ترید و بک تست در زمان نت ملی

سلام عزیزان یه معرفی داشته باشم بعد راه حل هارو بگم با کلی تحقیق و تست راجب این موضوع خب عزیزان بنده حسین حمیدی از خوزستان 6ساله تو بازار کریپتو و فارکس هستم…. شخصا استراتژی سوده دارم قیمتی نمیشه روش گذاشت ولی وقتی نتا باز شدن رایگان برای مردمم در یوتیوب بارگزاری میکنم….

برای ترید با سرمایه شخصی میتونید با گوشی ترید کنید از برنامه مایکت بروکر(نرم افزار) ترندو رو سرچ کنید واریز و برداشت کردم توش معتبره پشتیبانیش هم فارسی زبان جواب میده بونوس ۱۰درصدی برای هر مقدار واریزی تتر که انجام بدین هم بتون میده.

نوسانات و محیط اپلیکیشن و امکاناتش بهینه سازی شیک و ساده.

برای بک تست سایت چارتیکس تخفیف ۳۰درصدی داره با هزینه ناچیز ۲۰۰تومن اشتراک یک ماه میتونید بخرید سرعت و امکانات فوق العاده

برای بک تست رایگان هم میتونید از برنامه ترندو موبایل (پیشنهاد نمیکنم اذیت میشین) استفاده کنید

۱ـ یا توی بروکر no limit market ثبت نام کنید با نت ملی کار میکنه و یک حساب دمو بسازید.

۲- وقتی ساختین پلتفرم مخصوص داره شبیه متاترید در قالب وب

وقتی ساختین اکانتو داخل وبسایت بروکر اطلاعیه زده ترید بدون vpn روی لینکش کلیک میکنید و شناسه عددی و رمز اکانت دمو میزنید و میتونید فورواد تست یا لایو مارکت ترید کنید به صورت ازمایشی سرعت کندل بالا و تمیز.

برای پراپ پیشنهاد نمیکنم سراغ هیچکدوم ایرانی یا خارجی برید که تبلیغ نت ملی میکنن.

فعلا یا ترندو برای سرمایه شخصی

یا اون دو مورد برای بک تست.

فرصت مناسبیه برای تقویت استراتژی.

سلام دوستان تو شرایطی که وضع اینترنت اینطوریه بهترین کار بک تست و فوروارده. متاسفانه سایت هایی هم که برای بک تست رایگان بودن کلا قطع هستن. اگه ممکنه چند تا سایت بگید که با نت ملی بشه توش بک تست رایگان گرفت.

داداش تو باغ نیستی ها - انگار تازه از خواب بیدار شدی
سرچ کن توی انجمن - به چیزهای خوبی میرسی

اتصال به متاتریدر با نت ملی و بهترین اکسپرت بک تست گیری soft4fx - ابزارها و نرم‌افزارهای ترید - کامیونیتی ایران بروکر

نه داداش تو متا نمیخوام بک تست بگیرم دنبالم سایتم

دوستان تو این روز ها که به گو چارتینگ و تریدینگ ویو دسترسی نیست چطوری بک تست بگیریم(بجز فرازچارت)

تریدینگ ویو ک وصل شد که

چارتیکس هم میتونی بری یه ذره پول میگیره ولی خدماتش عالیه واسه بک تست

عالیه ممنونم حتما ازش استفاده میکنم

تو این شرایط با نت ملی و قطع و وصلی تریدینگ ویو بجز فراز از چه طریقی میشه بک تست گرفت و تمرین کرد ؟؟

soft4fx همیشه گزینه در دسترسیه

میشه بگید چجوری باید باهاش کار کنم؟؟

سرچ کن آموزش کار با soft4fx آموزشش هست

soft۴fx@

رو توی روبیکا سرچ کن

چهار انگلیسی باشه

اونجا همه چی هست.

دوستان یه کانال زدن

اموزش وهمه چیو داخلش قرار دادن

میتونین استفاه کنین

تو روبیکا سرچ کنین

@soft4fxsoft4fx

دم شما گرم خیلی لطف کردی

فک کنم گروه مال خود شماست درسته

زحمتشو شما کشیدین

من نحوه دروست بکتست گرفتن رو بهتر از همه بلدم ولی هیچ وقت در اختیار هیچ کسی قرار نمیدم چون چیزی که پول مید بهتره مخفی کنی از من نصیحت اگه چیزی جوابه مخفی کن فقط

نه یک آقایی به اسم احسان زحمت کشیده.

دنیا پر از فراوانی هست. ممنون و دستبوس محمد حسین عزیزی و شهریار عیسی پور هستم که امروز خودم رو مدیون بخشش رایگان و بی دریغ علمشون هستم. توی این شرایط سخت اگر یک سنگ کوچک هم از جلوی راه بقیه برداریم خوبه.

دنیا فراز نشیب زیادی داره

یه زمانی هم میشه که تو از بقیه راهنمایی میخوای اونا این حرفو میزنن

دشمنت نیست که هموطنته

واقعا متاسفم واست