اکسپرت و تبدیل استراتژی شخصی به کد به زبون ساده

با سلام . دوستانی که تونستن استراتژی شون رو با هوش مصنوعی به کد تبدیل کنن و بدون مشکل ازش بک تست بلند مدت بگیرن ، ممنون میشم به زبون ساده قدم به قدم بگن از کجا باید شروع کرد و چه پلتفرم هایی لازمه برای اینکار.
بنظرم قدم خیلی مثبتیه برای جامعه ترید ایران. اکثر دوستانی که در مسیر تریدشون به مشکل میخورن از بک تست درست و اصولی نگرفتنه > که درنتیجه وین ریت خودشون رو ندارند > پناه بر خدا بر اساس بک دست دستی خیلی کم و محدود وارد بازار میشن و متاسفانه ضرر میکنن.
اگر تجربه حرفه ای در این زمینه دارید لطفا به اشتراک بذارید که خیلی هارو با واقعیت استراتژی شون روبه رو میکنه ممنون.

یه تاپیک تقریبا مرتبط به همین زمینه مطرح شده آدرسش و برات تو پست بعدی میزارم تاپیک هنوزم فعاله…

شاهین جان من اون تاپیک رو خوندم ، اونجا دوستان خیلی دارن تخصصی و عمیق بررسی میکنن.
من اینجا دنبال یه راهکار ساده و عملی برای همه هستم (به کمک هوش مصنوعی و بدون دانش برنامه نویسی)

قدم به قدم :

1. استراتژی ک داریم رو چطور بتونیم اکسپرت کنیم ؟
    2.چطوری به بهترین شکل ازش بک تست طولانی بگیریم ؟
    (همچنین از چه پلتفرم هایی براشون استفاده کنیم ک بهترین نتیجه رو بده)

همین دو تا موضوع رو اگ هر تریدری بتونه انجام بده دیگ با طناب پوسیده یه استراتژی اشتباه وارد بازار نمیشه.

ببین رفیق برای این موضوع باید یه دانش حداقلی برنامه نویسی داشته باشی

در اون تایپیک هم گفته بودیم یک رود مپ و نقشه راه در این زمینه چیه که بچه ها خیلی توضیح دادن

اما حالا شما نظرت بر این که خیلی ساده تر یکی بخاد آشنایی پیدا کنه چیکار باید کرد خوب بنظرم اول باید استراتژیت رو به هوش مصنوعی بفهمونی بعد کدش و بگیری ببری تو تریدینگ ویو و تو بخش پاین اسکریپت ازش بک تست بگیری ساده تر از این راه دیگه نداریم ..‌

تریدینگ ویو بخاطر محدودیت اکانت رایگانش تا ی حد کمی عقب میره
برای بک تست طولانی مدت در حد یکی دو سال پیشنهادتون چیه ؟
برای بک تست درست گرفتن در متاتریدر راهش چیه

در متاتریدر باید اکسپرت بنویسی برای بک هم از گوچارت میشه استفاده کرد