تو این شرایط چه کار کنیم؟

تو این روز ها انگار همه تریدر ها سوار یک کشتی هستیم و هممون با چالش های قطعی اینترنت دست و پنجه نرم میکنیم
یک سری پراپ فرم ها وعده سرور های ملی رو دادن و در روز های گذشته شاهد قطعی های مکرر و کلاهبرداری هاشون بودیم
بعضی بروکر ها هم اسپرد هاشون یا خیلی بالاست و یا تو بخش واریز و برداشت اذیت میکنن

معامله گر های عزیز و باتجربه، تو این شرایط چی کار کنیم؟ پیشنهادتون چیه؟

به شخصه فقط چارت فراز رو زیر نظر دارم و نزدیک به 2 ماهه هیچ تریدی چه پراپ چه ریل نزدم
ایا با پلتفرمی کار کردید که بشه بهش اعتماد کرد؟

3 لایک کرده

Xchief الان اوکی هست خودم هم کار می کنم از قدیمی های بازار هست پیشنهاد می کنم حداقل ۱۴ سال هست فعالیت نی کنه تا به حالا هم مشکل خاصی هم نداشته ولی چون من گفتم اطمینان نکن برو تحقیق کن زیاد هم به فکر اسپردش نباش چون امنیت مهم هست و حساب بدونه اسپرد هم داره با ۶ دلار کمیسیون با احترام

3 لایک کرده

اره میشناسمش، ممنونم بررسیش میکنم مجدد🙏

2 لایک کرده

من خودم توصیه میکنم توی بحث پراپ، فعلا فقط چالش های رایگان رو شرکت کنید به سمت خرید اکانت نرید چون پراپ هایی که الان فعالن اکثرا تو پرداخت سود قبلا مشکلاتی داشتن

3 لایک کرده

فعلا خیر بهتره صبوری کرد

2 لایک کرده

متاسفانه تو این شرایط فکر کنم بهترین کار همین باشه، نمیشه سرمایه رو هرجایی ریسک کرد

ما هم منتظریم …

2 لایک کرده

میتونید خودتون را با چالش رایگان فول فاند رابین سود سرگرم کنید تا حداقل سریعتر زمانتون بگذره :rofl:
رابین-سود

تو این شرایط من نظرم به ترید مظنه و انس جهانی در هیوا گلد ، با اینکه هر دو پلتفورم اصلا قوی نیستند ولی برای اپدیت موندن بد نیستن

مظنه قماره، نرید سمتش

1 لایک کرده