برادر من بیشتر از یک سال از عمر گران بها رو گذاشتم تقریبا تمامی اندیکاتور ها رو با انواع و اقسام روش (هر جور که تصور کنی) با هم ترکیب کردم و بک تست گرفتم توی انواع تایم فریم و نماد و تنظیمات و ….
بدون تردیدی نتیجه دردناک از آب در اومد که هیچ کدوم به درد نمیخورن اگر شما موفق شدی ازشون استفاده کنی بهت تبریک میگم موفق باشی
فرهادعزیز اگر تریدر شخصی هستی و فقط تصمیم داری با این ابزار برای خودت کار کنی با من تماس بگیر من مشکل رو بدون چشم داشت مالی و به شرط نگارش کتبی و حقیقی بازخورد در اختیار شما قرار خواهم داد .
فرهاد خان
۷۰ دلار هزینه داری برای اکانت پریمیم اما در مقاطعی حاج های ۸۰ درصددر خرید سالیانه هم خواهی داشت .
۱۵ دلار هزینه دارید برای خودکار کردن دستورات اگر تصمیم بر پاس کردن پراپ داشته باشید
۱۵ دلار هم هزینه برای اتصال به بازار جهانی
من با ارسال یک لینک کارمزد معاملات رو به طور کامل و ۱۰۰ درصد در اختیار خودتون قرار میدم .
Last but not least
لطفا اگر ممر درامد شما فقط ترید است و از بازارهای جانبی مرتبط نظیر سیگنال و پکیج منتفع نمی شوید تماس بگیرید و قبلش زمانی رو با پیامک رزرو بفرمایید .
سلام دورود من تازه به جمع تریدرها پیوستم.الان دوماهه فقط دارم تمرین میکنم و نگاه میکنم و کلیپ می خرم تا اومدم برم تو هیواگلد بسته شد:confused: ممنون میشم راهنمایی کنید
تو همون متاتریدر قسمت مارکت ک بیاری بدون نیاز ب تحریم شکن، ربات ها و اندیکاتور و اکسپرت ها رو میاره ک میتونی مستقیم بندازی رو چارت ولی نیازش اینه ک از قبل رو متاکوئت شرکت اصلی متاتریدر، حساب ثبت نام کرده باشی ک الان فقط لاگین کنی