قلباً اعتقاد دارم فردی که واقعا به استراتژی سوده و درستی در بازار رسیده باشه 90% مواقع نه حوصله آموزش داره و نه نیاز به فروش استراتژیش داره (مخصوصا با اومدن پراپ ها در چند سال اخیر) دیگه هر کسی 15 20 نه 50 دلار رو داره…
و کسی که به سیستم معاملاتی سودهی رسیده باشه قطعاً به این پختگی هم رسیده که صبر کنار سیستم معاملاتی الزامه و نه انتخاب .
سادس یع سیستم طراحی کردی، یه حساب 2500 کا خرید میکنی 20 30 دلار سیستم رو اجرا میکنی اصولا بعد 6 ماه یه فاند خوب بدست آوردی… و اصولا نیاز به آموزش یا فروش سیستم نداری حداقل نه برای اعدادی مثل 5 میلیون 10 میلیون یا حتی 50 میلیون چون زمانی که برای آموزش میذاره آدم تو ترید در میاد مگر اینکه هدف تیم سازی باشه یا … (اصولا این هدف خیلی کمه ظاهرا و بیشتر جنبه کسب درآمد از فروش هست)
همه اینا به کنار خواستم یه نظر سنجی کنم .
فرض کنید فردی ادعا میکنه سیستمی سوده داره ، ام سرمایه کافی نداره برای ترید (فرض میکنیم سمت پراپ هم نمیخواد بره) بنظرتون برای سنجش استراتژی و سیستم استیتمنت باید حداقل چند ماهه باشه؟ حداقل چند ترید داشته باشه و ریل باید باشه یا دمو هم قبوله بنظرتون تا اون استیتمنت رو بشه مبنی سنجش قرار داد؟
خودم شخصا نظرم اینه حداقل 3 ماه بشرطی که حداقل 100 تا ترید داشته باشه و قطعا ریل حتی 100 دلار (ریل بودن رو میگم چون بنظرم وقتی دمو باشه اولین موضوع اینه اون شخص هنوز انقدر به سیستم مطمئن نیست که رو پول واقعی باهاش کار کنه)
خوشحال میشم نظر دوستان دیگم بدونم.