میخوای منتور بقیه باشی؟یا اگر بودی چی میشد؟

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

تابحال همه ی ما خیلی از تریدرها و فقط به اسم تریدرها رو توی فضای مجازی دیدیم که منتور هستن و پول میگرن! :head_shaking_vertically::heavy_dollar_sign:

در قبالش یک سری اطلاعات غلط یا درست و به فرد خریدار میدن؛ حالا سوالم اینه که اگررررر، اگررر شما منتور بودید، به عنوان منتوره یک شخص درحد یک صفحه برام بنویسید که سرفصل های چیزایی که یادش میدادین چی میبود! :eyes::fire:

چیارو بهش یاد نمیدادین و بهش پیشنهاد دوری ازشون رو میدادید؟ :cross_mark::cross_mark::cross_mark:

اینجوری هم خودتون یادتون میاد که از کجا به کجا رسیدید و اینکه خودتون رو جای یک منتور میبینید و حسش میکنید ؛ هم برای خیلی از دوستان اطلاعات مفیدی رو در دسترسشون قرار میدید :folded_hands:t2::white_heart:

؛

لطفا لطفاااا و لطفا همگی شرکت کنید؛ خیلی میتونه به بالا بردن سطح کامیونیتی ایران بروکر و کامیونیتی عرصه تریدینگ ایران موثر و مفید باشه. :saluting_face::relieved_face:

-پرسود و موفق باشید

1 لایک کرده

خدا شفات بده

کاشکی خدا به ادمایی مثل تو عقل بده

بله به اطلاعات من اضافه کردید که هنوز هم معلولین ذهنی وجود دارن :white_heart:

انصافا ببینید چی نوشته و چه موضوعاتی را شروع کرده

مشخصه سنش حتی به 18 سال هم نرسیده بعد ادعای موفقیت و سود دهی توی بازار را داره

اصل موضوعاتی که ایجاد کرده یک نکته داره

میگه من تازه کارم هیچی از ترید نمیدونم دنبال تفریح و سرگرمی و گذارندن وقتم به بطالت هستم!

ببنید تریدرهای موفقمون چه کسانی هستند!

میشه استاد من را هم درس بدی؟ درس تریدری نه درس گذاراندن وقت تریدری به روش دور باطل زدن را!

1 لایک کرده

عزیز، یجا رو بیار که من گفته باشم بلد نیستم

اگر جایی گفتم چیزی بگن برای اینه که افراد مبتدی ای مثل تو بتونن مطالب یاد بگیرن.

بفهم.

1 لایک کرده

موضوع مهمتر از منتور نبود که ذهنت شما را درگیر کنه.!

انقدر بیکاری؟ خداوکیلی؟خجالت بکش