سلام
فارکس کار میکنم بیش از هفت سال شده و جز دوسال اخیر همیشه ضرر کردم با همه روشهای معروف.
بعد از خاک خوری واجب کار ، نکته ش رو فهمیدیم و راحت شدیم.
سه هفته شده که تصمیم گرفتم ژورنالمو که یه کانال توی بله هست رو باز کنم و چندنفری رو بیارم و زندگیشون تغییر کنه بخاطرم. کار قشنگیه و دوسش دارم.
هفته اول ۸ درصد سود گرفتیم ، هفته دوم ۸.۵ و هفته سوم ۷ درصد. همشونم شاهدن بودند و نظرسنجیم کردم ازشون نشونتون میدم.
ذات هرکس خراب باشه باورش هم نمیکنه یکی بخاد کمک بکنه به دیگران. چون خودش محاله بکنه اینکاررو.
درضمن نه سودهاشون از جیب من داره میره ، نه هزینه ای میبره. چرا یاد ندم؟ اتفاقا میدم که گیر بیشرفهای پکیج فروش نیفتن. حدقل این چندنفر که توانشو دارم و فرصتشو دارم و آدمای خوش قلب ساده ایم هستند رو نجات بدم برام کافیه.
همشونم بالای سه سال تجربه دارن به دو دلیل. یک تازه کارهارو قبول نمیکنم چون وقت اموزش دادن ندارم و اونا سوالای پیش پا افتاده زیاد دارن.
دو اینکه اگر کلاهی میخواستم بردارم باید تازه کارارو میگرفتم. که منم نمیکنم.
سر اونی که چندسال سابقه داره کلاهی نمیره. اونم وقتی رایگانه همه چیزش. تویی که اماده ای سریع بیای کامنت بذاری ، چه کلاهی اخه؟ میگم رایگان!
بگذریم. محاله بتونید رد بشید از گزینشی که میذارم قبل عضویت. شما آدمهای تنبل و جایی نخواهید داشت اونجا.
این یک مثال سل از جمعه هست. روزی سه تا میذارم. ریوارد ها یک به سه.
از سه تا یا یکیش تارگت میشه یا دوتاش. که نتیجش میشه با ۰.۵ درصد یا ۲.۵ درصد سود روزانه.
هفتگی هم بین ۵ تا ۸ همیشه.
اینم نظرسنجی بعد از سه هفته حضور این عزیزان.
دونفرشون کمتر از یکهفته هست عضون و طبیعیه بگن نمیدونم هنوز زوده.
بهرحال تا سه نفر دیگر عضو بیشتر نمیگیریم و وقتشم ندارم شرمندتونم. آیدیم توی بله @easy_trader