بچه ها سلام اکه بخام ۱۰۰ دلار بزارم بروکر
که بعدش ۵ دلار بتونم ریسک کنم در هر معامله
باید لوریج اکانت چند بزارم
اصن میزاره ۵ دلار ریسک کنم ؟
۱۰ دلار چی میزاره؟
بچه ها سلام اکه بخام ۱۰۰ دلار بزارم بروکر
که بعدش ۵ دلار بتونم ریسک کنم در هر معامله
باید لوریج اکانت چند بزارم
اصن میزاره ۵ دلار ریسک کنم ؟
۱۰ دلار چی میزاره؟
روی داوجونز میخام
بعد میشه راهنمایی کنید
لوریج اکانت چند باید بزارم
۱ به چند ؟
طبق دانش کمی که دارم بله میتونین با هر مبلغی و با هر ریسکی شروع به کار کنین.در خصوص لوریج باید بگم که موضوع این نیست که لوریج دقیقا باید چند باشه،همه چیز بر اساس استاپ لاس و مقدار پیپ و واحدی که استاپ لاس های شما معمولا حول اون میچرخه تنظیم میشه.مثلا یه جفت ارز رو شما داری کار میکنی و حساب میکنی حدودا استاپ لاسها بین ۱۰ تا ۲۰ پیپه مثلا،بعد بیا محاسبه کن با چه حجمی باید وارد شم تا اگر ۲۰ پیپ قیمت خلاف جهت حرکت کرد من ۵ دلار ضرر کنم.وقتی حجم رو محاسبه کردی مثلا در میاد ۰.۱ لات.حالا میگی ۰.۱ لات میشه ۱۰ هزار دلار و من سرمایه ۱۰۰ دلاری دارم،پس اگر ضریب ۱۰۰ استفاده کنم میتونم حداقل یک معامله ۰.۱ لاتی روی اون جفت ارز باز کنم.و یا میگیخب من میخوام بتونم دوتا معامله همزمان داشته باشم و نیاز به ۲۰ هزار دلار دارم پسباید ضریب لوریجم روی ۲۰۰ باشه.در کل اول استاپ لاس و حداکثر پیپی که معمولا به عنوان حد ضرر استفاده میشه رو حساب کن و بعدش بیا لوریج رو محاسبه کن.
همین محاسباتش حقیقت بلد نیستم ![]()
درود داوجنز صد دلار باید لات ۰.۰۲ پیشنهاد من اینکه با این سرمایه با حساب های نانو و میکرو کار کنی (هردو یکی هستن فقط اسم ها شون فرق میکنه تو هر بروکری) چون فقط با نون میتونی مدریت سرمایه داشته باشی رو نماد ها داو و طلا
مثلا یه جفت ارز مثل eur/usd.به ازای هر ۱ پیپ تغییر قیمت شما اگر ۱ لات وارد معامله کنی ۱۰ دلار سود یا ضرر میکنی،یعنی ۱ پیپ تغییر قیمت با ۱ لات حجم ورودی معامله نتیجش میشه ۱۰ دلار سود یا ضرر.اگر شما ۰.۱ لات معامله باز کنی به ازای هر پیپ تغییر قیمت شما ۱ دلار سود یا ضرر میکنی.حالا میای محاسبه میکنی مثلا من توی تایم فرم ایکس ساعته مقدار استاپ لاسهام معمولا بین ۱۰ تا ۲۰ پیپ هست.اگر حداکثر که همون ۲۰ پیپ هست رو حساب کنیم:اگر با ۱ لات وارد معامله شیم با هر پیپ تغییر قیمت گفتیم ۱۰ دلار سود یا ضرره پس در نتیجه 20 pip ضربدر ۱۰ مساوی است با ۲۰۰ دلار.اگر با ۰.۱ لات وارد بشیم میشه ۲۰pip ضربدر ۱ دلار معادل ۲۰ دلار.ما ۵ دلار میخوایم ضرر کنیم پس باید کمتر وارد شیم.اگر حجم ۰.۰۱ لات باشه به ازای هر پیپ ما ۰.۱ دلار از دست میدیم که اگر در ۲۰ پیپ ضرب کنیم میشه ۲ دلار.پس برای ۵ دلار ضرر ما باید ۰.۰۲۵ لات وارد معامله کنیم.حالا ۰.۰۲۵ لات در اصل میشه ۲۵۰۰ دلار.ما سرمایمون ۱۰۰ دلاره پس حداقل لوریج ۲۵ نیاز داریم.حالا اگر لوریج ۲۵ باشه ما با کل پولمون فقط میتونیم یه معامله ۰.۰۲۵ لاتی باز کنیم،اگر بخوایم توانایی ۲ تا معامله ۰.۲۵ لاتی رو داشته باشیم پس لوریج باید ۵۰ باشه،اگر بخوایم ۴ تا معامله با اون حجم باز کنیم لوریج باید ۱۰۰ باشه و به همین ترتیب …
جسارت نباشه خدمت اساتید
صبر کن کمی کار کن وقتی کمی بیشتر سرمایه داشتی بیا
مثلا با 500 دلار اونم روی جفت ارز های اصلی شروع کن .
راستی منتظر بروکرهایی باش که حساب ای سی ان دارن با مبلغ کم مثل لایت فاینس .
از ابزار سی تریدر هم استفاده کن .
البته نظر منه این امیدوارم به کسی بر نخوره
من قبلا با آلپاری کار میکردم بنا به دلایلی تغییر دادم به لایت فایننس که شدیدا ازشون راضی بودم تا اینکه نت رفت .(این رضایت مال دو سه روز نیست حدود سه ساله باهاشون کار میکنم )
پرسود باشید
فدات ممنونم این ک گفتی با سی تریدر دلیلش چیه
سلام
دقیق نمیدونم ولی تا جایی که اطلاع دارم سی تریدر اجازه دست بردن در کندلهارو به بروکر نمیده
دوما مدیریت سرمایه تو سی تریدر برا من راحت تر بود
کلا بروز تر هستش
البته نظر من اینه دلیل اصلیش همون مورد یک و دو بود من باهاش خیلی راحتم
درود
ببین دوست عزیز گرفتن سود از حساب ۱۰۰ دلاری کار هر کسی نیست. ۹۹درصد تریدرا اصلا نمیتونن حتی فکرشو بکنند. سوال : آیا شدنیه؟ بله البته.
مهمترین اصل : «تسلط» بر ساختار روند و مدیریت درادان است. شما برای یه حساب ۱۰۰دلاری اجازه نداری ۵درصد افت سرمایه داشته باشی چه برسه ۱۰درصد!!!
با کمترین حجم ورود بزن طوری که سرمایه با ورود به معامله به خطر نیافته و پیدا کردن جای درست برای معامله خیـــــــلی مهمه. میشه گفت اولین گام در اجرای مدیریت ریسک است.
اگر استاپت هنوز نخورده ولی درادان افت قابل ملاحضه پیدا کرده بشکل اجباری باید بیرون بیای و دوباره ورود کنی اینبار در جای درست.
پیشنهادم اینه شاخص ها را معامله نکن.هدف در این شرایط فقط تمرینه خب با حساب دمو هم میشه تمرین کرد مگه نه؟
منم که ۱۰۰ دلار رو کردم دارم بروکر را تست میکنم. وگرنه من رو طلا یک لات معامله باز میکردم نه ۰/۰۱-۰/۰۲ .
با کمتر از 5 هزار حتی به ترید فک نکن
برادر یه اکسپرت گلوری مانی منیجمنت یا اکسپرت مدیریت سرمایه پورصمدی رو روی متا بیار بالا و براش مشخص کن ریسک معامله ات چقدره.درصد و مقدار دلار میتونی تعیین کنی
تی پی و اس ال هم مشخص میکنی،اگر از اون حدی که گفتی بیشتر بشه بهت اخطار میده،اگر کمتر باشه معامله رو با ۰/۰۱لات باز میکنه
یکی از دوستان من هم الان لایت فایننس کار میکنه خیلی راضیه
سی تریدر سرورهای جدا از متا داره.اونها رو هم میارن روی نت فعلی ما یا نه؟
مثلا الان متا لایت تقریبا اومده،چند روز اول کمی گیجی داره تا درست بشه،سی تریدر هم اومده؟
لوریج اکانت ۱:۲۰۰
لاتیج اکانت برای هر معامله ۰.۰۱
سوالت خیلی کلی بود
بنظرم ۱۰۰ دلار یکی و دو هفته با دمو کار کن بعدش مشکلی بود بیا اینجا بگو
اطلاعی ندارم ر اجبش
اینروز ها درگیر کارهای دیگه ای هستم
ببین واسه داوجونز خیلی از زمان ها استاپ من33. 50 . 25 . 20 پیپ میشه خب
50 پیپ =0.01
33 پیپ =0.02 که میشه 6.60 دلار
25 پیپ = 0.02
20 پیپ = 0.03 که میشه 6 دلار