چرا تحلیل گر فوق العاده ایی عالی هستیم ولی معامله گر خوبی نیستیم؟

من ب شخصه تحلیل هام عالی و دقیق پیش میره ولی وقتی می خوام همون رو معامله کنم نمی تونم

1 لایک کرده

چون تحلیل گری یک علم اکادمیک و تئوری هست در مقابل معامله گری یک مهارت و هنر هست به نوعی هنر معامله گری باید کسب بشه

4 لایک کرده

به نظرم و طبق تجربه ی که خودم داشتم ، اکثرا نمی تونن باخت را تحمل کنن و بسیار تلاش می کنند و تا جایی که میتوانند تحلیل تکنیکال را یاد می گیرند .چون می خواهند در هر تریدی برنده باشن در حالی که ترید دقیقا یک بازی اعداد و احتمالات هست و مهم تر اینکه توزیع بین بردها و باخت ها تصادفی است

هر وقت به این مهارت و دیدگاه رسیدین براحتی و دقیقا طبق پلنتون میتونید کار کنید

3 لایک کرده

هر وقت به این مهارت و دیدگاه رسیدین براحتی و دقیقا طبق پلنتون میتونید کار کنید

این باید با طلا نوشت بدون اغراق

2 لایک کرده

ستاپ مکانیکی استراتژی مکانیکی با تعداد بک تست با پارامتر های ثابت راه حله

1 لایک کرده

البته برای بنده ، فهم این موضوع 5سال زمان برد

1 لایک کرده

اگه بحث روانشناسی این موضوع رو کاری نداشته باشیم از لحاظ فنی ، تحلیل گر جهت کلی حرکت رو پیش بینی می‌کنه ولی در شروع حرکت که قیمت میخواد در آن جهت حرکت کنه نوسان و بالا و پایین شدن زیادی داره به همین علت هست که اگر کسی معامله انجام بده ممکنه چندتا استاپ بخوره

1 لایک کرده

برا من 6 -7 سال همراه 20 هزار دلار کال مارجین

1 لایک کرده

همین تحلیل هام روی حساب دمو عالی انجام میدم و همیشه موفق

پیشنهادم بهت کتاب the mental game of trading هست نویسندش jared Tendler. فارسیش توی دیجی کالا داره.

1 لایک کرده

توی دمو پول و احساست مستقیم درگیر نیست.

توی نید فور اسپید توی شهر ۲۰۰ ۳۰۰ کیلومتر میری و اوکی هست. اما با ماشین واقعی توی شهر بالای ۱۵۰ رانندگی کن با همون حالت، ضربان قلب، ادرنالین، توجه، و گاهی لرزش دست و پا توی لحظه ای که شانسی یا با هزارتا بدبختی یه تصادف رو رد میکنی. کاملا متفاوته.

دمو و بازار واقعی تفاوتش احساسات هست و وجود پول واقعی‌. وجود پول واقعی به صورت کاملا مستقیم به احساس برمیگرده.

4 لایک کرده

گفتم مهارت معامله گری یعنی همین شما اونجا بازی میکنی باید توی ریل هم بازی کنی که سخته