به تازگی تعداد بسیار زیادی از پلتفرم های مختلف بروکر ها و پراپ های بی نام و نشان بعد از شرایط نت ملی پیدا شدند که فقط با تبلیغات اینکه با نت ملی میشه وادرشون شد مشغول بلعیدن سرمایه ی معامله گران ایرانی هستند و به نظر من این یککلاهبرداری بزرگه دوستان مواظب سرمایه ی ارزشمند خودتون باشید و به هیچ وجه حتی ۵۰ دلار هم وارد این سایتها نکنید هیچ تضمینی ندارند اینجثر سایتها و هیچ پیگیری و اطلاعاتی نمیشه از اینجور سایتها انجام داد ما ایرانی ها وقتی که اینترنت ملی نبود مشکلات بسیاری داشتیم که بتونیم سایتهای معتبری پیدا کنیم که پول ماها رو بدن چه برسه به این موقعیت که اینترنتی نداریم
توی 40 روزی که نت قطع بوده تمام فعالیت های صنعت پراپ هم از دسترس خارج شده.
توی این مدت پراپ هایی که در گذشته هیچ نام و نشانی نداشتن یا اگرم داشتن در صفوف پراپ های اسکم بودن با زرنگی و سرعت هرچه تمام شروع کردن به بالا اوردن یه پلتفرم که بتونن جبران مافات کنن یا از اب گل آلود ماهی بگیرن.
رابین سود
مای پراپ
پراپ پلاس
اپکس
دارا
پراپ تریدینگ شغل بسیار سخت و با بازدهی بسیار پایین هست.میشه گفت جزو سخت ترین شغل های دنیاست.حالا سوال اینجاست:
به چه قیمتی حاضر به تهیه چالش از هر پراپ فرمی هستید؟
فرض کنید با زحمت چالش رو پاس کردید (که با این پلتفرم هایی که دارن ارائه میدن شاید تو خواب)بعد به سود رسیدید و به هر دلیلی پولتون رو ندادن به لحاظ روانشناسی حداقل یکی دو ماه درگیر میشید با خودتون.
ایا ارزشش رو داره؟؟؟
شخصا این مدت رو به عنوان دوره ای برای رفع اشکالات خودم و تمرین و تمرین و تمرین میبینم تا زمانی که پراپ های اصلی فعالیتشون رو شروع کنن.
گاها بهترین پراپ ها پول رو نمیدن چه برسه به اینا اونم توی این شرایط و این پلتفرم های بی کیفیت.
یادتون نره همین 2 ماه پیش یکی از برترین پراپ فرم ها اسکم شد.
مشکل اینه ک متوجه نمیشید
متوجه میشم ک میگید معتبر نیستن و قوانین شون مسخرس یا اسکمن
ولی پول نیست
کار نیست
نمیدونیم تا کی اینطوریه
تا اثبات نشه نمیتونیم بگیم کنسلن
مگر قانون مسخره داشته باشن
بله یکی پاس شه چالش رو و بزنن زیرش
میزاریم کنار
تا اون موقع همشون fair play هستن
میتونید هیچ کاری نکنید
ولی نمیتونید بقیه رو هم مجبور کنید هیچ کاری نکنن
کسی رو مجبور نکردم سوال پرسیدم”به چه قیمتی حاضر به تهیه چالش از هر پراپ فرمی هستید؟”
اکانت رایگان یا ۵۰۰ تومنی رابین سود برای موندن در فضای ترید تا وصل شدن نت بین الملل برای من خوبه چهار تا چالش از سه تا پراپ دیگه دارم که مونده همینطور تا اون موقع با فراز و رابین سود معامله میزنم تاخیر کندلهاشون رو با فراز پوشش میدم. اما هیچوقت نمیام در این شرایط نت ملی از این پراپها خرید از یک کا تا بیشتر کنم
ب قیمتی ک برداشت بدن ک پول داشته باشم نون بخورم
دونه دونه میگیرم اگر جواب ندادن نفر بعدی. میگید مسخرهس این روش
میگم خیر هیچ کاری نکردن بدتره
نفس بعضی عزیزان از جای گرم میاد
بله هیچ کاری نکنیم تا وصل شه
799ساعته ک قطعیم
یا باید الباقی پولمو تلاش کنم ک ی راه پیدا کنم
یا بهونه بیارم
ولی میدونم اگر تلاش نکنم بدتره
شما بگو ۴۷ روز قطعیم و من میگم باشه راحته هیچ کاری نگردن
ولی نمیدونیم
ممکنه فردا فصل شه. ممکنه هفته دگ ماه دگ یا خیلی محتمله سال دگ.
کره شمالی شدیم ولی چون گرمیم حالیمون نیست. مطمئنا این کامنتم هم فلگ میشه و حذف میشه. از این کمتر فلگ شده. اشکال نداره.
کدوم پراپ فرم اسکم شد ، من زیاد اخبار پراپ رو دنبال نمیکنم چون اصلا با پراپ کار نکردم
پراپ تامین سرمایه از قدیمی ها و معتبرترین ها بود
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
بنظرم بهترین ها وقتی اینترنت وصل شد sgb.zora هستن (درحال حاضر)
-پرسود و موفق باشید