شروع بدون ریسک هست؟

آموزش فارکس رو تازه تموم کردم الان میخواهم شروع کنم و توی فارکس با ۱۰ دلار خیلی ریسکیه وارد شد چون میخواهم با گلد و داوجونز ترید کنم میخواستم ۱۰ دلار رو تو ارز دیجیتال مثل بیتکین و اتریم ترید کنم و ۱۰۰ دلار کنم بعد وارد فارکس کنم به نظرتون ایده خوبی هست کسی تا حالا امتحان کرده ؟

درود

حساب سنتی cent باز کنید که مبلغ رو 1000 نشون بده

1 لایک کرده

ریسک همیشه هست و تقریبا هیچ وقتی بدون ریسک در دنیای معامله گری وجود نداره . دوست من اگر جملاتت واقعی باشه ، باید بگم که بیشتر از تجارب دیگران استفاده کن و مطالعه و تحقیق بیشتری انجام بده . ممکنه همین تفکر ، بعدها به مانند نیرویی مخرب در درونت ، از رفتن و قرار گرفتن در مسیر درست ، جلوگیری کنه . صحبت زیاده و راه هم طولانی است .
امیدوارم موفق باشی

1 لایک کرده

حداقل یه ماه زمان بزار اصولی بکتست و فوروارد تست بگیر استراتژی سود ده بساز بعد بیادسمت پراپ فرم ها مثل اس جی بی چون با سرمایه کم هم مدیریت سرمایش سخته هم پولی که در میاری ازش نمیصرفه

2 لایک کرده

یه حساب پراپ بگیر لااقل

1 لایک کرده

اولین سوال مهم اینه که شما میخوای ۱۰ دلار رو طبق هیجان و ورودهای فول مارجین و برد های یه شبه به ۱۰۰ دلار تبدیل کنی،یا میخوای طبق یه اصول با ریسک مشخص اینکارو انجام بدی؟

مورد اول که معلومه،میتونی راحت ریسک کنی و شاید موفق شی،اما آیا اون ۱۰۰ دلار رو میتونی نگه داری؟اینجاست که همه به مشکل میخورن.

مورد دوم،به فرض میخوای با شیب ملایم و اصولی تبدیل به ۱۰۰ دلار کنی،آیا اگر امروز ۲ دلار سود کردی خوشحال میشی؟با اینکه ۲ دلار معادل ۲۰ درصد سرمایت یعنی ۱۰ دلار هست در ظاهر میگی ۲ دلار چیه آخه؟ولی در باطن ۲۰ درصد رشد پولت هست!

این کم بودن مارجین باعث میشه ۲ دلار زیاد توی چشم نباشه و همین توی چشم نبودن آدم رو میبره سمت رفتارهای هیجانی.

من اگر جای شما بودم و اگر امکان داشتم یه مقدار دیگه میزاشتم روی اون پول و از یک پراپفرم خوب ارزون ترین اکانت ممکن رو میخریدم و سعی میکردم با اصول روی اون کار کنم،اینطوری همون وقت و انرژی که برای تبدیل کردن به ۱۰۰ دلار میخواستم بزارم رو روی یه اکانت بزرگتر و بهتر میزاشتم،اگر پاس میکردم چند ده برابر ۱۰۰ دلار سرمایه اولیه گیرم میومد،و در پایان اسیر اون سودهای به ظاهر کم ۱ یا ۲ دلاری و نا امیدی های بعدش و احساس ناکافی بودن و رفتن به سمت رفتارای قمارگونه و موارد دیگه نمیشدم.

5 لایک کرده

آره درسته مرسی از توضیح کاملت

1 لایک کرده

میتونی برام توضیح بدی؟

اول بگو منظورت از اینکه آموزش فارکس رو تموم کردم چیه؟ آموزش فارکس که عمومی نداره، حتی بهترین ها هم هنوز با ضرر کردن کسب تجربه میکنن

1 لایک کرده

با حساب دمو شروع کنید ببینید می تونید افزایش بدید با استراتژیتون

Www.google.com توضیح

مَشتی یه ذره مهربون تر باش :rose:

1 لایک کرده

مهربونم دگ ،اخه اینجا کامنیتوتی نه اینکه بیایم یه کار خیلی راحت رو یه سوال خیلی راحت بیایم بگیم بقیه برامون بگن،کسی واقعا دنبال پیدا کردن باشه، پژوهشگری میکنه خودش ، چت جیبتی هم ننوشتم هم چون خودم قبول ندارم زیاد ک یکی ی چیزی صد درصد حرف خودش رو بزنه، و هم اینکه میدونم دسترسی نداریم ولی گوگل داریم ک و سایت ها خودمون بازن ک،

تریدر ک نباید راحت طلب باشه ک ،و آماده خور ک بقیه یکاری بکنن ک،پس فردا میان میگن بچه ها کسی بکتست فلان استراتژی رو نگرفته عکساشو نشون بده ،والاا خخخ انگار جزوه است،

آره اینم قبول دارم، برای یادگیری باید جستجوگر بود.

حله سُتون هر کاری خواستی بکن، من که قانع شدم :white_check_mark:

عزیزی برادر تاج سر :crown:

1 لایک کرده

چه کاریه یه اکانت میکرو بگیر خیلیم راحت میتونی فارکس ترید کنی.

عزیز،شما که میگی اموزش فارکسو تازه تموم کردی باید اینم بدونی با ۱۰دلار توxau؟اول ۱۰۰درصد مدیریت سرمایهو یاد بگیر پوشت گوش بندازی خود مارکت بهت یاد میده،

دمو کارکن هر وقت حداقل ۳الی چهار ماه رفتی تو سود برو سمت ریل،شروع ریلتم حداکثر با۰/۲۵ ریسک باشه،باید یک تریدر از اکسپرت مدیریت سرمایه استفاده کنه،چیزی بود که کس دیگه ای بهم گفت نادیده گرفتم و بعدا بهش رسیدم امیدوارم شما نادیده نگیری