هیچی بلد نیستم و میترسم سرمایه بزار میخوام با بونوس ترندو شروع کنم میشه یادم بدین چی کار کنم؟ ![]()
هرچی پول داری میبازی
به هیچ عنوان سرمایه نذار حتی یک ریال هم.
صبر کن اینترنت بین الملل وصل بشه بعد بیا از همینجا در همین تاییک بیغام بذار برات لینک منابع اولیه معرفی میکنم در نت بین الملل به دوره آموزشی ایرانی یک ریال هم خرج نکن رایگانش و بهترش خارجی در یوتیوب با زیرنویس هست
مرسی برای انگیزه اول راهت
مرسی خیلی لطف میکنی واقعا
از نظر بنده شش ماه اول شروع هر تریدری فقط باید دمو تمرینی کرد. بعد از تمرین با بک تست .فروارد تست با حساب نانو که اون استرس بازار رو لمس کنید. و بعدش حساب لایو
پرسود و موفق باشید.
اصلا پولتو نزار که کلا ضرر میشه حداقل ۲سال باید آموزش ببینید وقتی پوستت کنده شد تازه میفهمی کجایه کاری
سرکار خانم. شما بعد از وصل شدن نت. اول توی یوتیوب انگلیسی چند تا ویدیوی آشنایی باترید با ترجمه زیرنویس فارسی که یوتیوب خودش داره امکانش رو باید ببینید.
بعد از اون باید نسبت به وقت و روحیه یکی از مدلهای معاملاتی که به شخصیت و وقت و میزان سرمایه تون می خوره رو انتخاب کنید.
مجبورید صبر کنید تا نت وصل بشه.
اگر میتونید وارد مسیر ترید نشید اگر میشید بدونید که برخلاف اونچه مشهوره یدا کردن سبک معاملاتی سخت نیست بلکه سیمکشی مجدد رفتارهای مغز انسان نسبت به ترس و طمع هست که باید برای موفق شدن در ترید تغییرش بدید .
شروع بد و ورود بد به دنیای ترید کار شما رو سالها به عقب میندازه چون ضرر خواهید کرد و اون ضررها در شما ایجاد فومو خواهد کرد طوری که این بار وقتی استراتزی خوب هم که یاد بگیرید ترستون یا رفتار هیجانی تون باعث شکست دوباره خواهد شد و یکباره خواهید دید که چندین سال هست که دارید با وجود دونستن خیلی چیزها ضرر میدید یا سر به سر میشید.
س صبر کنید تا نت وصل بشه و اصولی شروع کنید از همین تایبیک بنویسید براتون در همینجا منابع میگم
با سلام
خ شحال میشم فرصتی باشه تا شما تریدر عصبانی محترم از خود و بازار رو به راه درست ترید که همه دلار پشت سبز و اسایشی همراه با آرامش خاطر است راهنمایی نمایم .
حتی الان نفهمیدم که منظورتون چیست
فکر کنم راه درازی در پیش دارم
شما میخوای متخصص مغز و اعصاب بشی همون چند ماه اول میخوای بری تمور مغزی عمل کنی؟
این شغل به نظر بنده از متخصص مغز اعصاب هم سخت تره. خیلی ها همون اول ساده میگیرن تهش جز شکست چیزی نصیبشان نمیشه
اول ،دوم سوم سمت ترید نیا، بعد اگه خاستی بیای بازم نیا تو این کار فقط۳درصد موفق میشن
درود
ورود به این بازار انگیزه میخواد
علاقه شدید میخواد حتی میتونه دلیل این علاقه شدید میل به ثروت زیادی باشه
بعد از مدتی متوجه میشی که اولین اشتباه این بود که دنبال پول بودی توی این بازار
باید ضرر کنی تا روانت آماده بشه و پنجرهای مختلف چارت برات باز بشه
هر چقدر که جلوتر میری بیشتر دوست داری تحلیل کنی و کمتر معامله میکنی
وقتی که متوجه میشی تحلیلی که کردی چقدر زیبا در بازار در حال اجراست
پول و در آمد از یادت میره(مثل نیتون میگی یافتم یافتم)
چون به شما امید و پتانسیل درآمد عالی رو در آینده نوید میده
بعد از اینکه متوجه میشی ترس الانت یک پله از هزار پله بوده که ازش گذر کردی
شکست
ناامیدی
شب بیداری
رسیدن به یک استراتژی شخصی که فکر میکردی پایان راه هست
گرفتن بک است روی استراتژی
دوباره شکست
سرخوردگی
بیخوابی
حس پوچی
به خودت میگی ولش نکن
ادامه میدی
بهینه کردن استراتژی
تکرار چندین باره این پله ها
و و و و و
به نظرم یک تریدر همه اینها رو باید طی کنه
پله به پله
و بنا به هوش و پشت کار هر نفر مدت زمان برای طی کردن این پله ها فرق میکنه
اما اما اما رویا فروشهاو پکیج فروشها این زمان رو به شما کمتر نشون میدن وامید واهی میدن
این زمان حداقل تا دوسال هم میتونه طول بکشه
حالا با این همه سردرد که براتون آوردم
به هیچ عنوان نمیگم باید نامید باشید
فقط میگم مسیر سختر از اونی هست که نشون میدن
با یه خط روندو پین بار و …
با این اطلاعات عمومی کار پیش نمیره
اما همین اطلاعات عمومی در شخصیت هر کسی تبدیل به دید شخصی میشه
وحالا
پیشنهاد میکنم که با این وضع دشوار اقتصادی بهتره که یک دانشی فراتر از بقیه داشته باشیم
و همه سختیهار و تحمل کنیم
تا در نتیجه تریدر خوبی باشیم
موفق باشید🙏
درود جسارتا معرفی میکنید؟
و اینکه چند وقته تو مارکتین؟
زیر۲سال سود ه نمیشی .سودیم کنی شانسیه
اینجا منظم باش
یک الی ۲سبک رو یاد بگیر .نکات مهمی که کارایی دارن رو برای خودت در بیار .بعد دیوانه وار تمرین کن و بکتست بگیر
من خودم اگه با این تحربه اول راه بودم : ن دنبال پول بودم ن پولی میزاشتم
وقتی هیچ سر رشته ای توی ترید ندارین چرا اصلا میخواین سرمایه بزارین؟!؟!
کسایی که تازه میان معمولا سر درامد ترید هستش نه علاقه به تریدینگ، احتمالا میخوان زودتر به درامدش برسن که خب توی حرفه های دیگه رو اطلاعی ندارم ولی توی تریدینگ اشتباهه.یعنی تا ۳ سال اول نباید اصلا پولی وارد کرد.
اول اینکه بدون دانش ریسک نیست اشتباهه ورود به مارکت ترید کردن
دوم اینکه برای درک بازار و هدفت همه چیز بستگی به نبوغ شما داره و توان فکری و استعداد
برو داخل مدرسه ایران بروکر کامل اموزش ببین
دوستان محترم توجه فرمایید
این طرز پاسخ دهی شما عزیزان آیینه ای از تجربیات شخصی خود شماست ، تجربیاتی که تقریبا برای همه ی ما یکسان بوده .
اما اگر با این تجربه توان انتقال دانش و جلوگیری از ضرر شخص دیگری را نداشته باشیم ول معطل نیستیم ؟…
به فکر توسعه ی این گار باشید آقایون ، دردل های حرفه ای برای چت اعضای حرفه ای . من سیستمی طراحی کردم که شامپانزه بشیته جلوم تریدر ازش در میارم . داستان شماره ی ۶۵ رو شنیدید ؟ اولین مسافری بود که زنده به فضا رفت و برگشت .
جسارتا اگر ایشان امکان تشخیص رنگ رو داشته باشند من کمتر از ۱ هفته ترید لیسشان را جهت بررسی و باز ماندن فک شما دوستان محترم آپلود خواام کرد .