اولش با تریدر های با سابقه زیاد شروع میکنم مثل خودم افرادی مثل من حدودن ۴تا ۷سال اگه ترید رو یاد گرفتین و به قول خودمون به جایی نرسیدین و فقط شارژ حساب و خرید پراپ واستون مونده اینو واقعن بهتون میگم آقا دنبال شارژ حساب یا خرید پراپ نرید حداقل ۳ماه جدی یک استیمنت حتا با ضرر مهم نیست چی بشه هر روز با تعداد معامله های مشخص بسازین و هم با سیستم وارد بشین و خارج بشین و با مدیریت سرمایه دروست اینو ۳ماه تکرار کنید توی یک حساب دمو بهتون قول میدم همه چی عوض میشه براتون اینو خودم انجام دادم اگه توی ۳ماه ضرر کردین تکلیف مشخصه چه چیزی هستین و سوده هم باشین حتمن توی ۳ماه معلوم میشه من استیمنت معامله های لایو خودم شاید ماهی ۵درصد سود باشه که به صورت لایو هم به همتون نشون دادم دنبال سود های نجومی هم نباشین
راستی من خودم اندازه موهای سرتون حساب ریل و پراپ کال کردم و تنها راه اینه اگه میخواین تریدر بشین در غیر این صورت مثل من حساب های زیادی کال میکنید و شاید به راهی که گفتم برگردین یا جمع میکنید میرین یا اینقدر دادمه میدین که نابود بشین ![]()
![]()
حرف اصلی همینجاست که قبل از اینکه دوباره پول وارد حساب کنیم باید بفهمیم اصلا سیستم و عملکرد خودمون در بلندمدت چطوره
سه ماه اجرای منظم روی دمو با تعداد معامله مشخص و مدیریت سرمایه ثابت خیلی بهتر از اینه که مدام حساب جدید بخریم و هر بار با ضرر دوباره از اول شروع کنیم
حتی اگر آخرش ضرر باشه باز هم نتیجه ارزشمنده چون حداقل میفهمیم مشکل کجاست
و اینکه دنبال سودهای نجومی نباشیم هم خیلی مهمه سود کم ولی مستمر خیلی منطقی تر از اینه که آدم دنبال چند برابر کردن حساب توی مدت کوتاه باشه
سپاس
البته ما تو این انجمن استادی داریم روی طلا بالای 5000 دلار سود میکنند
ضرر هم ندارند ![]()
آقای برجی
آفرین به این فکر عالی، یعنی هیچ حرفی باقی نمیمونه. در مورد خودم هم اینگونه هستش:
اول استراتژی رو برای خودم مشخص کردم و یک پلن برای اجرای استراتژی نوشتم و در حساب دمو امتحانش کردم و به صورت ، چالش ۲۰ با قرار دادن ۴ پارامتر اندازه گیری.
من مقدار کمی سود میکنم ۵یا ۱۰درصد در ماه بیخودی نمیگم دیگه شفاف همیشه لایو ترید گذاشتم
جون سیبیلت بگو کیه ابول
دقیقا حرفت به نظرم خیلی منطقیه مخصوصا برای کسی که چند ساله ترید میکنه ولی هنوز مدام دنبال شارژ حساب و خرید پراپه
سه ماه اجرای منظم روی دمو با تعداد معامله مشخص و مدیریت سرمایه ثابت خیلی بهتر از اینه که دوباره پول وارد بازار کنی و همون اشتباهات قبلی رو تکرار کنی
حتی اگر آخر سه ماه ضررده باشی باز نتیجه ارزشمنده چون بالاخره میفهمی مشکل از کجاست
اون ماهی ۵ درصد هم به نظرم خیلی منطقی تر از دنبال کردن سودهای نجومی و چند برابر کردن حسابه
اول باید بتونی یک عملکرد قابل تکرار بسازی بعد به فکر سرمایه بزرگتر باشی
حرفتون کاملاً درسته. به نظرم خیلیها بعد از چند سال ترید به جای اینکه برگردن عملکرد خودشون رو بررسی کنن، دوباره میرن سمت شارژ حساب یا خرید یه پراپ جدید. در حالی که ساختن یک استیتمنت واقعی حتی روی دمو، با تعداد معامله مشخص و مدیریت سرمایه ثابت، خیلی بیشتر از خرید چند تا چالش میتونه ضعفهای سیستم و خود تریدر رو مشخص کنه.