دوستان گلم اموزش از استادی سراغ دارید که بشه باهاش ترید کندلی در تایم یک یا 5 دقیقه زد. یعنی براساس کندل ترید زد؟
اینترنت بین الملل وصل نیست وگرنه براتون لینک میدادم اسم آموزشها یادم نیست ولی با کانالهایی که مشترکم میتونم چند تایی بهت معرفی کنم. نکته دیگه این که برا ی انتخاب ستاپ معاملاتی روحیه وقت و میزان سرمایه و هدفی که داری رو باهم در نظر بیگیر
درود بر شما
من دارماموزش ترید میبینم
این قدر مدرسین زیاد هست که ادم نمیتونه تصمیم بگیره
میخوام دوره ای باشه از صفر شروع کنم
نت بین الملل باید باز باشه تا بتونم در یوتیوب انگلیسی که میتونی زیرنویس ترجمه فارسیش رو فعال کنی دوره معرفی کنم برات. الان منابع دستم نیست
من با پور صمدی شروع کردم برای شروع عالیه ولی نباید با یک بار دیدن دوره شروع به ترید کردن کنید
ببخشید خواستم در اینجا پیام بدم واسه کسایی که سرمایه لازم برای شروع ترید ندارن در ایام قطعی نت ها کمکی هم باشه ؛صرافی که خودم امروز کار کردم ۵۰ $ دلار میده سود جایزه هم براحتی قابل برداشته ۳۰$ دلار هم بعد اولین واریز میده در بله پیام بدید میفرستم viwino@ سپاس:heart:![]()
YOUSEF7699 روبیکا پیام بده داداش
وقت بخیر….ترید کندلی منظورتون چیه؟ ینی تک کندل مثلا وارد شید و خارج شید؟
این کار هم به شدت سخته و هم ذهن مارو قطعی گرا میکنه …
مشکل ما اینه که تعاریف رو فراموش میکنیم متاسفانه…
تعریف تحلیل تکنیکال ( در معامله گری و نه تحلیل) چیه؟
تحلیل تکنیکال ریت وقوع یک اتفاق رو بعد از یک اتفاق دیگ در تعداد زیادی از معاملات نشون میده، و نه یک معامله!
این سبک تریدی که شما میفرمایید، اگر البته منظورتون رو درست متوجه شده باشم، یه حالتی برای ذهن ایجاد میکنه که انگار قراره بدونیم بعد هر کندل چه اتفاقی می افته و این بسیار خطرناکه در ترید..
موفق باشید…
سلام
این اشتباه رایج هست که همه دنبال این هستن که سریع بیان تو سریع هم بکشن بیرون… نه اینجوری نیست .. ماهیت فکرتو عوض کن … گاهی تا ۵ ساعت پشت هم پای چارت موقعیت گیرت نمیاد … گاهی نقطه ورودت بعد از دو ساعت کشف میشه اما تا ۶ ساعت اینده خودشو نشون نمیده… یعنی اینکه خیلیا یه کار ساده میبینن باخت خودشون رو رقم میزنن چه بسا افرادی که برای پیدا کردن موقعیت ورود تا ۱۰ ساعت یه تیکه پای چارت بودن..
مثل هر شغل دیگه ایی باید مثل ادم از صبح پاشی پای چارت تا شب یه سره .. اینکه کارو بخوای یه ساعته و نیم ساعته و اینا نداره … مثل هر شغل دیگه ایی زمان خودشو میبره دقیقا مثل کاسبی که از ۸ صبح میره سرکار تا ۸ شب میبینی فقط یه مشتری داشته … یکی دیگه ۱۰ تا داشته ولی مهم پای چارت بودن در زمان مشخص صبح تا شب هست که اصل و اساس و شیرازه مغزتو به چالش میکشه..
میخوای موفق شی؟ باید تایم طولانی پشت چارت بودن رو بپذیری و استامینا (stamina)خودت رو افزایش بدی
و بازار خیلی وقتا راکد هست … این مدل که توی کندل یک دقیقه بشه کار جمع کرد توی یه ساعت معامله رو باز کنید و ببندی تنها توی ژانویه امکان پذیره که معامله گرای قدیمی میدونن که بازار ژانویه اصلا ترید نکنی بهتره چون بسیار احتمال خطا زیاد میشه و توی یک کندل ممکنه تا بیشتر از۲۰۰ پیپ حتی جابجا بشه همون قدر که توی ژانویه میشه پول دروود همونقدر هم میشه کل سال رو به باد داد…
داداش این چه کاریه خب مگه حتما باید پای سیستم دائم نگاه میکنی ببینی به قیمت مد نظرت رسید یا نه؟
اول این که بستگی به چارتت داره تو وقتی چارت معاملاتیت یک ساعتس باید هر یک ساعت یکبار چک کنی لازم نیس ۵ ساعت بشینی پا مارکت
در ضمن چیزی به نام سلام لیمیت و بای لیمیت داریم
یا حتی از توکن هشدار میتونی استفاده کنی برای قیمت مدنظرت
همینطور بحث سشن معاملاتی که بهتره توی یک سشن معامله کنید اونم داخل کیل زونش.
پس قاعدتاً نباید بیشتر از ۴ ساعت پای سیستم بود مگر برای مدیریت معامله باز
دقیقا… درود بر شما
ولی خب طوری که من معاملاتمو مدیریت میکنم این طوره که مثلا اگر قرار باشه طبق مدیریت سرمایه ۰.۰۲ لات بیام تو مارکت دو تا معامله ۰.۰۱ لاتی باز میکنم یکیشون ریسک به ریوارد یک به بالا رو تی پی میزارم بقیش هم میزارم فی امان الله
من با نظر شما خیلی موافقم. البته این نکته رو هم باید درنظر داشته باشیم که چه سبکی و چه تایم فریمی میخای ترید کنی
نظر شخصی بنده اینه که شما هرچقدر بیشتر پای چارت باشی درک بهتری از رفتار قیمت بدست میاری و در بلند مدت تاثیر مثبتی میزاره. البته این رو هم بگم که تایم بیشتری پای چارت بودن دلیل بر سود بیشتر نخواهد بود
درضمن بنظر من اشتباهه که با تایم فریم های زیر 15m شروع کرد. چون در تایم های پایینتر زمان برای تحلیل و تصمیم گیری خیلی کمتر میشه و یه عجله کاذب هم ایجاد میکنه که منجر به اور ترید میشه (زخم خورده از تجربه شخصی)
شما با تایم فریم های 15m و بالاتر شروع کن, بازار فرکتاله و اهمیتی نداره داخل چه تایم فریمی تحلیل میکنی, کم کم تایم فریم رو بیار پایین. البته این رو هم بگم که ترید در تایم فریم های پایین بدون تحلیل مولتی تایم فریم بشدت کار اشتباهیه, تایم فریم بالاتر همیشه بر تایم فریم پایینتر اولویت داره
سلام دوست عزیزم ممنون از بازخوردت
شما حرف خودمو میزنی با یکم میانه روی بیشتر
کاملا درست میگی خودت داری حرف منو تایید میکنی به بیان میانه تر… من برای درک بهتر اون دوستمون مثال طولانی زدم شما مثال معمول تر و کامن (common) رایج تر زدید👍
بله ممکنه که توی همون یه ساعت بتونی توی مارکت شلوغ دوتا موقعیت ورود پیدا کنید . یا یه کندل چهار ساعت رو نمیخواد پنجاه بار چک کنی ..
و اینکه من از الارم برای این استفاده میکنم که سطوح چارت های مختلف که روشون کار میکنم از دستم در نرن … و شخصا …بصورت شخصی …خودم …علاقه دارم روی مارکت وارد بشم و اوردر گذاری نکنم
( این به هیچ وجه به معنی نذاشتن پروفیت و استاپ نیست) …
[از قبل روی کاغد میارم نقطه ورود و استاپ رو]
ممنون از توجهت
![]()
درود بر شما احسنت
بهم پیام بده عزیز توضیح بدم و روبیکا بهت آیدی بدم