مشکل روانشناسی خودت در ترید رو بگو‌ 💬

سلام و وقت بخیر

من فکر میکردم وقتی تکنیکال رو بلد بشم دیگه روانشناسی کاری نداره روزی آنقدر ترید میکنم انقد اگه شد میبندم و از ریسک خارج نمیشم

الان ک هیستوری متا تریدر رو میبینم انگار یه بچه دستش رو ماوس بوده هی کلیک کرده . حتی روم نمیشه به کسی نشونش بدم

پریروز دیوونه وار ترید کردم ۴ درصد سود، دیروز بدتر از دیروز روانی از دست دادم دقیقا همون ۴ درصد پس دادم.

جالب اینه که توی روندی که داشت میرفت استاپ منو بزنه تموم نشانه های تکنیکال رو متوجه میشدم ولی نمیخواستم قبول کنم داره میره سمت استاپ .میگفتم هی بر میگرده

امروز که داشتم چارت دیروز رو نگاه میکردم، دیدم اگه یه تایم فریم بالاتر رو نگاه میکردم متوجه میشدم حداقل این هفته قراره رنج باشه. ولی آنقدر عجول بودم که فقط میخواستم معامله کنم .

اینم بگم همون ۴ درصد سود رو هم که گرفتم از خودم به خاطر رعایت نکردن تکنیکال و پلن راضی نبودم. و روز بعدش هم همه رو پس دادم

به قول یکی: بدون برنامه، یک سری نتایج اتفاقی و احساسی خواهیم داشت حتی اگر سود ساخته باشیم .

خلاصه اینکه تمام تکنیکال من زیر سلطه روان من قرار گرفت و سیستم تا هفته بعد روشن نخواهم کرد مگر برای بررسی ایرادات خودم .
فکر کنم به خاطر نداشتن روتین این اتفاق افتاد . تا برم پای چارت ، میشه وسط تایم نیویورک و نمودار مثل برق ۸رکت میکنه و هینپجانی میشم، با خودم میگم داره میره بالا دیگه ، بهترین موقعیته، یکی دو بار این حرکت جواب داد ولی بعدش ترکوند منو

بنظرم بدترین چیز برای یک تریدر سود شانسی و خارج از پلن تریدی .

بدبخت میکنه ادمو

ملاحظه کردم که اگر به بیخیالی ذهنی برسم ،یعنی به محض دیدن ستاپم بهش عمل کنم بدون تعلل،ترس ،مقایسه و… نتایجم عالی میشه .با اینکه میدونم برای بیخیالی ذهنی باید حجم بسیار کم و دید مجموعه ای داشت به تریدها،اما هنوز نتونستم بهش برسم

ترس از ورود و وسواس زیاد

فری کردن سریع !!

1 لایک کرده