تا حالا از هوش مصنوعی برای تریداستفاده کردین؟

دوس دارم تجربتونو درباره استفاده از هوش مصنوعی برای ترید رو اینجا بنویسید
بنظرتون هوش های مصنوعی میتونن توی این موضوع موفق باشن؟

8 لایک کرده

یه بار استفاده کردم که به ستاپ خورد

7 لایک کرده

راستش فکر نمیکنم با یه پرامپت ساده بشه به سود مستمر رسید، بازار پیچیده تر از این حرف هاست

5 لایک کرده

بد استفاده کردی! پرامپت درست بده تا به تارگت هم بخوره.

6 لایک کرده

مارکت چیزی بیشتر از الگوهای تکراری بر پایه ریاضی نیست! به نظرم یه روزی میرسه که کلی آدم بتونن از هوش مصنوعی برای ترید به نفع خودشون استفاده کنن

4 لایک کرده

پوزیشنم روی ۰.۲۵ کاردانوست. استاپم رو ۰.۱۹ و تارگتم رو ۰.۴۰

کدومش؟ تارگت یا استاپ :grinning_face:

2 لایک کرده

به احتمال بسیار بالا به سمت ستاپت حرکت میکنه.

4 لایک کرده

ایشالا خدا از زبونت نشنوه

2 لایک کرده

ببین برای خودش بستگی داره چطور ازش استفاده بشه
باید دیتاها رو کامل بهش بدی
مثلا خروجی چارت بگیری که یه اکسل واضح باشه
بعد بهش بدی و بگی که تحلیل کنه
خودم تاحالا اینجوری کار نکردم باهاش
من کاری که کردم مثلا اکسپرت و اندیکاتور باهاش نوشتم که خیلی هم خوب بوده
البته که استراتژی شخصی خودم رو اکسپرت کردم
دانش فنی اکسپرت نویسی هم نداشتم و خیلی خوب بود
فقط باید تست ازش بگیری که مطمئن بشی درست داره کار می‌کنه

4 لایک کرده

یه پرامپت از دکتر استقامت در تلگرام بود که در چند تایم عکس از چارت می‌گرفتی بعد می‌دادی هوش مصنوعی خودش برات تحلیل میکرد من نمیگم صد درصد برو با این روش ترید بزن یک روش کمکی هست ولی چند دفعه ازش استفاده کردم بعد یک دفعه چارت تتر دادم گفت قیمت 142 رد کنه رشد می‌کنه چون با دستکاری پایین نگه داشتن قیمت تتر قیمت 142 رد کرد و رشد کرد ولی حرفش درست بود و حمایت و مقاومت و تله موجود در بازار توضیح میداد ولی باید دقت کنید چون هر چارت ممکن از نظر تعداد که در پایین به عنوان تاریخ درج میشه متفاوت باشه و هوش مصنوعی در تشخیص عکس اشتباه می‌کنه و رقم و اعداد خارج از چارت میده که غیر واقعی هست اشکال در تشخیص عکس در هوش مصنوعی هست باید فایل چارت به هوش مصنوعی داد و تعداد کندل هرچی بیشتر نمایش داده بشه بهتر هست

5 لایک کرده

برای برنامه نویسی کد اندیکاتور پان اسکریپت تردینگ ویو هم از هوش مصنوعی میشه کمک گرفت اینم تجربه کار با هوش مصنوعی رایگان برای رفع خطا از deepseek استفاده نکنید از جمنای استفاده کنید برای کد خلاقانه و سبک از استفاده copilot کنید……..جمع‌بندی نهایی: بهترین‌ها هوش مصنوعی رایگان در کاربردهای مختلف
■ رفع خطا (Error Fixing) در Pine Script:

Gemini
Copilot
DeepSeek
■ بهینه‌سازی و خلاصه‌سازی خلاقانهٔ کد:

Copilot
Gemini
Claude
■ تولید اندیکاتورهای جدید و خلاق

DeepSeek
Claude
Gemini
■ کدنویسی دقیق و اجرا بدون باگ:

Gemini
Copilot
DeepSeek
■ Pawn Script (SAMP):

DeepSeek
Gemini
Claude

2 لایک کرده

mersi az listi ke tahiye kardi mochaker

2 لایک کرده

ممکنه هوش مصنوعی‌ای ساخته بشه که اختصاصی برای ترید باشه انوقت شاید جواب بده. ولی با هوش مصنوعی‌هایی که طراحی شدن تا مسائل روزمره رو جواب بدن، بعید بدونم بشه ترید موفقی کرد.

1 لایک کرده

درود.

اصل مارکت به این صورت هست که ۵۰ درصد باید ضرر کنن که ۵۰ درصد بیان و سود کنن .

پس هیچوقت هوش مصنوعی در اختیار عموم قرار نمی گیره که کلا سودده باشه چون بانک ها بر خلاف ستاپ های اون عمل می کنن .

هوش مصنوعی هایی در اختیار بانک ها قرار داره که چند ده ساله که دارن سود می کنی با کلی لایه های امنیتی .

1 لایک کرده

من خودم بیش از 1000 اندیکاتور رو تست و بررسی کردم و حدود 200 برنامه با هوش مصنوعی نوشتم کد پان اسکریت از تلگرام می‌گرفتم با هم ترکیب میکردم و در آخر یک کد نوشتم که در تایم 15 دقیقه کار می‌کرد و کد خوبی بود تنظیمات بهینه کردم روی بیت کوین استاپ هم داشت ولی در بک تست 17000 هزار ریزش بیت کوین مثل یک آدمی که به دنبال بچه خودش میده به روند دنبال روند می‌دوید و تنها مشکل داشتن نقطه ورود دقیق نبود و باید با اهرم پایین وارد شد که یک تست ناقص ماند چون نت ببین الملی قطع شده از 32000 رشد و ریزش بیت کوین مبلغ 10000 دلار خطا داشت الان هم دارم روی یک پروژه دیگه که سیگنال دقیق و خروج بهتری میده کار میکنم مراحل کار تمام شده می‌خوام تست با مبلغ خیلی کمی بگیرم

2 لایک کرده

نه تجربه نداشتم

1 لایک کرده

من از هوش مصنوعی مشاوره می‌گرفتم، دوسه‌بار بهش چارت دادم، خطا زد‌. به من فهموند فقط تویه اوورلپ ترید باز کنم و حداکثر ۳-۴ ترید. کمک‌کننده بود واقعا. بهرحال که ترید رو باید ساده‌سازی و بهینه‌سازی کرد وگرنه چارت می‌خورتت.

1 لایک کرده

به هیچ عنوان استفاده نکن. برای تحلیل اخبار شاید خوب باشه ولی ترید نه!

1 لایک کرده

درود وقت بخیر.
بنده دنبال همین کاری ک شما کردید هستم، که استراتژی خودمو به کد و اکسپرت تبدیل کنم و بتونم یه بک تست طولانی ازش بگیرم و وین ریت رو در طولانی مدت بدست بیارم.
میشه لطفا راهنمایی کنید که دقیقا باید چکار هایی انجام بدم صفر تا صدش ؟تشکر

1 لایک کرده

ببینید کاری که من انجام دادم این بود که از جمنای نسخه پرو استفاده کردم و اول استراتژی که داشتم رو از نظر تکنیکالی که داشت به هوش مصنوعی دادم که برام یک اندیکاتور بنویسه که بتونم توی چارت تستش کنم ببینم درست متوجه شده استراتژی من رو هوش مصنوعی یا نه
بعد روی خود اندیکاتوره به هوش مصنوعی گفتم که نقطه ورود و TP و SL رو بر اساس استراتژی خودم مشخص کنه و یک خط بکشه که بتونم ببینم درواقع آیا این مورد رو هم درست متوجه شده هوش مصنوعی یا نه
بعد از اون، کد مربوط به اندیکاتور رو گفتم که به اکسپرت تبدیلش کنه و اون اکسپرت رو توی بک تست، تستش کردم و مطابقت دادم با اندیکاتوری که نوشته بود تا مطمئن بشم به درستی اکسپرت نوشته شده یا نه
بعد از اون هم می‌تونید منطق‌های مدیریت سرمایه رو هم با توجه به استراتژی‌تون بگید که به اکسپرت اضافه کنه
فقط کامل به همه‌ی نکات باید اشاره کنید و حتی تصویر بفرستید که بتونید کامل و به درستی منظورتون رو به Ai انتقال بدید

1 لایک کرده