سلام دوستان من دو سه روز هست که با توجه به قطع اینترنت بین الملل و بروکرها با اطلاعات همین کاربران در سایت فراز گلد و هیوا گلد ثبتنام کردم و احراز هویت خیلی طولی نکشید در حد یکی دو ساعت بعد کمی واریز پول ریالی و مطالعه قوانین و راهنما سایت ها معامله را شروع کردم کلا هر دو سایت با بروکر و متا تفاوت زیادی دارند اما تشابه هم دارند مخصوصا در سود و زیان پوزیشن ها هر دو هم با هم تفاوت دارند من با هر دو معامله کردم هیوا گلد روی انس طلا جهانی و آب شده و نقره جهانی و آبشده میتونی معامله کنی جمعا چهار نماد اما فراز گلد فقط روی طلا آبشده هست ولی من با فرازگلد بیشتر راحتتر بودم چون هیواگلد قطع و وصلی داشت و سرعت پایین تری نسبت به فراز داشت البته هنوز برداشت نزدم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه با پول کم وارد شوید چون من چند سال با نوبیتکس آشنا بودم برای ارزهای دیجیتال این دو تا سایت داخلی هم فعلا تو این وضعیت برای معامله گران فارکس نماد طلا خوبه به نظرم
تو اینا حجمو چجوری باید در آورد برای وارد پوزیشن شدن؟مثلا چجوری باید حساب کنی که استاپت بشه ۵۰ هزار تومان ![]()
یکم توضیح میدی
داداش اصلا اینطوری نیست تو خود سایت ها راهنما داره و سوالات رو جواب داده اما تو فراز گلد زیر دو میلیون و سیصد هزار تومان نمیتونی پوزیشن باز کنی تو هیواگلد زیر پانصد هزار تومان
با 50 هزار نمیش که حداقل 2میلیون 300 هزار لازمه برای 1 واحد
یعنی فقط یک ترید!
باید حداقل 10 میلیون داشته باشی
این ویدیو را ببین متوجه میشی چطور استاپ بزاری
سلام رضا جان سال نو مبارک! درسته که در فراز گلد با کمتر از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومن که معادل ۱ سهم هست , نمیتونی وارد پوزیشن خرید و یا فروش بشی اما میتونی معیار هر خط رو کاهش بدی تا استاپ و ضرر هات کوچیک تر بشه ! در ضمن چارت و دیتای فراز گلد دقیقا همون دیتای جهانی انس هست !
خیلی سایت و شرکت بی نام و نشونی هس. یه هفته باهاشون تماس تلفنیداشتم جواب ندادن تیکتاشون هم کامل پاسخ از پیش آماده شده هس.
نقد و بررسی فرازگلد را در ایران بروکر مطالعه کنید. این پلتفرم ضعفها و ابهامهای جدی دارد و تا زمانی که شفافیت و اعتبار کافی نداشته باشد از سمت ما به کاربران توصیه نمیشود.
چجوری انقد زود و بدون تحقیق به این سایت اعتماد میکنید؟ چی ازش میدونید؟
درود والا منم عرض کردم تازه آشنا شدم تو هر کدوم از سایتها پنج میلیون واریز کردم هنوز برداشت نزدم ببینم چطوریه پول زیاد که نمیشه وارد کرد
حتما نقدوبررسیش رو داخل ایران بروکر مطالعه کن و بدون تحقیق پولت رو به باد نده!
بچه ها سایتی سراغ دارید برای معامله طلا توی وضعیت الان؟
این تاپیکو زدم چون دارم سرچ میکنم، مداقه نهایی و نتیجه غایی رو باهاتون به اشتراک میذارم به زودی😐
زیاده فراز هیوا
سلام
فراز گلد
البته خودم هم تازه آشنا شدم باید اعتبار سنجی بشن
صفحه ای دارید ازشون که آموزشش داده باشن؟
اول بهم بگو ببینم خودت کار کردی باهاش؟ اوضاع واریز و برداشتش چجوری؟ دیتیل داری بهم بگی؟
خب الان که نت درست و درمونی ندارم تو یه سری سایتا یه چیزایی درمورد یه سایت که میشه روی مظنه معامله کرد (فراز) حساب دمو هم داره خوندم که فکر کنم بیشتر تبلیغ بودن نه بررسی حرفه ای
تو ایران بروکرم دیدم و اجمالی خوندم به نسبت بقیه جزئیات بیشتری گفتن
چیزی که مهمه بحث امنیت و نداشتن پشتیبانی کارشناس و ندادن اطلاعات درمورد شرکت هست
حالا اگر شمام تجربه دارید یا چیزی خوندید ازشون بگید
چارت رو از خود ایران بروکر میتونی ببینی
منم فقط انس جهانی ترید میکنم و تک نماد تریدرم, خیلی گشتم در نهایت رسیدم به دو گزینه یعنی هیوا و فرازگلد
با فراز گلد حال نکردم حقیقتا و یک سر گردن از هیوا ضعیف تر بود, هیوا هم چارتش بهتره هم پورتفوهاش ها نحوه محاسبه ریسکش و.. در نهایت اینکه ریالی میشد کار کنم برام خیلی جالب بود تا الانم چندباری برداشت زدم و اولین شیفت شبا بعدی میزنن برداشت رو پشتیبانی هم عالی بود
اگه از HivaGold هم خواستید استفاده کنید, میتونید از کد ***** برای معرف استفاده کنید, 16 درصد کارمزد هر معامله به خودتون برمیگرده یه قسمتش هم به من (هر ترید 14000 ت کارمزد داره)… اگر هم از کد استفاده نکردید خواستید کارمزد رو کامل بدید, در هرصورت خوشحال شدم به معامله گران انس پلتفرمی معرفی کردم و مشکل گشا بود براشون مثل خودم, به امید روزهای بهتر
![]()
ببخشید فرازگلد حساب سنت داره؟
در صفحه ی اولش چیزی در مورد حساب سنت ننوشته و ثبت نام نکردم تا ببینم داره یا نه.
برای همین از شما پرسیدم.![]()