ناشنوا هستم ی انگیزه میخوام برای ادامه ترید

درود و برهمه دوستان عزیز من 5 سال تو مارکت هستم در فارکس

هی هی ضرر کردم

خودم استراتژی رو ساختم بعد از 5 سال

ولی الان جنگه و قیمت دلار بالاس

چیکار کنم 25 سالم

5 لایک کرده

سلام این که استمرار داشتید برای خواستتون جای ستایش داره . اگر تمایل دارید یک استیتمنت سی تایی بفرستید یا ژورنال سی تایی تا ببینیم مشکل از کجا بوده پنج سال ضرر

3 لایک کرده

اگه بعد 5 سال هنوز کال میکنید مشکل از استراتژی نیست. مشکل روانشناسیه و احتمالا اصلا تو اون بخش رشد نداشتید و باید روی اون موضوع کار کنید. بطور مثال عرض میکنم اگه الان بدون حدضرر ترید میکنید یا حدضرر رو جابجا میکنید پس روانشناسی مشکل داره و باید درستش کنید والا 10 سال دیگه هم ترید کنید چیزی تغییر نمیکنه!
الان حداقل باید در وضعیت رنج باشید ینی بعد مثلا 6ماه نه ضرر کرده باشید نه سود

4 لایک کرده

..رئیس دانشگاه مالی در لیسبون میگه سیکل موفقیت در مارکت بین 7تا 10سال است و از 10دانشجوی تخصصی در ترید 3نفر موفق میشوند.

1 لایک کرده

با ایشون مخالفم همه چیز بستگی به منتور و سبک داره که بنده از بدشانسی ابتدا با اقای حامدی اشنا شدم بعد به لطف خدا با اقای خاکستر که ستاپ پیوت ایشون رو ترید می کردم تا چند سال پیش و حالا هم سبک خودم . می خوام اینو بگم که شانس و منتور خیلی تاثیر گذاره و حاظرم سر هرچی گفتید با شما شرط ببندم یک شخصی که سبک خاکستر رو یادبگیره (‌حالا سبک های دیگه رو کاری ندارم )‌و یک ستاپ رو انتخاب کنه و با اون ستاپ ۳۳ تا اوله در دمو انجام بده بعد اون ها رو بهینه سازی کنه یا بده مثلا استادش اینجا می گیم جناب خاکستر بعد ایشون ایراد ها رو بگه و بعد ۳۳ تا دیگه بزنه با همون ستاپ بهینه سازی شده و …. بعد برسی مجدد و ۳۳ تا نهایی و تمام .

این کل راه هستش یادگیری یک سبک . قبول نقاط ضعف و قوت آن سبک / ترید با یک ستاپ از یک سبک به شیوه ی پله ای ۳۳ تایی و تمام این مدت معامله گر شدن یک فرد اینقدر طول میکشه اما مسئله مهم تکرار ان ۳۳ تای اخر در بازار برای همیشه هستش که کاری تکراری و خسته کننده خواهد شد و بعد از چند سال کار پر هیجانتون تبدیل به خسته کننده ترین شغل دنیا میشه .

3 لایک کرده

از گروه اقا سعید که کمتر از انگشتان دست بودند هیچکدام رشد قابل توجهی نداشتیم فکر کنم2013 بود —در سال 2006 در فارکس فکتوری اقا سعید. اقای شیرالی. جناب سلمان .وووبا ایده های بکر و منطقی میگفتند ار تی ام حرفی برای گفتن ندارد یا شاگردش سلمان انفرادی میگفت کامل نیست چون جوابی برای سوال هانداردو باید خودت پیدا کنی با نیروی ماورایی درونت و زمان اینو ثابت کرد …. . تا 5سال قبل که ان دی اس معرفی شد فازی لاجیک یا دکتر ایرج جعفریان کاری که ایف نتوانست به سرانجام برساند ایشان عالی به سرانجام رساند….جناب میانته سایکل سیمتری فاز هوک ووورا پیدا کرده بود ولی نمیتوانست یا نمیخواست تشریح کند خلاصه کنم ارتی ام و ان دی اس را درک کنی که بسیار هم ساده است موفقیت دور از انتظار نیست البته پوزیش سایز و صبر هم باید بلد باشی…در اپارات فول اموزشها دکتر جعفریان موجود است ….ببخشید

3 لایک کرده

دوست عزیز سلام

من تقریبا تو 5 سال 2 بار کال کردم روی 180 دلار و 400 دلار

ولی من تو یکسال 50 دلار رو کردم 9000 هزار دلار بعد تو یک روز یهویی شد 7000 بعد از دوروز یهویی شد 5000

تصمیم گرفتم تا یک بایدم بزارم کنار ترید رو

وقتی برگشتم و ترید کردم یهویی 4000 یواش یواش میره پایین تر بالانسم رو

چیکار کنم من وقتتی سود کردم هی برای برداشت سود فراموش میکنم

1 لایک کرده

برای ترید تنها سلامت چشم و دست کافیه و توانایی نشستن پشت سیستم برای حداقل 2 3 سال فول تایم، تا بتونی منطق حرکت قیمت رو درک کنی بعد بر اساس تیپس های مختلف در سبک های مختلف یه ستاپ برای خودت بسازی و باهاش به موفقیت برسی، تا قبل طی این مراحل نباید بروکر شارژ کنی و فقط باید پراپ ترید کنی و تا به برداشت های 10 20کا در پراپ نرسیدی نباید بری سمت حساب رییل بروکر بری،

توجه: هیچ راه میانبری وجود ندارد، تاکید می‌کنم هیچ راه!

هر وقت این فکت هارو پذیرفتی تازه وارد مسیر درست شدی دوست عزیز که میتونه به موفقیت ختم شه، الباقی مسیرها قطعا به موفقیت ختم نخواهد شد.

2 لایک کرده

ببخشید ولی تو 5 سال باید به این نتیجه میرسیدی که ی تریدر واقعی امکان نداره 50دلار رو ی سال بکنه 9000 دلار ینی تقریبا 18هزار درصد رشد!!
همونطور که خودت گفتی همه چیز یهویی بوده ینی شانسی بوده و اصول ترید رعایت نشده و علاوه بر مشکل روانشناسی معلوم میشه مدیریت سرمایه هم نداشتی!!
وقتی 1میلیارد سود باد آورده رو برداشت نزدی ینی روانشناسی مشکل داره دیگه

2 لایک کرده

آموزش روانشناسی معامله گر توسط ایوان بایجی با زیر نویس فارسی | فراچارت: آموزش رایگان بورس و بازارهای مالی این دوره روانشناسی بهم کمک خوبی کرد وقتی شرایط شما رو داشتم

ادامه بده ببین مشکل کار کجاست ژورنال نویسی کن احساسی ترید نکن این فکر که بازر رفت دلار گرون شد نمیشه اشتباه فرصتها،با توجه به هرقیمتی هست حد ضرر و سود واعمال ستاپ با مدیریت ریسک تو اسپات برو یک شبه نمیشه

1 لایک کرده

تشکر و سپاس

حتمااا

خاکستر تایید است . یکی از ۳ نفر خوب در ایران

شانس هیچ دخالتی نداره بنظرم .

سبک و عمق فهمش اصل داستانه

با چیزی که من میدونم اگر عمق سبک خودتو درک کنی نیاز به روان خاصی نداره .

1 لایک کرده