خواستم بدونم برای حساب شخصی باید چقدر شارژ کرد بروکرو؟ چقدر منطقی هست برای ترید روی یورو و دلار نیوزیلند؟
تو و کرمت. بحث اصلی مدیریت سرمایه هست. مثلاً یکی یه ملیون دلار شارژ میکنه یه جور مدیریت سرمایه داره، یکی دیگه هزار دلار داره یه طور دیگه سرمایهش رو مدیریت میکنه
بستگی به حجمت داره. اگر تازه کاری 500 تا شارژ کن حجم 0.05 یا نهایتا 0.1 بزن
شما اول باید ببینی کجای کار هستی،اگر تازه شروع به فعالیت کردی سعی کن کمترین مقدار ممکن رو وارد معامله کنی.
اگر نه،تجربه ی کافی داری باید بیای ببینی انتظارت برای درآمد یکماهه چقدر هست؟و اینکه بر اساس استراتژیت میانگین چند درصد در ماه میتونین سود کنید.
مثلا من میگم انتظار دارم در ماه ۱۰۰ دلار معادل ۱۸.۱۹ میلیون سود کنم،و تواناییم بیشتر از ۵ درصد در ماه نیست به عنوان مثال.پس من برای درآمد مورد نظر باید حسابم رو ۲۰۰۰ دلار شارژ کنم که اگر ۵ درصد بگیرم انتظاراتم برآورده بشه.
شما غیر از ریسکهای معاملاتی ریسک سیستماتیک را هم در نظر بگیر در حال حاضر هیچ بروکری برای شارژ مبالغ بالا مناسب نیست همه انها در صورت سوددهی با کاربران ایرانی برخوردهای مناسبی ندارند و احتمال بالا کشیدن پولت هست مبالغ پایین کار کن
سبک با سبک فرق میکنه من خودم برای استراتژیم حداقل 3 هزار تا نیاز دارم ولی دوستم با صد دلار هم میتونه کار کنه
چه رفیق خفنی داری با 100 دلار میتونه ترید بکنه
فامیلیش جوادی نیست؟
نه اسمش بابا اکبره
اکبر توی چه بروکری ترید میکنه؟؟؟؟
واقعا جوابت خواندنش لذت بخش بود. این جواب درسته.
به مدیریت سرمایه بستگی داره به ریسک هر معامله به سود مد نظر و از همه مهم تر به استراتژی و نماد بستگی داره . مثلا برای من استراتژی و نماد جوریه که زیر 3k جواب نمیده
فعلا اومده رو وینگو و راضی بوده ![]()
چرا نشه با مبلغ پایین کار کرد
من خودم یکماه پیش با ۲۰۰ دلار شروع کردم و الان ۲۳۰ دلار سود گرفتم
اگه مدیریت سرمایه رو رعایت کنی و پله پله بری جلو سرمایت و میتونی بزرگ کنی
ولی حواست باید باشه طمع نکنی
بخدا یکبار تو ۲۰ روز ۱۰۰ دلار و کردم ۹۹۸ دلار و با یه مارتینگل کردن و الان بر میگرده کال شدم
در کدام بروکر اینکار را کردید
من با ایپلنت کار میکنم در حال حاضر
برداشت چند بار داشتید ایا مجموع سود شما از ضرر بیشتر بوده بروکر پرداخت کرده؟ اکثر بروگرها کاربران سودده را به دلایلی مسدود میکنند
بستگی به خودت داره
برای شروع ۳۰ درصد از پولی که برای ترید داری رو وارد بازار کن .