پراپ فانددنکست کسی خبر داره؟

بله ۵ مرتبه

۱۹۴

۱۲۰

۵۹

۴۰

۴۵

البته ۸۰ دلار منو جریمه خبر ترید کرد

سلام آخرین بار کی برداشت داشتین؟ از روز جمعه تا الان برداشت منو اوکی نمیکنه

مگه بیانیه نزده بود قعط همکاری با ایرانی ها کرده پس چی میگید شما ها

کجا اعلام کرده؟ بیانیه رو بفرستید.

چیزی اعلام نکرده من حساب دارم و فعال.

درخواست یا پیشنهادی برای خرید یا فروش هر محصول مالی ارز دیجیتال یا مشتق تلقی شوند از شرکت کنندگان خواسته میشود قبل از شرکت در هر فعالیت تجاری خارج از این برنامه با مشاوران مالی حقوقی یا مالیاتی مستقل مشورت کنند.

افشای عملکرد فرضی - قانون 4.41 CFTC نتایج معاملاتی شبیه سازی شده یا فرضی دارای محدودیتهای ذاتی هستند برخلاف سوابق عملکرد واقعی آنها فعالیتهای معاملاتی واقعی را نمایندگی نمیکنند و ممکن است با استفاده از مزایای پس نگری طراحی شده باشند هیچ نمایندگی ای مبنی بر اینکه هر حسابی احتمالاً سود یا زیانهایی مشابه با آنچه نشان داده شده یا ضمنی است وجود ندارد.

محدودیت های قضایی: FundedNext Ltd. خدماتی به ساکنان حوزه ها قضایی زیر ارائه نمیدهد کره شمالی (DPRK) میانمار بلاروس ایران و روسیه

هشدار ریسک معامله در Futures مشتقات و بازارهای داراییهای دیجیتال شامل ریسک قابل توجهی از دست دادن است عملکرد گذشته نشان دهنده نتایج آینده نیست.

پرداختها و بازپرداخت ها تمامی هزینه های اشتراک پرداخت شده به طور خاص برای Evaluation و دسترسی به خدمات ارزیابی ما است.

درخواست یا پیشنهادی برای خرید یا فروش هر محصول مالی ارز دیجیتال یا مشتق تلقی شوند از شرکت کنندگان خواسته میشود قبل از شرکت در هر فعالیت تجاری خارج از این برنامه با مشاوران مالی حقوقی یا مالیاتی مستقل مشورت کنند.

افشای عملکرد فرضی - قانون 4.41 CFTC نتایج معاملاتی شبیه سازی شده یا فرضی دارای محدودیتهای ذاتی هستند برخلاف سوابق عملکرد واقعی آنها فعالیتهای معاملاتی واقعی را نمایندگی نمیکنند و ممکن است با استفاده از مزایای پس نگری طراحی شده باشند هیچ نمایندگی ای مبنی بر اینکه هر حسابی احتمالاً سود یا زیانهایی مشابه با آنچه نشان داده شده یا ضمنی است وجود ندارد.

محدودیت های قضایی: FundedNext Ltd. خدماتی به ساکنان حوزه ها قضایی زیر ارائه نمیدهد کره شمالی (DPRK) میانمار بلاروس ایران و روسیه

هشدار ریسک معامله در Futures مشتقات و بازارهای داراییهای دیجیتال شامل ریسک قابل توجهی از دست دادن است عملکرد گذشته نشان دهنده نتایج آینده نیست.

پرداختها و بازپرداخت ها تمامی هزینه های اشتراک پرداخت شده به طور خاص برای Evaluation و دسترسی به خدمات ارزیابی ما است…

الان شاید بتونید کار کنید ولی به مرحله برداشت برسید میگن به ایرانی خدمات نمیدیم متاسفانه

کسی حرفم باور نمیکنه عکس خود بیانیه رو کسی خواست براش میفرستم ایتا یا روبیکا

فاندد نکست برای بازار Futures به ایران خدمات نمیده.
اما برای CFDs خدمات میده.

درسته و نمیشه از طریق ارز دیجیتالم پرداخت انجام داد ولی خدمات پابرجاست.

برداشت زدی یا در شوروف برداشت هستی ؟

پس از چه طریقی پرداخت میخوای انجام بدی

راه های پرداختش هست من از قبل اکانت دارم جدیدا تغییر کرده روش پرداخت

از طریق tcpay میتونی زیادم سخت نیست

من ایمیل قبلا زدم با صراحت گفتن که خدمات به ایرانی ها قطع نشده و ادامه داره

دوست محترم نه فانددنکست، بلکه هیچ شرکتی به ایرانی‌ها در فیوچرز خدمات نمیده، مگر اینکه پاسپورت غیر ایرانی داشته باشی و با اون تأیید هویت کنی، ولی بحث cfd متفاوت است، و مشکلی نیست.

پیشنهاد میکنم دوستان البته برخی از دوستان، با دقت قوانین و مواردی همچون بازارهای فیوچرز و cfd و مزایا، معایب و تفاوت‌ها رو مطالعه کنند.

سلام خوبید؟ با ایپی ایران مشکلی ندارن؟

سلام،

وقتی که به صورت علنی کاربرای ایرانی رو احراز هویت میکنن قطعا با آی پی ایران هم مشکل ندارن.

آپدیت رتبه ایرانی های عزیز :+1: :+1:

:+1::+1: