دوستان اول هفته خوبی رو براتون آرزو میکنم تقریبا داره 3 ماه میشه که اینترنت قطع هست ( بنظرم حالا حالاها هم ممکنه ادامه دار یا همیشگی باشه ) چند تا از پراپ های ایرانی از ابتدا جنگ تا امروز اومدن روی نت ملی خیلی ها هم تست کردن
میخوام ببینم تجربه تون چطور بوده (جدا از بحث قوانین و پرداختی ها و … ) و فک میکنید این سیستم پراپ تریدینگ در ادامه چطور خواهد شد ؟ امیدی به بهبود وضعیت پراپ های ایرانی هست ؟
سلام من یه چالش از پراپکو خریدم ،هزار دلاری ،دیروز رو طلا..نیم درصد حد ضرر گذاشتم ،ولی بروکر مزخرف شون ،خیلیی وحشتناک اسلیپیج مزنه و ضرر نیمه درصدی منو با 4درصد بست ،فقط همین نیست اسلیپیج زیاد میرنه مدیریت ریسک تریدو خراب میکنه ،من ترجیح میدم تو بروکر ای پلنت شخصی با پول کم کار کنم ولی دیگه اعصاب و روان.ادم راحته ،پراپ ها فعلا تعریف ندارن…..
حقیقت ماجرا من اکثر تاپیک ها رو که بالا و پایین کردم خوندم چه برای پراپکو یا رابین سود یا سرمایه گذاربرتر انگاری کم و بیش این موضوع داره انگا رخ میده حالا دقیق و تکنیکی نمیدونم چقدرش ممکنه بخاطر ملی بودن نت باشه یا ضعف زیر ساختی دقیق نمیتونم بگم
با این مشکلاتی که ما داریم (قطعی نت؛ برق و…) که هر جای دنیا بگی حتما بهت میخندن تو سال 2026…
کلا زیاد خوشبین نیستم داداش چون هر سری یه مشکلی درست میکنن برا همه خودتم میدونی مقصر کیه و چی میگم
پراپم نهایت همین sgb بتونه کار کنه با این شرایط چون پشتوانه و سابقه خوبی داره