سلام .چجوری وصلی؟
سلام .لطفاً اگه میتونین را هنمایی کنیم من میتونم وصل بشم .
میخاید آی پی ثابت بخرید؟
سلام .اگه کار کنه بله
سلام، نه، با نت جهانی کارمیکنه و باید با و پی آن وصل بشید
چجوری به نت بین الملل وصل بشیم؟
آی پی ثابت باید بخرید
لطفاً آدرسی یا معرفی لینکی که ما هم بتونیم بخریم . تشکر
به ما هم معرفی کنی تهیه کنیم اگه خوبه ممنونت میشیم
سلام دوستان
من تقریبا 2 هفته پیش با پشتیبانیشون کامل صجبت گردم در مورد همین استفاده چیز شکن …
گفتن که مشگکلی با تغیر آی پی ندارند ولی نه اینکه دم به دقیقه تغییر کنه یه آی پی ثابت استفاده کنی حله … و حتی پرسیدم که فردا پس فردا مشکلی نداشته باشه بار گفت اگر پشتیبانی چیزی گفت شرایطت رو براش توضیج بده که چظور و از کجا و به چه دلیلی تغییر آی پی داشتی …
بعد این صحبت ها من وصل شدم چالش هارو که پاس کردم اکانت ریل رو به 24 ساعت بود فکر کنم دادن …
این ابزار تغییر آی پی ها هست قطع نمیشن مگه که مجبور بشی دوباره آیپی تغییر بدی . اونایی که روزای اول اومده بود میگفتن بعد یکساعت قطع میشن مجبور میشی دوباره بگیری.
میترسم معامله باز کنم بعد یهو بزنن قطع کنن قبل اینکه استاپ بذارم دسترسی قطع بشه همینم از دست بدم کم مونده بود مرحله دومم رو پاس کنم آخه.
چرا گفتم بهش، فقط ابراز همدردی کرد…
میگم شما کسی رو میشناسید ابزار تغییر آی پی تهیه کنم ازش؟ آی پی ثابت باشه تغییر نکنه. من از قبل حساب داشتم مرحله دومش مونده بود پاس بشه بعد جنگ دیگه وصل نشدم
سلام دوستان تایید هویت این پراپ برای ایرانی ها به چه صورت هست؟
الان قابل معامله هست؟
چون خودم نگران بودم خواستم به اطلاع بقیه دوستان هم برسونم حساب فانددنکس من بسته نشده بود با اینترنت پرو یکی از دوستانم هات اسپات کردم و عمل کرد از 27 فوریه تا الان هیچ جوره دسترسی نداشتم و اصلا وارد حساب نشدم
امیدوارم حداقل خیال یه سری از دوستان از این بایت راحت بشه
به امید آزادی اینترنت برای همه
با اینترنت پرو وصل میشه متاتریدر ؟ یه سری دوستان میگفتن نمیشه.
روبوفارکس و فانددنکس برای من اورد
این خبر که میگن فانددنکست واریزی ایرانی هارو به دستور امارات مسدود کرده، درسته؟
من به ایمیلم دسترسی دارم همچین چیزی برام نیومده خبرو کجا شنیدین؟