سندروم شانه‌ی یخ زده

تریدر باشید یا کارمند ، گیمر یا گرافیست استفاده از موس برای ساعات متوالی آسیب هایی بس جدی را بهمراه خواهد آورد . از سندروم شانه ی یخ زده چه می دانید و چه راهکاری برای جلوگیری از ابتلا به آن توصیه می نمایید ؟

همونی که شونه ت قفل میشه و دستت بالا نمیاد؟ این چقد جدیه؟

ورزش کن،تحرک داشته باش،مدام به بهانه های مختلف از پشت میز بلند شو و چندقدم بردار هرچقدر کم هم باشه ایراد نداره و مفیده،حرکات کششی هم خیلی خوبه

د بالا بیاد ؟ قطعا تصدیق می خودتون و زمانی که با تمام ثروت هد گشت و فرصت معاشقه یا معاشره با آنان که دوستشان دارید سرمایه ایست که در این کار اون

نزارید قیمت مواد اولیه این کارخانه بهترین استاده اما اختراع مجدد چرخ هم عین حماقته . شمس و مولانا لازم و ملزوم یکدیگرند .

برای جلوگیری از سندروم شانه ی یخ زده و سود بیشتر موارد زیر رو پیشنهاد میکنم ، بد دردیه عزیزان . برای دشمنم هم آرزو نمیکنم.

۱.
ن به نهال میگفتند وربیا ور بیا . سیگنال ، محاسبه ی لات سایز ، حد ریسک ، تارگت اول و ست کردن تریلینگ استاپ . ترید های یتیم همیشه بیشتر رنتینگ شدند .
از سامانه های مدیریت و اوتوماسیون یا کانکتور های تریدینگ ویو به متا تریدر استفاده کنید . در کمتر از ۲ صدم ثانیه سیگنال دریافتی تریدینگ ویو رو در متا اکزکیوت میکنند و دهها خدمت دیگر که زمان و مکان شرحش این پست نیست .
دانش عمومی رو هم که هنه میدونن ، ورزش و …

۱۳ هزار اتصال نرونی بدن ۱۲ هزارش به

همورویید یکی دیگر صندلی مناسب قابل جلوگیری . بدن شما معبد شماست ، به خود احترام بگذارید .

آنچه گفته شد فارق از اسیب های د که نامردی بود اگر نمیگفتم و شک

من سر ترید دچار درد عجیبی در زیر دنده های قفسه سینه شدم مبلغ زیادی خرج کردم هیچ دکتری نتونست خوبش کنه سر آخر با کیسه آب گرم خوب شد و با تحرک.

من به خاطر استرس زیاد که بخشیش مربوط به ترید بود دچار رفکس عصبی معده شدم الان خیلی بهترم ولی این هم ضرری بود که بهم خورد.

حتی بهترین سیستم و بهترین میز و صندلی و وسایل دیگه نمیتونه عوارض استرس و ارگون.می رو جبران کنه با این حال خودم رو به میز و صندلی گیمیمگ مجهز کردم عینک مخصوص کامپیوتر و حتی نوعی کلاه که جلوی نور اطرلف و بالای سر رو میگیره

نرم افزار کاهش بیشتر از حداقل نور مونیتور

نرم افزار یادآوری وقت استراحت

سیستم و مونیتور و یو پی اس برای استارس نداشتن از قطعی برق و خرابی دستگاه و فلان

نه منظورم این بود مبتلا شدن به این سندروم چقدر جدیه چون تا حالا تو هیچ جایی بحثی در موردش ندیده بودم و ممنونم از راهکارهایی که گفتین. مفید بود واقعا

احسنت . با استفاده از یه روش تمرین تنفسی ویژهی نیرو های ویژه و باینورال بیتس میتونید استرس رو به یک صدم برسونید . البته خودم ۲ بار دچار انقباض کامل عضلانی شدم جوری که تمام بدنم مچاله و قفل شده بود و انگشتام نمیتونست روی موس کلیک کنه ، روز استعفای تریسا می و پامپ بایت کوین.

درد این مملکت داشتن یه سفره ی بسیار بزرگ جیره خور که با اضافه کاری و اضافه خوابی سر کار سر سفره ی بیت الحال نشستن ، سعی میکنم اضافه کاری نکنم و حرف جدید بزنم

به نظر من ورزش منظم برای همه انسانها با هر طیف شغلی لازم و ضروری هست.

اما برای یک تریدر فقط یک ضرورت نیست. ما با یکی از پراسترس ترین شغل های جهان سروکار داریم. استرس زیاد میتونه به بدن ما زیان وارد کنه و این به غیر از ساعاتی هست که ممکنه مجبور باشیم پشت سیستم بنشینیم.

من شخصا فعالیت ورزشی رو بسیار جدی میگیرم و مربی تقریبا در هر جلسه ضربان من رو با کاردیوهای ترکیبی به 180 میرسونه.

بدن ما و به خصوص قلب و سیستم تنفس ما باید تحمل فشار بالا رو داشته باشه و این به غیر از ضرورت ورزش برای حفظ سلامتی هست.

علیرضا ی عزیز،

خیلی ممنونم از اطلاعات زیباتون، امیدوارم که خوندن و یادگرفتن این مطالب برای دوستان آماتور و تازه وارد موثر باشه.

اراز عزیز تریدر حرفه ای نداریم . به قول آل پاچینو تو فقط تا فیلم بعدی بهترین بازیگر اسکار گرفته ی دنیایی .

اقای امامی نژاد وقت بخیر. خیلی از پست های شما رو در این کامیونیتی خوندم. امکانش هست آیدی یکی از پیام رسان های ایرانی یا تلگرامتون رو بهم بدید باهاتون صحبت کنم؟

سؤال فوق‌العاده‌ای پرسیدی — چون سندروم شانه یخ‌زده (Frozen Shoulder) از آن آسیب‌هایی است که آرام و تدریجی شکل می‌گیرد، ولی وقتی جدی می‌شود، می‌تواند ماه‌ها تا سال‌ها درگیرت کند.

بیایید کوتاه و کاربردی مرور کنیم:

:small_blue_diamond: سندروم شانه یخ‌زده چیست؟

در این عارضه، کپسول مفصل شانه دچار التهاب و چسبندگی می‌شود. نتیجه‌اش:

• محدود شدن شدید حرکات شانه (بالا بردن، چرخاندن، عقب بردن دست)
  • درد مداوم، مخصوصاً شب‌ها
  • ضعف عضلانی تدریجی به علت کم‌تحرکی

معمولاً به‌صورت تدریجی در ۳ مرحله پیش می‌رود:
۱️⃣ مرحله دردناک (۶–۹ ماه)، حرکت شانه درد دارد؛
۲️⃣ مرحله یخ‌زدگی (۴–۶ ماه)، دامنه حرکت کم می‌شود ولی درد کمتر؛
۳️⃣ مرحله بهبود (۶ ماه تا ۲ سال)، حرکت آرام‌آرام برمی‌گردد.

:small_blue_diamond: علت‌های شایع، مخصوصاً در کاربران رایانه:

• نشستن طولانی‌مدت پشت کامپیوتر بدون تغییر وضعیت
  • قرارگیری بازوها در حالت جلو یا بالا (مثلاً کار زیاد با موس، قلم نوری یا گیم‌پد)
  • نداشتن تحرک عمومی و نرمش شانه
  • دیابت، تیروئید و یا آسیب‌های قبلی شانه هم ریسک را بالا می‌برند

:small_blue_diamond: راهکارهای پیشگیری و مراقبت

۱. پوزیشن ارگونومیک موس و کیبورد:

• شانه‌ها پایین و آزاد باشند، نه بالا و منقبض.
  • آرنج حدود ۹۰ درجه و نزدیک بدن.
  • موس در ارتفاع هم‌سطح آرنج، نه بالاتر.
  • از موس ارگونومیک و Mouse pad با تکیه‌گاه مچ استفاده کن.
  1. استراحت منظم:
    هر ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ۲–۳ دقیقه شانه‌ها را حرکت بده:

• چرخش‌های دایره‌ای شانه‌ها به جلو و عقب
    • بالا بردن دست‌ها بالای سر و کشش آرام
  2. ورزش ساده روزانه (۲ دقیقه در روز):

• کشش بازو به دیوار (Wall stretch)
    • حرکت “pendulum” یا تاب دادن دست آزادانه جلو و عقب
    • چسباندن دست‌ها پشت کمر و بالا بردن آرام آن‌ها
  3. گرم نگه داشتن ناحیه شانه در محیط سرد؛ عضلات سرد سفت‌تر و دردپذیرترند.

4. تغذیه و هیدراسیون مناسب برای سلامت مفصل: آب کافی، امگا۳، منیزیم و ویتامین D.

:small_blue_diamond: اگر درد یا خشکی شروع شده

• ماساژ سبک یا فیزیوتراپی زودهنگام نتیجه را خیلی بهتر می‌کند.
  • هرگز بی‌حرکت نمان — در حد توان باید حرکت‌های نرمش و دامنه‌ای انجام دهی. بی‌حرکتی کامل چسبندگی را تشدید می‌کند.

ممنونم ازت چت جی بی تی عزیز، با گرم نگه داشتن شانه فعلا دارم سر میکنم تا شنبه بیاد برم باشگاه ، بد قول شده چند ساله قراره بیاد بی معرفت !

چندین سال طول کشید تا در نهایت به سطح علمی کافی برای استفاده از یک اتوماسیون هوشمند برای انجام و مدیریت ترید هام رسیدم . این چرخه به شرح زیر بود :

۱. انتخاب یک استراتژی یا اندیکاتور یا نگارش استراتژی شخصی که در مورد من کروکوبات بود در بستر تریدینگ ویو

۲. ست کردن الارم ها پس از خرید پکیج پریمیم که ۷۰ دلار بود در آخرین خرید از طریق ایرانی کارت . ایرانی کارت یکی از کاسبان تحریم در ایرانه که هیچ فکری پشتش نبوده جز رانت و خدمات ۲۴ ساعته با لهجه ی زیبای اصفهانی میده ، این اواخر دیدم اسپانسر هم شده !

۳. دریافت سرویس از سامانه ای برای اجرای الارم تریدینگ ویو در متا تریدر که لایت فایننس از طریق اون دستورات خرید یا فروش رو دریافت ،ی کرد و این سامانه تا ریزترین موارد مدیریت ریسک رو برای من انجام میداد و از طریق وب هوک با تریدینگ ویو ارتباط برقرار می کرد .

استفاده از این موارد میزان پشت میز نشستن من رو به حداقل رسونده بود ، باعث میشد در کمتر از ۲ دهم ثانیه پس از دریافت سیگنال ترید یا دستور مرتبط اجرا بشه و بکمک مدیریت ریسک و سرمایه ی عالی اون پراپ تریدرینگ برام گاو شیر ده مهربونی شده بود .

حکمت این ۱ میلیون دلار اول که میگن سخته نمیدونم چی بود و چرا وقتی در یک قدمی بود این بلا سرمون اومد . با استفاده از تریدینگ ویو ، سامانه انتقال دستور از متا به تریدینگ ویو و تجربه و دانش ۱۰ سال از عمر ۴۰ سالم وقتی بجایی رسیده بودم که در کمترین زمان ۵ اکانت پراپ ۲۰۰ هزار دلاری فاندد نکست مراحل چالش رو رد کرده بود و فقط باید مدت زمان ۵ روز بانتها میرسید این بلا سرم اومد .

پشتیبانی بایتیکل پاسخی نداده هنوز بعد ۱ روز اما خیلی بعید میدونم بتونه وبهوک دریافت کنه و من تو ۴۰ سالگی واقعا نه دیگه حال عین میخ نشستن پشت سیستم رو دارم نه بدنم بهم این امکان رو میده .

التللصثقصظطةيیسشیسش

تحرک باید داشته باشی و سعی کنین هر روز ورزش کنین نه دچار گردن درد میشید نه چیزای دیگه.و همینطور درست بشینید پشت میز کج و کوله نه

سلام این مشکل رو مادر منم داشت رفت دکتر گفتن اصطلاح پزشکیش فروزن شولدر هست همون چیزی که خودت گفتی

ووتا ورزش بهش داد که با درد خیلی زیاد انجامش داد و بعد دو ماه تقریبا خوب شد

اولیش این بود دستاتو از جلو قفل میکنی آروم آرو میبری پشت سرت با همون حالت قفل بعد آرنجتو یواش یواش میدی به سمت عقب وقتی دستات رفت پشت سرت

دومیشم این بود که دستات رو از پشت کمر به هم قفل میکنی اون دستت که شونش درد رو میکشی و شونتو باهاش میدی عقب

درد داره ولی بعد از یمدت کامل خوبش میکنه

مهدی جان خدا خیرت بده داداش
شماره ی دکتر رو میتونی لطف کنی ؟

دستام رو قفل کردم باز نمیشه دیکه ! LOL

واقعا نمیتونم کار کنم

ساخت یه هدست VR مخصوص ترید کاملا شدنیه ، براورد قیمت اولیه ساختش حدود 6 هزار دلار بود .

داداش الان ازش پرسیدم حقیقتا گفت ندارم شمارشو
ولی خودم که باهاش بودم یادمه جز اینا فقط یه مسکن داد که بتونهراحتتر این تمرینارو انجام بده حالا بازم میگردم خودم اگر پیدا کردم شمارشو میفرستم برات

داداش پیداش کردم

۰۹۳۸۱۱۰۹۱۸۸

سندروم شانه یخ زده که هیچی
با احترام به همه داداش های گلم، شما اگر زیاد بشینید، هزار جای دیگه اتون هم یخ میزنه که هیچ، شکسته هم میشه.
ضعیفی چشم ها و کمردرد رو بزاریم کنار
اگر تحرک نداشته باشید و 24ای زل بزنید به چارت، وزنتون که بره بالا، راحت کلی بیماری درونی دیگه مثل دیابت و فشار خون و … دیگه زبونم لال میاد سراغتون.
پول خوبه، ولی به شرطی که نخوای پس فردا خرج دوا و درمان کنید.