واقعا چند نفرتون به در آمد از ترید رسیدید چه از پراپ چه از بروکر ؟؟!

واقعا تونستید از پراپ یا از جساب ریل به یک در آمد خوب برسید که مثلا باهاش بتوننین ماشین یا خونه بخرید؟؟
من که سه ساله در جا میزنم فقط پول خرج کردم به هیچ جا نرسیدم ! چهار تا حساب ریل پراپ رسیدم ولی به برداشت نرسیدم از دست دادم !!
اگر واقعا رسیدید به یک جایی بگید یکم امید بگیریم برای ادامه دادن

4 لایک کرده

سه سال که جیزی نیست باید حداقل ۵ سال داسته باشی :joy::joy: شوخی به کنار وا پس نکش ادامه بده امیدوارم سودده باشی

2 لایک کرده

خب ایرادت چی بود که تو ریل موندی

وقتی پاس کردی و ریل نتونستی حسابو نگه داری باید ایرادتم بدونی

2 لایک کرده

تا زمانی که به درک مارکت نرسیم سودهی در مارکت کنسله. دوروز سود میکنی، در یک روز سود رو که میدی میره چندبرابر شم تقدیم مارکت میکنی. آموزش ها هم انگار برنامشون اینه که استاپت رو فعال کنه بعد تارگتت رو بزنه. اینجا شاخکت باید تیز بشه،!! مگه میشه یه بازار بزارن جلوت بعد بگن طبق این آموزش رفتار کن سود ده میشی! ولی یه خوبی داره این آموزش ها، اونم اینه که بدونی دیگر معامله گران کجا وارد میشن کجا خارج، اگه به این درک برسیم قطعا موفق میشیم. البته اون نگاه رویایی رو هم باید از ترید کنار بگذاریم. هیچ چیز یک‌شبه بدست نخواهد آمد.

1 لایک کرده

الان چه پراپ ایرانی فعالیت داره؟

1 لایک کرده

طمع :expressionless_face:

1 لایک کرده

فنفیکس میگن هست

1 لایک کرده

تو یه سالی که من اومدم هر سری اومده یه چیزی بشه به یه جایی برسه خداروشکر مسئولین پیش دستی کردن نت و قطع کردن
با تشکر از مسئولین💜

3 لایک کرده

فنفیکس اونم به زور پروکسی و با زحمت ولی باز خدا خیرشون بده دارن تلاششونو میکنن

1 لایک کرده

فعلا باید فقط آموزش دید بنظرم توی این وضع نمیشه ترید کرد

1 لایک کرده

بنده بعد 10 سال به این نتیجه رسیدم هولدر بیت کوین باشم و خداروشکر سود میکنم از این طریق اما من به هیچ عنوان نوسان نمیگیرم فقط پولی که از دنیای بیرون بدست میارم بیت میخرم و نگه میدارم و این رویه باعث شده بتونم پولمو بیشتر کنم

دقت کن بعد 10 سال!

2 لایک کرده

دوست عزیز کسی رو پیدا نمیکنی که ضرر نکرده باشه و بعدش هم نکنه .اما باید همیشه با مدیریت ریسک و سرمایه کاری کنی که سودها بیشتر از ضررها باشه .وبه فکر یه ماهه میلیاردر شدن هم نباشی.

2 لایک کرده