استراتژی ترید فراز گلد

سلام دوستان کسی هست روی مظنه طلا ترید کنه تو پلتفرم های مانند فراز گلد یا هیوا گلد لطفاً بگید از چه استراتژی نقطه ورود استفاده میکنید چون احتمال کال مارجین شدن واحد زیاده

1 لایک کرده

فارکس تریدر باشی مستونی تو طلا ابشده هم ترید کنی سخت نیست

3 لایک کرده

استراتژی میکرومپ پورصمدی در تایم فریم یک دقیقه رو کار کن یا Pro btb اگر‌خواستی بگو بیشتر توضیح بدم برات برادر❤️

1 لایک کرده

دمتون گرم مرسی استراتژی s2l رو کار میکنم اما متأسفانه اینجا چون مدیرت سرمایه و حد ضرر زیاد میخورم زیاد برام جواب نداده

@y_mey1950 توی بله خواستی پیام بده راهنماییت کنم

مطمئن باش پولتو از دست میدی…پلتفرمی که جای هیچ مانوری نداره و دستکاری میشه.چارت حالت دمو با ریل رو ببینید تو تایم پایین متوجه میشید.کجا معامله فقط به شکلیه که باید ۲۳۰۰ باشه اگه صد تومن کم باشه نمیتونی معامله کنی…انقد سیستم باگ تعمدی داره که سود رو باید خوابشو ببینی…شاید دو بار سود کنی ولی …..مدیریت سرمایه و حد ضرر کاملا بی معنی هستش و هزار سوال بی جواب

1 لایک کرده

سلام میشه بیشتر برای من توضیح دهید

استراتژی micro map و pro btb داخل اپارت برای اقای پورصمدی هست رو‌ببینید کمکتون میکنه

داخل کانال بله هم با این سبک ولی باکمی تغییرات تریدارو گذاشتم

ایدی کانال:@yashar_fx

2 لایک کرده

سلام اره میشه ولی کمی سخت و سرعت عمل بالای میخواد بهتر رو حالت 11500 انتخاب شه و تایم فریم خیلی پایین یعنی 5 دقیقه 1 دقیقه و 15یا 30 ثانیه ورود و با سود های کوچیک خارج شید و حتما با 40 واحد نهایتا Sl کار کنید که حدودا 500 ت میشه نه بیشتر و لگ های کوچیک و سواپ زون های اصلی و برخورد اول فقط باید ناحیه بهینه خیلی کوچیک شه که متاسفانه یک ضعف

ممنونم برای پاسخگویتون

1 لایک کرده

در هیوا گلد انس طلا ترید کن مدیریت ریسک خیلی بهتری داد در فراز گلد هیچ استراتژی سود اور نیست شک نکن البته من خودم صد میلیون سود کردم در فراز گلد ولی مسدود شدم

سلامو عرض ادب امیدوارم که خوب باشید

اینو قبلا هم شنیدم چرا مسدود شدید

ترید در این پلتفرم غیر حرفه ایه،باتوجه به تسویه روی نرخهای که به ضرر تریدر هست و اینکه اتومات در میانه و پایان روز تسویه میکنه و باز و بسته کردن پوزیشن ،کلا نرید سمتش