یه تاپیک درست کردم راجع به این موضوع و ایمیلی که برام فرستادن
پیشنهاد ایجاد یک تاپیک تخصصی برای تریدر های فانددنکست رو برای دوستان دارم.
البته بدلیل بازگشت به کار صنعتی شاید هفته ها و روزهای آخر حضور من در این کامیونیتی خواهد بود و یکی از دوستان زحمت بکشه و این تاپیک رو ایجاد کنه
تاپیک درست کنیم که چی بشه !؟
تا از تجربیات هم استفاده کنیم در ترید ها در کنترل احساسات در حفظ نگهداری از حساب، در مورد قوانین جدید اعمال شده از طرف شرکت……
البته برای کسانی که علاقه دارند و دوست دارند از سیکل معیوب تکرار خرید چالش- پاس- از دست دادن حساب و یا خرید چالش- از دست دادن اون بیان بیرون
اینکه نوشتی که چی بشه، برای من خیلی جالبه، چون بقول یه بزرگی: همه چیز را هم کس دانند.
الان تاپیک های دیگه تشکیل شدند مثل تاپیک ترید طلا، من از شما میپرسم که چی بشه؟!؟!؟!؟!؟!؟!. و امیدوارم جواب بدید.
قوانین جدید حساب فانددنکست، منظور بعد از پاس چالش، بروزرسانی شده و موارد مهمی مانند مدیریت ریسک و حد مارجین مطرح شده، توصیه شدید دارم به مطالعه این موارد.
موافقم که دورهمی تریدرهای فانددنکست اینجا جاش خالیه. یک گروه تلگرامی فارسی داشت که با جنگ غیرفعال شد. یعنی ادمینش ارسال پست رو بست و هنوز فعالش نکرده.
آهان از این لحاظ ، از این لحاظ خوبه موافقم
سلام
الان فاندد نکست برای شما بالا میاد با نت خونگی؟
سایتش و داشبوردم میاد ولی
من با مبین نت زدم وارد متا نمیشه- ممنون میشم اطلاع بدین
سلام،من دیروز با نت همراه اول به متا وصل بودم.
اما امروز کلا نه آنتن داشت خطم نه نت.
من به متایه بقیه پراپا وصل میشم ولی اینو نمیشد
من با مبین نت و ایرانسل متا رو داشتم از سهشنبه. اختلال اینترنته. منطقه با منطقه فرق داره. صبوری کن تا درست بشه یا با یک اینترنت دیگه امتحان کن.
با نت مخابرات همچی بدون مشکل بالا میاد
بعضی از کاربران در پیام خصوصی(پیوی) سؤال کرده بودند که آیا فعال نبودن گروه به معنای توقف همکاری با کاربران ایرانی است؟
خیر، هیچ مشکلی در ارائه خدمات به کاربران ایرانی وجود ندارد و FundedNext همچنان مانند گذشته به کاربران ایران خدمات ارائه میدهد.
همچنین تاپچنج (TCPay) همچنان برای کاربران ایرانی فعال است و امکان خرید و برداشت از طریق آن برقرار میباشد.
در صورت وجود هرگونه تغییر رسمی، اطلاعرسانی از طریق کانالهای رسمی انجام خواهد شد.
پیام ادمین در گروه تلگرام
هروقت برداشتت اوکی شد خبر بده بدونیم چجوریه و بعد چقد برداشت زدی که انقد طول داده ؟؟؟
دوستان بدانید و آگاه باشید بهترین در این روز های سخت همانا فانددنکست هستش، پس قوانین جدید که بیشتر برای مدیریت ریسک معاملات هستند رو با دقت بخونید.
معاملات زیر 30 ثانیه در چالش تا 30% ممنوع هست، و روش محاسبه داره، ولی اگر تخلف داشته باشید حساب فعال میماند تا این درصد به حد پایین برسه ولی پاس نمیشه تا وقتی تخلف درش ثبت شده، که چیز خاصی هم نیست.
بحث حد ضرر و ریسک بالا که 3% هست، رو داریم و مارجین لول مجاز، پایین 70%، و موضوع خبر ترید 5 دقیقه قبل و بعد از خبر.
شما تا حالا برداشت داشتید از فاند نکست ؟؟
داداش از فاند نکست برداشت زدید تا حالا ؟؟