تا حالا مریضی یا ناراحتی خاصی از ترید گرفتید؟ علتش و رفعش چطور بوده؟ تجربتون رو بنویسید
اسمش افسردگیه. نشونه اش چسبیدن به چارت و رها کردن مردم دور و اطراف. همه برای آزادی میان اینجا. اما اینجا زندانه.
این اسمش اعتیاده و نه افسردگی و فرقش زمین تا آسمونه
راه حل هم داره و میشه مدیریتش کرد
نگا تنها درمانش اینه عاشق ترید باشی نه برای پول بیای اینجا.اونوقت ازش ارامش میگیری.حداقل من اینجورم
تمام تریدرای موفق ریزش موی شدید دارن یا کچلن ![]()
هییییی.باید اخرش پول بدیم بکاریم
من الان ۲۷ سالمه کچلمه
قبل ترید مو داشتم
افسردگی ام
![]()
![]()
اولین اثری منفی که استرس ترید میگذاره
روی سیستم گوارشه!
اوایل چون که از دانشگاه انصراف داده بودم ( ترم ۷ بودم)
و کل هویتمو زمانمو گذاشتم بودم پای ترید
وقتی که ضرر کردم افسردگی شدیدی به من دست داد
انگار که هویتمو از دست دادم چون زندگیمو گذاشته بودم پاش
روزی ۱۰ ساعت پای چارت
به هرحال با تمرین مستمر
و ژورنال نویسی و با ضرر کنار اومدن طی مرور زمان درست شد
اول ضرر ترید افسردگی هست و مریضی اعصاب و معده درد و ضعیف شدن چشم و قطع ارتباط با بیرون دوم ضرر عین چسب میچسبی به ترید و آور ترید میکنی باز هم میدونی کارت اشتباه و هیچ نامیدی نمیشی و به راهت ادامه میدی و بدترین ضرر ترید اعتیاد به چارت اگه عاشق ترید هم نباشید باز اعتیاد تو خونت هست
ترید حالا بعد از چندسال احساس میکنم چمام رو بد۰ور ضعیف کرده!
راهکاره ساده اش اینه هر شب قبل از خواب پنبه گلاب بزنید سر دماغ تون بعد تمرکز رو بیارید رو تنفس.
والا از وقتی ترید شروع کردم یادمه تا الان با خودم همش حرف میزنم ![]()
اپلیکیشن آرامیا رو از کافه بازار دانلود کنید.مدیتیشن های ساده رو شروع کنید
«آرامیا - مدیتیشن و مراقبه» را در بازار اندروید ببین:
۱.قوز قرنیه چشم : باعث تار شدن دید مخصوصا در فاصله های دور میشه.فعلا با عینک رفع شده اما با قرار دادن ۲تا قطعه هلالی شکل در قرنیه میگن رفع میشه
۲.آلزایمر : چون شغل انفرادی و بدون صحبت با اطرافیان هست گرفتم
اینجا کجاست؟
با گوشی اگه ترید زیاد انجام بدید آیا اصلا ترید نکنید ولی مدت زیادی با گوشی کار کنید باعث حواس پرتی و خراب شدن اعصاب میشه
الان معتاده سیگارم
چشمام ضعیف .قوز پیدا ککردم با این باشگاهم میرم .تنها شدم .کم حرف شدم .بی احساس شدم .حوصله حرف زدن با ادما رو ندارم .
من قبل از اینکه ترید رو شروع کنم چشمام هرکدوم نمرش 1 بود، الان شدم 3.5 و 3 ![]()