شما با چه مبلغی حدودا ترید میکنید؟ بالانستون چقدر هست معمولا؟

حدودا با چه مبلغی ترید میکنید؟ حدود پولی که تو بروکر مورد علاقتون نگهمیدارید و باش ترید میکنید چقدر هست حدودی؟

من خودم 100 دلار بیشتر تو بروکر نگهنمیدارم. حتی کمتر. خالی بندی نکنیدا راستشو بگید.

اینطوری جواب بدید مثلا زیر 1k ؛ 2k ta 3k و….

3 لایک کرده

۱۰۰۰دلار داشتم و با ارز دیجیتال(اسپات)رسوندمش به ۲۱۰۰ دلار
۲۱۰۰ رو تقسیم بر ۳ کردم و ۷۰۰دلار شارژ کردم
پرید :joy:
۷۰۰تا دیگه شارژ کردم
پرید :joy:
۷۰۰ تای آخر رو شارژ کردم و الان شده ۱۴۵۰ دلار
فعلا هفتگی رو با سود میبندم

روال کارم تقریبا نزدیک یکساله روی طلا تایم فریم ۵و۱ هستم
مغزم جواب کرده
به امید خدا قصد بازگشت دوباره به جفت ارزها و تایم ۱۵ به بالا رو دارم

6 لایک کرده

یه زمانی راحت میشد 1000تا جور کرد، الان نمیشه واقعا و ندارم و فقط وقتم شده ترید روی چالش های رایگان مثل رابین سود و این چیزا
پراپکو هم بود که دو سه باری رو مخم رفت و دیگه بیخیالش شدم کلا

2 لایک کرده

چرا پرید؟ خودت حتما فهمیدی میشه بگی

هر حساب باید برای دست گرمی برای شروع در هر بروکر 100 شارژ و کار بشه بعد خودم رو میگم اگه تریدر باشم 100 دلار رشد میکنه و پلن داشته باشم برای افزایش حجم مثلا شروع 100 دلار با حجم 0.01 وقتی رسید به 500 حجم 0.02 و 1000 دلار 0.03 برای خودم اینجوری بوده شاید بخندی ولی من یک بار تست کردم تو دمو افزایش حجم بی حساب با حجم 1.22 لات یه buy گرفتم و هی اومد پایین و هی معامله باز کردم اون حساب دمو 10000 تایی از ظهر تا 7 عصر رسوندم به 118 دلار با مجموع 10 ترید با حجم های الکی و اونم تازه خودکار بسته شد اصلا نمیفهمیدم دارم چیکار میکنم روز ریزش شارپ بازار تو جمعه بود پس ترجیح میدم اگه قراره ضرر کنم قابل تحمل باشه

:joy::joy::joy:
۷۰۰ تا به ۵۰ تا رسید
یه مدت که کار میکردم طمع باعث میشد مدیریت سرمایه رو بزارم کنار و پرحجم وارد شم
یا مدیریت سرمایه pdb/db استفاده میکردم که در چرخه ضرر می افتاد و به چوخ میرفت

خسته نباشی چند ساله ای و چند وقته ترید میکنی و سبکت چیه

۳۸.حدود ۲سال سابقه دارم
پرایس اکشن مدرن ، پرایس اکشن+smc

1 لایک کرده

حدود کمتر از 100دلار شارژ میکنم با یک سبک خاص و البته سخت چون خیلی ساده هست وین ریتش 90%هست ولی گرفتن پوزیشن خیلی سخته و البته که کریپتو و اینطوری که با ریوارد 1 تارگت ها را مثل تخم مرغ جمع میکنم توی ذهنم بعد ریسک می‌ره بالا مثل شروع 5دلار مرحله بعد 10دلار مرحله بعد 20دلار و……….

هر سبد متشکل از ده تا پوزیشن هست پر بشه بسته بندی میشه.

در نهایت برداشت میزنم ولی زیر 500دلار برداشت میزنم و همان مقدار قبلی دوباره دیپازیت میکنم.

1 لایک کرده

حقیقتش اینکه دیگه هیچ پولی نمونده واسمون که بخوایم حساب شارژ کنیم این دو ماه همه چیو صفر کرد بد جور هم صفر کرد ولی در کل خودم حدود ۴ سال پیش حساب بروکری داشتم و از وقتی پراپ ها اومدن بنظرم خیلی بهتره تا بالانس شخصی

3 لایک کرده

به عنوان مثال یه حساب 100 دلاری توی بروکر ممکنه خیلی زود به هر دلیلی از دست بره اما با همون 100 دلار حدودا 6 تا حساب 1k پراپ سرمایه گذار برتر میشه خرید و اگه 5 تا از دست بدی و اخری پاس کنی بازم در نهایت 1000 دلار بالانس داری و منطقی تره

1 لایک کرده

یه ۵۰ کا و یه ۶ کا پراپ. دوستان با حساب ۴ یا ۵ کا هیچ کاری نمیشه کرد بخاطر کم بودن بالانس مجبورید ریسک بیشتر بکنید یا ریسک معقول هم چیزی تهش براتون نمیمونه و دل زده میشید و روانتون رو بهم میریزه اگر شرایط محیا شد و سیستمی دارید که سود میده خیلی بهترهحساب پراپ ۱۰ کا به بالا بگیرید. یک حساب ۱۰ کا ۸ درصدش میشه ۸۰۰ دلار اما یه حساب ۳ کا یا ۴کا ۸ درصدش میشه ۳۲۰ دلار . هر دوش ۸ درصده اما این کجا و اون کجا. امیدوارم موفق باشید و بدردتون بخوره

1 لایک کرده

۱۰۰۰ دلار بالانس پراپ با دراداون روزانه ۵ درصد بهت ۵۰ دلار مارجین مجاز میده ، تازه اگه ریسک هر معامله را محدود نکنند.

2 لایک کرده

الان صفر ریال / 0 دلار

1 لایک کرده

بله حرفت کاملا درسته اما در پراپ بیشتر به خودت فرصت میدی با اون 100 دلار تفاوتش اینه

موافقممممممممممممم