ذهنیت ثروتمند، ایمان یا توهم

سلام همکار گرامی.یه چیزی این روزها ذهنمو درگیر کرده.گفتم با جامعه مجازی ترید ایران در اینجا به اشتراک بزارم.

بنظرتون میشه۱۰۰ دلار رو با یک استراتژی بک تست شده با ریت ۸ب ۲ و با آر۱ب۵ طی معامله تبدیل کرد به ۱.۰۰۰.۰۰۰ دلار.بنظرت میشه؟

لطفا کمی روش عمیق شو.مرسی

دوست دارم باورش کنم.دوست دارم تجربه اش کنم.

ریسک ۲۰درصد…بنظرتون میتونم

۲۰ درصد ریسک توی هر پوزیشن؟

:zipper_mouth_face:

از اونجایی که در جریان روند کارت و اینا نیستم به نظرم اول رو دو سه تا دمو یا بیشتر حتی تست کن تا یه تارگت مشخصی حالا نه یه میلیون که فروارد تستشم گرفته شه کامل بعد برو حساب ریل

ببین، این‌جور هدف‌ها روی کاغذ همیشه شدنی‌ان؛ چون اعداد قشنگ کنار هم قرار می‌گیرن. اما تو عمل چندتا چیز مهم تعیین‌کننده‌ست:

اول اینکه باید ببینی سیستم‌ت چقدر موقعیت ورود واقعی بهت می‌ده. خیلی از استراتژی‌ها تو بک‌تست عالی‌ان، ولی تو بازار زنده هفته‌ای یکی دو سیگنال می‌دن.

دوم، تایم‌فریمی که کار می‌کنی خیلی مهمه؛ آیا اصلاً روانت می‌کشه انقدر صبر کنی تا ستاپ مناسب بیاد؟ خیلی‌ها همین‌جا می‌بازن.

سوم، سیستم ممکنه روی کاغذ عالی باشه، اما وسط کار وسوسهٔ ویدراو، تغییر پلن، ترس، طمع یا خستگی نزاره درست اجراش کنی.

چهارم، ریسک ۲۰ درصد یعنی با یک لاس‌استریک ۴–۵ تایی عملاً حسابت نابود میشه. و این کاملاً ممکنه حتی با بهترین استراتژی‌های دنیا.

پس میشه؟ روی کاغذ آره.

تو عمل؟ نمیدونم بستگی به اجرای واقعی، روان، نظم و تحمل ضرر داره. بیشتر آدم‌ها قبل از رسیدن به اون سود، توسط همین عوامل از بازی حذف میشن. مثلا خودم نمیتونم.

اگر تجربه‌اش رو می‌خوای، میشه امتحانش کرد،

ولی فقط با پولی که از بین رفتنش برات مشکلی درست نکنه.

1 لایک کرده

آره امید جان.بزار توضیح بدم.
ببین رو کاغذ اینه.اگه تارگت بشه تصاعدی میره بالا.۱۰۰.۲۰۰.۴۰۰.۸۰۰ و…اگه ۲۰ درصد استاپ در معامله اول بود با چهار درصد ادامه میدی تا به رقم قبلیت برسه.برای تمام اعدا بعد از هر استاپ میاریش روی چهار درصد تا به عدد قبلی برسه و مجددا برمیگردی رو بیست درصد.

1 لایک کرده

ممنونم تایپ کردی.نظرت دلگرم کنندست

2 لایک کرده

همون‌جوری که گفتم الان هم تاکید می‌کنم لاس استریک یا همون باختهای متوالی رو توی محاسباتت در نظر نمی‌گیری. غیر از موارد دیگه

1 لایک کرده

به امید توضیح دادم.اگر یک پوزیشن استاب بخوره با ریسک ۴ درصدی باید حساب رو به نقطه ی قبل استاپ برگردونم