بهترین و معتبر ترین پراپی که میشه با نت ملی گرفت چیه؟

دوستان پراپ تریدر، پراپی رو سراغ دارید که فعالیتش رو با اینترنت ملی شروع کرده باشه؟ اگه تجربیاتی در این مورد دارید برام بنویسید.

بعید میدونم…همشون امروز فردا میکنن..

یذره سرمایه بزاره ادم بروکر خوب بره حساب باز بکنها
خییلی بهتره بخدا

سلام و احترام حسام جان
رابین سود از اسفندماه پلتفرم خودش رو فعال کرد و با نت ملی همچنان وصل هستش و چالش های رایگانی داره که میتونید ازش استفاده کنید و تمرین کنید باهاش.
پراپکو هم اخیرا مسابقه ای را راه اندازی کرد که میتونست فرصت خوبی برای آشنایی با این شرکت باشه.
زورا هم اخیرا دیدم که میگن فعال شده.
پراپ های دیگه مثل دارا هم هستند که واقعا توصیه نمیکنم.
موفق و موید باشید :rose:
رابین-سود
پراپکو
زورا

ببین دادا
من سرمایه گذار و زورا بودن…

زورا تاازه داره اینقولت میاد یچیزایی…..
منکه بقیه پراپ هارو خیلی نیستم
الان بروکرا باز بیشتر بفکر مردمن ..

تریدرز کامبت که وصل نشد بروکر هایی هم که وصلا اسپرد زیادی دارن یا کمسیون بالا میگیرن

پراپ معتبر که مشکل نت نداشته باشه و خوب کار کنه چی پیشنهاد میدین؟ :folded_hands:

متوجح حرفت نمیشم رفیق الان وصلن دارن کار میکنن رو نت ملی منتظورت از وصل نشد چیه؟

کامبت چطور روی نت ملی وصل شده؟ چطور باید وصل بشیم به کامبت؟

داخل کانال تلگرامشون اطلاع رسانی کردن سرور پروکسی متاتریدزشونم گذاشتن

حتی سایت هم بالا نمیاد چطوری وارد بشیم

شما کامبت حساب داری؟

توی کل کامیونتی یه نفر پیدا بشه که چالش داشته باشه در کامبت و بگه که اصلا کامبت چی گفته در مورد حسابها و آیا به نت ملی وصل هست اگر آره دستورالعملش کجاست؟

اگه تلگرام داشتم که متاتریدر هم وصل میشد خب

با نت ما هیچکدوم وصل نمیشن

الان شما وصلی به تریدرز کامبت؟ راحت کار میکنی؟؟!

من تلگرام ندارم شما میتونی کمکی کنی ما هم وصل شیم؟

یه کانفینگ بخرید و خلاص من یدونه یک گیگ خریدم ۲۵۰ هزار تومن فقط برای ترید ازش استفاده میکنم. کل روز فقط ۱۰ مگ مصرف میکنه برای متاتریدر

خانم زند، کامبت آخرین اطلاعیه اش در مورد حسابهایی که قبل از ق طعی اینترنت خریداری شده الان چیه؟ تکلیفشون چیه؟ آیا اگر همچنان تریدی روشون زده نشه محفوظ می مونن؟

راستش من تازه دو روزه ازشون پراپ گرفتم. اطلاعیه های قبلیشون رو نخوندم. میتونید تو کانال روبیکاشون اطلاعیه‌ها رو مطالعه کنید

تا این لحظه فقط سرمایه گذار برتر معتبرترین هست.

از کجا کانفینگ گرفتین؟

محدودیت مدت زمان مصرف نداره

ببخشید متاتریدر اندروید رو گوشی هم باز میشه؟

نادر جان بلع محفوظ میمونن بنده نه حساب ندارم ولی میخوام چالش خریداری کنم فعلا سایت بالا نمیاد صبح تست کردم

یک ماه هستن متام باز میشه