معرفی بروکر خوب برای یک تازه کار در ترید و تجربه شما

سلام بچه ها من تازه ترید را شروع کردم میشه یه بروکر معرفی کنید که هم مطمئن و باسابقه و بدون کندل سازی باشه و اگر توی یه بروکر فعالیت می کردید تجربه تون هم بگید

دمو بروکر xchief

حساب ریل نرو

چرا نرم

میشه بیشتر توضیح بدید چون من قصد بازکردن حساب سنتی دارم

و اینکه می خوام بروکری باشه که مورد اعتماد باشه که هم بتونم دمو و ریل بزنم

چون باید مهارت کافی داشته باشی و خودت داخل تیتر تاپیک گفتی تازه کار, درضمن حداقل سرمایه برای ترید باید 1000 دلار باشه که بتونی روش مدیریت سرمایه اجرا کنی وگرنه تبدیل به قمار میشه.

بعد از مثلا یکسال که دمو کار کردی و ترید پلن مشخص و مکتوب با جزئیات کامل داشتی برو سمت پراپ یا حساب ریل (اگه حداقل سرمایه رو داری). متاسفانه من این موارد رو دارم از روی تجربه شخصی میگم, حداقل تا قبل از اینکه یکسال دمو کار نکردی و ترید پلن دقیق نداری سمت ریل نرو که فقط پول از دست میدی

ممنون از توضیحاتت واقعا یکی باید اینهارو بهم میگفت و گرنه سردرگم می موندم ولی اخرش نگفتی چرا ایکس چیف ریل نزنیم

گفتم که چون تجربه و ترید پلن نداری

اگه تجربه ترید نداری همون حساب سنتی رو هم نمیخاد امتحان کنی اشتباهه. با دمو شروع کن.

دمو با ریل درصد خیلی کمی فرق میکنه، اسپرد و سیاست بروکر در نحوه اجرا شدن ترید (و داده های کندل).

تفاوت حسابا ریل رو هم چک کن. اسپرد خیلی تاثیر داره ممکنه روی حساب سنتی استاپ بخوری ولی رو حساب استاندارد همون پوزیشن نه!

با کمترین سرمایه و کمترین حالت شروع کن. پاس که کردی بیا اینجا از استراتژی و مدیریت سرمایه ای که داشتی رو توضیح بده، برای اینکه Lot بالاتر ترید کنی خودکار سرمایه گذار پیدا میکنی!

سلام ممنون بابت توضیحاتت شما با چه بروکری کار می کنید

شده که حسابو بدون هیچ توضیح منطقی بستن و بهونه های شتخ‌دار میارن تا سودو ندن

مثالش در به در هی بونوس گزاشتن برای جذب کاربره که همشونم اخرش گردن نمیگیره

من خودم آلپاری حساب دارم برای شروع هم حساب‌های متنوعی داره که می‌تونی با سرمایه کم وارد بشی. فقط عجله نکن؛ اول روی حساب دمو تمرین کن و وقتی به استراتژی و مدیریت سرمایه مسلط شدی، بعد وارد حساب ریل شو

اوربکس هم من اومدم خوبه آموزش و کانال سیگنال هم داره

با سلام . شما باید یک بروکری پیدا کنید که اگر در دمو تمرین کردید در ریل همون بروکر اقدام به فعالیت کنید . با توجه به اینکه بروکرهای مختلف از شرکت های مختلف تامین نقدینگی میکنند اصولا کندل ها در چارت بروکرها یک تفاوت جزیی داره با هم . پس باید با یک بروکر در دمو و ریل کار کنید
اما با توجه به اینکه بخاطر مسائل تحریم و ایرانی بودن ما خیلی از بروکرهای معتبر با ما کار نمیکنند ما مجبور به انتخاب بین بد و بدتریم
من شخصا با wm markets کار میکنم شما هم میتونید بررسی کنید :heart:

wm جزو قدیمی ترین ها هست و واقعا عالیه

این بروکر به معاملات زیر سه دقیقه گیر میده

من در طول این 3 سال که مشکلی نداشتم و بارها شده اوپن بورس معاملاتم زیر 1 دقیقه هم بوده

واقعا

این برای 15 کاراکتر

بله واقعا . اوپن بورس داوجونز . زیاد پیش میاد زیر 1 یا 2 دقیقه ..