سال لاگ ترید دارن و همه معاملاتشون ثبت شده.

وقتی استیتمنت این افراد رو بررسی می‌کنی می‌بینی داستان اونقدر هم که بعضی‌ها فکر می‌کنن صاف و بدون ضرر نیست. خیلی وقت‌ها یکی دو ماه منفی دارن، حتی بعضی سال‌ها چند تا دوره دراودان جدی هم تو کارنامه‌شون هست، ولی در مجموع آخر سال رو با سود خوب و منطقی تموم می‌کنن. یعنی سودسازی واقعی بیشتر شبیه یک روند بلندمدته، نه چند ماه پشت سر هم سود گرفتن.

در عمل هم مشکل اصلی اینه که بیشتر آدم‌ها اصلاً به مرحله ساختن استیتمنت چندساله نمی‌رسن. خیلی‌ها بعد از یکی دو سال از بازار خارج میشن یا سرمایه‌شون از بین میره. برای همین وقتی کسی بتونه چند سال پشت سر هم با ریسک کنترل‌شده ترید کنه و در نهایت سال‌ها رو با سود ببنده، عملاً به یه سطح حرفه‌ای رسیده که تعدادشون واقعاً کم هست.

2 لایک کرده

الان که نت ملیه
اما شما اگه توی فارکس فکتوری برید تریدر هارو ببینید که با تجربه هم هستن میفهمید اوضاع خیلی خیت تر از این حرفاست
هیچکدومشون استیتمنت صاف و ملایم نداره
توی تموم این استیتمنت ها اثر احساسات وجود داره ولی با این حال بازهم ترید میکنن و در اخر سال سودده هستن
دراودان هایی دارن که من اگه داشتم کلا تریدو کنار میزاشتم
متاسفانه این مشکل کمالگراییه که بین ما ایرانی ها افتاده و ما باید حتما همیشه سودده باشیم
یا استراتژیمون سودده باشه

1 لایک کرده

آره دراداون های خیلی بالایی میبینی توشون.
فکر کنم ما خیلی به خودمون سخت می‌گیریم :melting_face:

1 لایک کرده

همه اینا بخاطر کمالگراییه
من زمانی این مشکل برای من رفع شد که داشتم کتاب چگونه کمالگرا نباشیم رو میخوندم
اونجا نوشته بود یه تیرانداز اگر از 10 تا تیرش 5 تاش به هدف بخوره یعنی یه تیرانداز خوب و حرفه ایه
من اومدم به ترید تشبیه کردمش
کسی که ریسک به ریوارد 1 به 2 داره
اگر حتی 5 تا از 10 پوزیشنش تارگت بده سودده میشه
و اضافه کنم شما اگر 3 تا از10 تا پوزیشنتتارگت بده سر به سری
به همین راحتی

2 لایک کرده

دلگرم کننده بود .من گاهی حس میکنم همه موفقن جز من :grin:

2 لایک کرده

من بعید میدونم استیمنت یکساله اصن وجود داشته باشه…پس بحث برداشت چی میشه؟

وقت برداشت بزنی ، اون استیتمنت خراب میشه‌…اگرم برداشت نزنی، بار روانی دارع با حجم بیشتر کار کردن…

من نمیدونم بحث استیتمنت از کجا باب شد..خب استیتمنت فیک ام که میشه درست کرد…شما میخوای بهش اکتفا کنی؟

معامله گری علم نیستش که انتظار یک سند دقیق و با چارچوب ازش داشته باشید… بلکه بحث امار و احتماله…

کسی صادقانه یاد بگیرع معامله گری رو، دیگ اصن دنبال این نیست که فلانی استیمنت داره یا نداره…

چون اصن نیازی نداره به این موضوع…

اگر فکر میکنید طرف مقابل، صادقانه دارع تدریس میکنه معامله گری رو ، اوکی یه هزینه ای کنید شاید شانستون گرفت، آموزشاش درست بود، اگرم نباشه ، تجربه میشه..

استیتمنت های بسیار عالی ای هستن، که با عدم رعایت درست استاپ لاس ایجاد میشن …

اما این قابل اتکاست؟

1 لایک کرده

کاملن موافق حرفتم

1 لایک کرده

تمام…………همه عمرم را پشت سیستم گذروندم و نفهمیدم مشگلم کمال گرایی بود..هنوزم مریضی کمالگرایی رو دارم الوده بشی ولت نمیکنه …بیش از 15سال

2 لایک کرده

کمالگرایی :

2 لایک کرده