یه پلتفرم به غیر از تریدینگ ویو که قابلیت ریپلی هم داشته باشه و مثل فراز چارت هر روز 5 تومن نیاد رو قیمت اشتراکش و مهم تر از همه باگ نداشته باشه…
فراز و چارتیکس هر دو با نت ملی کار میکنن و مارکت ریپلی دارن برای بکتست.. فراز در کل از نظر اتصال مطمئن تره.. چارتیکس بکتست جالبتری داره از بعضی جهات.. در کل فراز رو به علت نسبت زومش که دقیقا مثل تریدینگ ویوه بیشتر میپسندم.
چرا رو خود متاتریدر انجام نمیدین؟ سافت فور اف ایکس عالیه و رایگان
سلام بچه ها
یه سوالی ذهنمو درگیر کرده که چطوری به مدت طولانی بک تست میگیرین؟
روش بک تست گرفتن و دیدتون چطوریه؟
والا من خودم به صورت دستی بک تست میگیرم یعنی میرم چند ماه قبل شروع میکنم دونه دونه تست کردن
الان هم بک تست دارم اما خیلی طول میکشه ادمو از حوصله خارج میکنه
ولی بنظرم دقیق تره اینکه خودت انجام بدی
حتما برنامه ای چیزی هست منم نمیدونم چطوری کار میکنه
بهترینش که من باهاش کار کردم soft4fx
من بکتست رو چند روز پیش برای ستاپ هایی ک داشتم و میخواستم ببینم اون روزهایی ک نبودم عملکردشون چجور بوده رو به سختی با فراز میگرفتم قبل قطعی با افکس ریپلی اگ الان باشه همون فراز هم نمیگرم چون یه افزایش قیمت الکی صد درصدی داده پس من تو این شرایط کشور نباید از این اقدام الکیش ک علیه مردمه حمایت کنم نخرید ،فعلا هم فورواد تست با تریدینگ ویو ک باز شده میکنم فقط
تریدینگ ویو بالا میاد؟
بله هم ویندوز هم گوشی اندروید، من با نت ای دی اس ال مخابرات هستم هم
-
اکانت فراز یا چارتیکس
-
یه اکسل از چیزایی برات مهمه توی اون بک تست (میتونی از هوش مصنوعی کمک بگیری)
-
از یه ماه شروع کن و تا یک سال معاملاتی برو
نکته: اگه ستاپت توی چارت زیاد دیده میشه نیازی نیست به یک سال حدودا باید 700 تا بک تست بگیری اگه استراتژی اولته و 100 تا فوروارد تست -
دونه دونه بنویس و اونارو تبدیل کن به چیزای نمایشی مثلا:
برای من توی بک تستی امروز گرفتم برام فیلتر های جدید ستاپم و ترکیبش با نقطه ورود جدیدم مهم بود و تا فردا باید بقیه نماد هام رو هم تست کنم، اما بعدش که کامل شد میخوام هفته دیگه روی نحوه خروج از پوزیشنم رو تست کنم.
البته ناگفته نماند که کلا من از دیتا خوشم میاد
به متاتریدر دسترسی ندارم نت ملیه
یه سوال برادر
میخوام بدونم شما به متاتریدر متصلی؟
اگه متصل هستی با کانفیگه ؟
اگه کانفیگه مشکلی برای حساب و متاتریدر و سرعتش پیش نمیاد؟
با فراز میشه سریعتر گرفت
من تحریم شکن نمیزنم برای ترید، اکانتم آلپاریه و با نت ملی روی متا 4 خوب وصله و مشکلی پیش نیومده حین ترید ولی هر 1-2 ساعتی 3-4 ثانیه قطعی داره که خب اوکیه
این ابزار ساخت اقای صادقوند یکی از عزیزانی هست که توی کامیونیتیه @AminFX
شما میتونین با استفاده از این ابزار به خوبی بکتست هاتون رو با تصویر و یادداشت ذخیره کنین
لینک دانلود و باقیش رو شما از تاپیک خودشون ببینین
بخاطر اقای صادقوند دیگه لازم نی از اکسل استفاده کنم
اما اگر شما بخواین یکسری دیتای خاص رو فیلتر کنین قطعا باید از اکسل استفاده کنین
Ctrader هم رایگان هم ریپلی داره هم تیم دیتا و هم استیتمنت نیازه قابلیت معامله هم داره ولی نت قطعه
ببخشید روش بک تست منو گذاشتید؟ چون منو ریپلای کردین ![]()
اشتباه گذاشتم فدات