من ب شخصه تحلیل هام عالی و دقیق پیش میره ولی وقتی می خوام همون رو معامله کنم نمی تونم
چون تحلیل گری یک علم اکادمیک و تئوری هست در مقابل معامله گری یک مهارت و هنر هست به نوعی هنر معامله گری باید کسب بشه
به نظرم و طبق تجربه ی که خودم داشتم ، اکثرا نمی تونن باخت را تحمل کنن و بسیار تلاش می کنند و تا جایی که میتوانند تحلیل تکنیکال را یاد می گیرند .چون می خواهند در هر تریدی برنده باشن در حالی که ترید دقیقا یک بازی اعداد و احتمالات هست و مهم تر اینکه توزیع بین بردها و باخت ها تصادفی است
هر وقت به این مهارت و دیدگاه رسیدین براحتی و دقیقا طبق پلنتون میتونید کار کنید
هر وقت به این مهارت و دیدگاه رسیدین براحتی و دقیقا طبق پلنتون میتونید کار کنید
این باید با طلا نوشت بدون اغراق
ستاپ مکانیکی استراتژی مکانیکی با تعداد بک تست با پارامتر های ثابت راه حله
البته برای بنده ، فهم این موضوع 5سال زمان برد
اگه بحث روانشناسی این موضوع رو کاری نداشته باشیم از لحاظ فنی ، تحلیل گر جهت کلی حرکت رو پیش بینی میکنه ولی در شروع حرکت که قیمت میخواد در آن جهت حرکت کنه نوسان و بالا و پایین شدن زیادی داره به همین علت هست که اگر کسی معامله انجام بده ممکنه چندتا استاپ بخوره
برا من 6 -7 سال همراه 20 هزار دلار کال مارجین
همین تحلیل هام روی حساب دمو عالی انجام میدم و همیشه موفق
پیشنهادم بهت کتاب the mental game of trading هست نویسندش jared Tendler. فارسیش توی دیجی کالا داره.
توی دمو پول و احساست مستقیم درگیر نیست.
توی نید فور اسپید توی شهر ۲۰۰ ۳۰۰ کیلومتر میری و اوکی هست. اما با ماشین واقعی توی شهر بالای ۱۵۰ رانندگی کن با همون حالت، ضربان قلب، ادرنالین، توجه، و گاهی لرزش دست و پا توی لحظه ای که شانسی یا با هزارتا بدبختی یه تصادف رو رد میکنی. کاملا متفاوته.
دمو و بازار واقعی تفاوتش احساسات هست و وجود پول واقعی. وجود پول واقعی به صورت کاملا مستقیم به احساس برمیگرده.
گفتم مهارت معامله گری یعنی همین شما اونجا بازی میکنی باید توی ریل هم بازی کنی که سخته