سبک شخصی یا تقلید از روی اساتید ؟ کدوم بهتره ؟

ممنون از توضیحات مفیدتون

نظر لطفتونه خانوم رسولی

سلام وقتتون بخیر آقای جعفری

نظر جالبیه کاش دوستان هم بتونن نظرخودشون رو به این واضحی توضیح بدن تا بتونیم با هم فکری با هم به یه جواب درست و حسابی برسیم .
راجب گفته شما من بنظرم درواقع استراتژی یه الگوریتم هستش که ستاپ ها رو برای ما فیلتر میکنه .
با یه مثال شاید بشه بهتر توضیحش داد : مثلا استراتژی من میگه وقتی فلان فاکتور ها بود وارد معامله شو و برای استمرار یا افزایش حجم این شرایط باید باشن .
با توجه به این موضوع استراتژی چیزی جز جلو گیری از اور ترید نیست وگرنه هممون میدونیم که وقتی من تو موقعیت بای هستم یکی به یه دلیلی فروخته که من تونستم بخرم این جمله از البروکس رو خیلی دارم .

بازم بابت وقتی که اختصاص دادین و نظرتون رو گفتین ممنونم .

ما از دیدگاههای متفاوتی داریم به این موضوع نگاه میکنیم.تلاشمو میکنم منظورم را درست برسونم اگر براتون مفید بود بپذیرید اگر نبود راه خودتون رو برید.
اگر از دیدگاه درون سبکی به خود همان سبک نگاه کنی،نقطه ضعف نخواهد داشت.اما اگر از دیدگاه غیر از اون سبک معاملاتی به چارت نگاه کنید متوجه نقاط ضعف خواهید شد البته تجربه و نوع طرز تفکر هم برای اینکه متوجه این اشکالات بشید پیش شرط متوجه شدن این نقاط ضعف است و همچنین تسلط کافی داشتن روی آن سبک و به اندازه کافی روی چارت وقت گذاشتن شما رو متوجه نقایص سبکی که باهاش کار میکنید خواهد کرد.
حالا فرض میکنیم شما به یک سبک کاملا مسلط هستی و تجربه کافی کسب کردید بعد از اون با یک سبک دیگر در تلاش برای کاهش نقاط ضعف اون سبکی هستید که باهاش کار میکنید.در سبک دوم هم شما باید به اندازه کافی وقت بزارید و مسلط باشید تا بدونید چگونه این دو سبک را با هم تلفیق کنید که بهترین نتیجه را برای شما داشته باشد‌.
بعبارتی شما اونقدر باید کار کرده باشید که نیازها را درست تشخیص بدید و نه اینکه صرفا تئوری باشند چون زمان زیادی رو از شما میگیره و حتی ممکنه اون نتیجه ای رو هم که در نظر دارید رو بهش نرسید چون سطحی دارید به این موضوع نگاه میکنید.حتی ممکنه کاملا گیج بشید و ندونید کدوم موارد رو با هم تلفیق کنید و…
حالا آیا ممکنه سبک شخصی رو ارائه داد بدون وابستگی به سبک های دیگر؟شدنیه اما مغز نیاز به دیتا داره که تجزیه و تحلیل کنه و کسب تجربه کنه بعد به مواردی برسه که بقیه نرسیده اند.
نگاه صرفا ریسک و ریواردی داشتن و وین ریتی به سبک ها نگاه درستی نیست از نظر من.مثلا شخصی در سبک ایکس ریواردهای بالایی میگیره و وین ریت پایین اما ذاتا اون سبک اینجوری نیست بلکه تریدر چون طمع می‌کنه و دنبال ریواردهای بالاست و از آنجا که اکثر معاملات اون شخص به ریوارد مدنظر اون نمی‌رسند باعث شده که وین ریت پایینی داشته باشد اما اگر همان شخص مثلا با ریوارد یک خروج کند وین ریتش مثلا هفتاد درصد خواهد بود.
علاوه بر تجربه و زمان کافی گذاشتن نوع طرز تفکر هم مهمه.اکثرا محدود به سبک های خاصی هستند چون با اون سبک بهتر ارتباط گرفتن اما فراتر از اون سبک هم نمیتونن برن چون مثلا یک سبک مکانیکی تره و یک سبک نریتیو محور و خیلیا نمیتونن این دو مورد رو با هم تلفیق کنند و باعث میشه بدتر گیج بشن.پس به شخص هم ربط داره و نوع طرز تفکری که داره و پذیرش اون دیدگاه

استراتژی استادید معمولا امتحانشونو پس دادن

شما حتی اگر هم بخوای استراتژی شخصی درست کنی حداقل چند سال باید نکات بجامونده و بکتست و فوروارد تست بگیری

کاملا درست هستش این موضوع
واقعا ممنونم بابت توضیح شیواتون و وقتی که اختصاص دادین به این موضوع

اتفاقا این تاپیک برای افرادی بیان شده که حداقل تجربه چند ساله در مارکت دارند

مرسی بابت وقتی که اختصاص دادین و نظرتون رو بیان نمودید .

سلام وقت همگی بخیر
در این روزهای نچندان خوب که کمی دلهره توی دل هممون هست آرزویی جز سعادت و عاقبت خوب برای وطن و هموطن خویش ندارم اما بعد …

در خصوص مطلب ذکر شده به عنوان موضوع تاپیک بعد از کلی فکر کردن همچنین خواندن نظرات در این تاپیک و دیگر تاپیک ها به این نتیجه رسیدم که این موضوع رو اینجوری جمع بندی کنم .

آموزش درواقع آشنایی به اصول اولیه مارکت هستش و بعد از آشنایی بهترین استاد خودتان هستید یعنی کسی که هر روزش رو صرف بهتر شدن و میکنه و بعد از گذشت زمان معجزه رو میبینه .

بهترین استاد خودتان هستید چون خودتان را بیشتر از هرکسی میشناسید و بهترین همراهتان ژورنال معاملاتی هست که هر روز ثبت میکنید و بعد از هفته ها میتونید ببینید چقدر پیشرف کرده اید .

دوستان همواره به یاد داشته باشید که معاله از دو بعد تکنیکال و روان تشکیل میشه و بعد روان مهم تر هستش چون طبق برداشتم از کتاب معامله گر منضبط اثر مارگ داگلاس دنیای ترید متفاوت از دنیای عادی ماست در دنیای عادی ما همه چیز را تعیین ■■■■■■■ ولی در معامله ما تعیین کننده همه چیز هستیم چه قوانین و چه پاداش ها و مجازات ها .

اگر عزیزان نظر متفاوتی داشته باشند خوشحال میشوم نظرشون بشنوم .