میخوام تجربه حقیقی ترید فارکس رو شروع کنم ولی با این وضع نت نمیتونم بروکر درست پیدا کنم و اینکه میخواستم نظرتون رو بپرسم راجب اینکه با حساب کوچک سنتی مثل ده دلار بهتره یا دمو؟
کار خوبی میکنی که میخوای شروع کنی مسیر طولانیه خسته نشو حداقل ۲ سال باید تمرین کنی هر روز.
برای درک دقیق مارکت حتما روش NDS رو بهت پیشنهاد میکنم چون با گذشت ۴ سال تمرین فهمیدم واقعا بهترین روش هست اما واقعا باید ۲ سال تمرین کنی.این تجربه شخصی من بود امیدوارم بهت کمک کنه.برای شروع هم ویدیو های یوتوب کانال NICOLE NDS رو پیگیری کن از اولین ویدیو به ترتیب نگاه کن و یادداشت کن، آپارات هم ویدیو ها هست ولی مثل این که همه ویدیو ها داخل آپارات نیست ولی فعلا با همون شروع کن.ویدیو های NDS رو باید هر ماه یا دوماه مرور کنی و یادداشت کنی.دوباره تمرین کن ۳ ماه دمو تمرین کن ژورنال کن اگر مثبت شدی حساب ریل سنتی باز کن، ۳ ماه دوباره ژورنال کن با حساب سنتی اگر مثبت شد حساب بزرگ تر درست کن همینو ادامه بده، بعد از گذشت این ۶ ماه تمرین روی مباحث استاد فازی برو سمت ویدئوهای آقای ادیبفرد،آقای احمدزاده و آقای مرزبان ویدئوهای هیچ شخص دیگه ای رو دنبال نکن.بازم میگم این تجربه شخصیه منه من اینجوری جواب گرفتم شاید برای شما جور دیگه ای هم جواب بده .موفق باشی
برادر کلی وقت و پول خرج شده که این چند خط رو برات نوشتم استفاده کن حتما.
حتما استفاده میکنم، مرسی!
اینکه ما خیلی ساله که شروع کردیم الان اینجاییم ببین در چه وضعی هستیم؟
صد دلار در یک بروکر
سیصد دلار تو یک بروکر دیگه
بیست و پنج هزار دلار در یک بروکر دیگه
و همینطور هم یه چهارصد دلار…
و الان در این لحظه ایم …در مجموع با این دیدگاه نگاه کن !سختی آموزش رو هم پشت سر بزاری ! بار سنگینی از تجربه رو هم بدست بیاری ! اگه زیرش له نشی و سرمایه زندگیت رو هم ریسک کنی و بندازی وسط! … الان در این لحظه بجای من بایست! و نگاه کن! بنظرت ارزشش و داره؟ از اینجا نگاه از این لحظه به بعد نگاه کن! همچی قعطه حتی یک دلار از پولای خودم رو نمیتونم برداشت بزنم نه فقط بدلیل فیلتر نت بلکه تحریم و لو نرفتن ای پی دوم مالیات بانک ها سوم نت و ارتباط پنجم چنج و دردسر هاش اگر فکر میکنی از پسشون برمیای شروع کن وگرنه وقتت رو صرف شروع کار دیگه ای کن…