اگه یه نفر تازه وارد دنیای ترید شده باشه شما براش حساب ECN رو پیشنهاد میکنین یا استاندارد؟ ![]()
خودتون اگه برمیگشتین روز اول تریدتون کدومو انتخاب میکردین و چرا؟
اگه یه نفر تازه وارد دنیای ترید شده باشه شما براش حساب ECN رو پیشنهاد میکنین یا استاندارد؟ ![]()
خودتون اگه برمیگشتین روز اول تریدتون کدومو انتخاب میکردین و چرا؟
والا بستگی به سبک معاملاتی تریدر داره من خودم چون اسکلپرم بیشتر سعی میکنم حساب ECN بگیرم حتی اگه حداقل واریزیش برا افتتاحش بیشتر از استاندارد باشه
هیچکدوم!
تازه کاری فقط حساب دمو .
چون تو بکتست هایی ک میگیری عملا چیزی به اسم اسپرد و دیلی متوجه نمیشی وقتی بیای ریل بزنی با حساب استاندارد یهو هنگ میکنی اینا چیه و برای فست اسکلپ کلا سیستم میریزه بهم.پس ecn یا اگ بالانست خوبه pro بگیر تو مخی نداشته باشی .کامیشن ecn با اسپرد و کامیشن standard یکی در میاد تقریبا(هزینه ای ک به بروکر میدی)
حالا یکی از دوستامم میگفت حتی ecn ام بیخیال شو برو pro ecn بگیر ولی خب برا منه مبتدی به نظرت زود نیست بخوام یهو پاشم برم پرو بگیرم؟
آخه بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگ
![]()
درسته باید از دمو شروع کرد ![]()
ای سی ان بهتره درکل
اگه هم دلت میخاد اسپردی نباشه و روی همون قیمت خرید فروش بزنی امارکتس حساب زیرو داره که اسپرد ای سی ان رو گرفته و به کمیسیون تبدیل کرده و خیلی جذابه برای طلا
اصلا استاندارد کار نکن مگر اینکه سهام ترید کنی فارکس بکارت نیاد
وقتی حساب دمو پاس کردین، میتونید کوچکترین حساب نانو/میکرو، بعدش استاندارد، بعدش هم ECN و …
با کمترین سرمایه ای که بروکر اجازه میده، شروع کنید.
این بازار پول از دست دادن خیلی راحت هست.
قوانین پراپ ها رو هم بخونید، جالبه و چالشی هست. عملکرد و هدفتون بر این اساس بچینید.
مرسی از توضیحاتت حتما این چیزایی که گفتی رو مدنظر قرار میدم ![]()
راستش نظر شخصی هیچکدوم اگر میخواید ریل شارژ کنید.
پراپ بگیرید روی پراپ ecn
مگه یه تازه کار میتونه پراپ پاس کنه!
(همون روز اول درادان میده همه را می بازه).
به نظر من بجای اینکه پول بده حساب دمو از پراپ بگیره! همون حساب دمو را رایگان از بروکر بگیره .
کاملا این موضوع حالت «اجبــــاری» داره و حداقل بمدت یکسال «مجبور» است با «دمــــو» کار کنه.
موفقیتش را که با چشماش دید بعد میتونه با پول کم شروع کنه وگرنه باز باید با دمو ادامه بده.
حالا درکنارش میتونه در بورس ایران یا بازارهای spot هم فعال باشه که ریسک پایینتری دارند .
بنظرت وقتی به کسی میگی این آهن داغه دست نزن میسوزی، تا نسوزه تجربه میکنه؟…
دمو فقط برای یادگیری موارد اولیه هست… نهایت 1 الی 2هفته شخص دستش بیاد…
نصف تریدر ها رو دمو سوده هستن، اما رو ریل داستان فرق داره…
یه حساب پراپ 1000 دلاری مبلغی نداره… اما باعث میشه نفر خودشو تو شرایط نزدیک به ریل بسنجه چون هر تصمیمی بگیره تاثیر داره… درسته شاید چند باری دراودان بخوره…
اما وقتی دراودان میخوره و 10 15$ از دست میده حداقل دردش و حس میکنه و یاد میگیره مشکلش رو…
اما دمو چی؟نه دراودانی، نه تنبیهی نه رشدی…
من نظر شخصیم اینه شخص 2 هفته باید دمو بزنه که روش و ساز و کار و… دستش بیاد بعد پراپ بگیره1000 تایی که بقیه مسیر جدی باشه…
#نظر_شخصی
هم بروکر و هم پراپ همینکه بفهمند طرف تازه کاره ، سرش کلاه میذارند و بشکل های مختلف جلوی پیشرفتش را میگیرند.
همه بازارها همینطوریه. شما یه ماشین هم بخوای بخری ، فروشنده همینکه بفهمه شما اینکاره نیستی و اطلاعات درستی از بازار خودرو نداری مطئمن باش که ...
اره.
من نوسانگیر بورس بودم. از بورس اومدم فارکس. فقط ۵روز با متاتریدر کار کردم. اگه زمان برمیگشت عقب من حداقل ۶ماه با حساب دمو کار میکردم (منی که تو بورس ایران زیر ۱۵دقیقه نوسان میگرفتم…).
نظر شما برای بنده خیلی قابل احترامه دوست خوبم.
شاید حرف شما درست باشه،. شایدم نه، هر کسی تو این مسیر تجربه شخصی خودش رو داره.
تجربه شخصی من مخالف ذهنیت شما هست، البته بازم میگم نظر و تجربه شما هم قابل احترامه.
از نظر من
تریدر از تحلیل اشتباهش ضرر یا از تحلیل درستش سود نمیبره، از تصمیمات درست یا اشتباهش سود یا ضرر میبره.
کسی که درد جابجایی استاپ،درد حجم اشتباه، درد ورود زود یا دیر موقع و… رو روی پول نچشه به تجربه ای که نیازه نمیرسه…
کسی که دست به آهن داغ میزنه، میسوزه دستش تاول میزنه ولی اگر درد نکشه(به هر دلیل) به این زودیا درسش رو نمیگیره و این اشتباه رو تکرار خواهد کرد. بار ها و بار ها… تا جایی که دستش قطع میشه…
باید سوخت تا اشتباه تو ذهن جا بیوفته و بشه تجربه…
دمو از نظر من آهن داغیه که سوختن رو میبینی، اما دردی نداره… پس تجربه ای هم نداره.
انشالله که هر شخصی وارد این بازار میشه هرچه سریعتر سوده بشه…
بین تجربه و نظریه تفاوت زیادی وجود داره، هر دو دیدگاه شخص هستن اما یکی از دل تفکر میاد،. یکی از دل انجام و دیدن نتیجه.
عکس پایین رو گذاشتم که خواننده این پست بدونه متنی که میخونه از دل تجربه اومده نه فقط ذهنت و نظر شخصی همین. ![]()
![]()
و یه سوال مهم بنظرتون پراپ یا بروکر از کجا متوجه میشه شخص تازه کاره که تصمیم به کلاه برداری ازش بگیره؟ یا حلو پیشرفتش رو بگیره؟
سوال شد برام؟
صحبت شما: وقتی به کسی میگی این آهن داغه، دست نزن میسوزی، تا نسوزه تجربه میکنه؟
جواب من: وقتی به کسی میگی این آهن داغه، دست نزن میسوزی، واسه اینکه «سوختن را تجـــــــربه نکنه»!
چون «بعضی تجربیات بهای سنگینی دارند» و آدم «عاقل» برای رسیدن به آگاهی هر چیزی را تجربه نمیکنه.
نتیجه اینکه هدف شما برای دعوت ایشون به بازار حالا از طریق پراپ ها، اینه که سوختن را تجـــربه کنه!!!
در حالی که من میخوام نسوزه و در این زمینه عاقلانه پیشرفت کنه نه با تجربه کردن…
حالا انتخاب با خودشه.
هم بروکرها و هم پراپ ها معاملات مشتریان خودشون را زیر نظر دارند و همینکه متوجه بشن طرف اینکاره نیست پلن دیگه ایی براش رو میکنن.
یهو میبینی که عه چرا اسپرد اینقدر واید شد؟ چرا چارت دیگه مثل قبل دستور نمیگیره و کندل ها را اونجور که باید نشون نمیده و ...
ممنون از جوابتون.
این هم دیدگاهیه.
به هر حال امیدوارم همه دوستان رنگ سودهی و موفقیت و حس و حالس رو بچشن و تو این مسیر بمونن و زندگی خوبی برای خودشون و اطرافیانشون بتونن بسازن.
![]()
احسنت زنده باشید!
اون دوستشون هم، باس مبتدی باشه که میگه برو pro ecn بگیر یا هم زرنگه. بزارید سختی و چالشایی که هست رو ببینه با کمترین ضرر و راه های ممکن. تفاوت حسابارو ببینه که چند درصد فرق دارند. برای بازکردن حساب pro ecn بیشتر بروکرا مبالغ سنگینی نیاز دارند.
میتونی قسمتی از هر کجای متن که خاستی رو انتخاب کنی، بعدش یه منوی جدید ظاهر میشه که نوشته “پاسخ به این بخش” میتونید ازش استفاده کنید برای همین منظور هست.
همه چی رو به زبان و مدل ریاضی میدیدم، و به دنبال اتومات کردن و optimizeبهینه سازی این پروسه می شدم.
دیدگاه تون هم ماراتون باشه: چقدر زمان گذاشتید، تو این مدت عملکردتون چطوری بود، چقدر تونستید سود کنید. به دنبال بهترین حالت باشید!
دوبار که زندگی نمی کنیم.