بررسی اعتبار اندیکاتورهای معاملاتی طلا

برادر من بیشتر از یک سال از عمر گران بها رو گذاشتم تقریبا تمامی اندیکاتور ها رو با انواع و اقسام روش (هر جور که تصور کنی) با هم ترکیب کردم و بک تست گرفتم توی انواع تایم فریم و نماد و تنظیمات و ….

بدون تردیدی نتیجه دردناک از آب در اومد که هیچ کدوم به درد نمیخورن اگر شما موفق شدی ازشون استفاده کنی بهت تبریک میگم موفق باشی

1 لایک کرده

فرهادعزیز اگر تریدر شخصی هستی و فقط تصمیم داری با این ابزار برای خودت کار کنی با من تماس بگیر من مشکل رو بدون چشم داشت مالی و به شرط نگارش کتبی و حقیقی بازخورد در اختیار شما قرار خواهم داد .

فرهاد خان

۷۰ دلار هزینه داری برای اکانت پریمیم اما در مقاطعی حاج های ۸۰ درصددر خرید سالیانه هم خواهی داشت .

۱۵ دلار هزینه دارید برای خودکار کردن دستورات اگر تصمیم بر پاس کردن پراپ داشته باشید

۱۵ دلار هم هزینه برای اتصال به بازار جهانی

من با ارسال یک لینک کارمزد معاملات رو به طور کامل و ۱۰۰ درصد در اختیار خودتون قرار میدم .

Last but not least

لطفا اگر ممر درامد شما فقط ترید است و از بازارهای جانبی مرتبط نظیر سیگنال و پکیج منتفع نمی شوید تماس بگیرید و قبلش زمانی رو با پیامک رزرو بفرمایید .

۰۹۳۵۱۷۶۷۰۳۷

کی گقته طلا خانوم سخت پسنده ؟

1 لایک کرده

درود،

برنامه نویس اندیکاتور و ربات هستم برای متاتریدر 5 و 4

هر سبکی که بلدی ، میتونم تبدیلش کنم به اندیکاتور و ربات

من این اندیکاتور رو دارم ولی ازش استفاده نمیکنم

1 لایک کرده

اگه فقط با اندیکاتور میخوای سیگنال بگیری؛ نکن. سرمایه مفت بدست نمیاد که به سادگی بخوای به باد بدی

این کلاهبرداریه و اکانت ایشون مسدود شد توسط پشتیبان :no_entry: مراقب باشید

1 لایک کرده

برو سایت خود متا تریدر سایت mql تبت نام کن وارد قسمت ربات ها شو هم رایگان هستن هم پولی ها با قیمت مناسب آمارش هم میزارن،

درود

اندیکاتور پره ولی 99%به درد نخور حتی اون یه درصد هم به درد نخور :sweat_smile:

ولی اگه بتونی با یکیشون کنار بیای و هی فیلتر اضافه کنید حداقل دوسال باهاش کار کنی جواب میده ولی خدایی سخته نکنید

که الان من دارم فقط رو طلا ازش استفاده میکنم

که با همون طلا هم معاوضه ش نمیکنم :ok_hand::joy:

سلام دورود من تازه به جمع تریدرها پیوستم.الان دوماهه فقط دارم تمرین میکنم و نگاه میکنم و کلیپ می خرم تا اومدم برم تو هیواگلد بسته شد:confused: ممنون میشم راهنمایی کنید :folded_hands:t2:

من با شما موافق نیستم

من سالها وقت صرف ایچیموکو کردم و الان خداروشکر راضیم .

هیچ اندیکاتور دیگه ای رو به اندازه ایچی نمیشناسم

ولی کسی از من سوال کنه ایچی رو تایید میکنم به انظمام اینکه زمان خیلی زیادی باید بررسیش کنی تا بتونی زبانش رو متوجه بشی .

سلام بعضی نسخه ها کار نمیکنن

وبعضی از ربات ها هم توی بکتست سودده هستن ولی رییل معامله باز نمیکنن.

الان من یه ربات از این سایت دانلود کردم کلی انواع تنظیمات رو بکتست گرفتم عالی عمل کرده ولی رییل اصلا ترید نمیکنه

میتونی کمک کنی پیام بده ربات رو هم بهتون میدم

اگر متاترید وصل میشه ،مثلا الان سرمایه گذار برتر

تو همون متاتریدر قسمت مارکت ک بیاری بدون نیاز ب تحریم شکن، ربات ها و اندیکاتور و اکسپرت ها رو میاره ک میتونی مستقیم بندازی رو چارت ولی نیازش اینه ک از قبل رو متاکوئت شرکت اصلی متاتریدر، حساب ثبت نام کرده باشی ک الان فقط لاگین کنی

اگه بود که پول میذاشتم توش میرفتم جزایر قناری عشق و حال :sweat_smile:

هرجا میری یه اثری از این مرحوم کلاهبردار هست :man_facepalming::joy:

اصولاً در ترید تکیه به یه چیز موجب ضرره. حالا این چیز می‌تونه یه اندیکاتور باشه یا یه فکت از بازار یا حتی یه استراتژی

و صد البته که نظر شما محترمه برای من :rose:

1 لایک کرده