در مورد اعتبار و تجربتون از پراپکو بگید

نظرات توی بازخورد به سایتش گنگه و نا مفهموم بعضی ها میگن اوکیه بعضی ها میگن کلاهبردار

الان که مسابقه گذاشته روی متاترید با نت ملی سرعت سرورش اوکیه برای باز کردن معامله و فعال کردن حد ضرر اما برای اجرا کردن حد سود حتی اگه ازش هم گذشته باشه باز هم حداقل 20 ثانیه میکشه تا فعال بشه حتی دستی هم نمیشه بست معامله رو اگر توی سود خوبی باشی

دوست عزیز نگیر

صبر کن یک کلام از برتر بگیر

سلام به دوستان

لطفا کسانی که از پراپکو چالش خریدن نظرشون رو بگین که هم من و هم بقیه از تجرباتتون استفاده کنیم برای خرید چالش.

این گزینه رو حتما بگید که ایا برداشت سود داشتین.

لطفا درباره خود پراپ حرف بزنید (یعنی اگه خود کاربر با رعایت نکردن قوانین چالش رو از دست داده لطفا گردن پراپ نندازه) و نقطه قوت و ضعف این پراپ رو بگین.

من ازشون حساب خریدن اوایل سرور هاشون بد بود ولی حالا کاملا اوکی هست به نظرم پرام فرم بدی نیست از ۲۰۱۴ هم فعال هستن

1 لایک کرده

برداشت زدی؟ .

اسیر شدیم با این قطعی نت

خودم سگب دارم داشتیم کار میکردیم زدن نتو قطع کردن

ی سریا مث رابین سود و …. که کلا تو دیوارن با اون قانونای سلیقگیش

باز پراپکو من برداشت ازش دیده بودم قوانینشم بهتره ولی خب همشون در مقابل سگب حرفی برا گفتن ندارن

2 لایک کرده

دقیقا،سگب یه چیز دیگست.

پراپکو خودت برداشت داشتی یا فرد دیگه؟

پراپکو خودم برداشت نداشتم ولی دیدم که برداشت داشتن ازش… در مقابل این جدیدا باز بهتره

اصلا موندیم چیکا کنیم با این وضعیتی که درست کردن….

1 لایک کرده

الان تنها امید اینه خود سرمایه گزار برتر زیر ساختی بچینه برای ترید با نت ملی؛اینوطور که اینترنت پرو اومد یعنی حالا حالا ها قرار نیست برگردیم به شرایط گذشته

1 لایک کرده

امروز در اکانتم که خریده بودم معامله می زدم یهو استاپم فعال شد بدون اینکه قیمت به استاپم برسه در چارت های مختلف هم برسی کردم حتی در خود چارت پراپکو هم قیمت به استاپم نرسیده بود :joy:

1 لایک کرده

متاسفانه این مشکل رو دارن بار اخر که از اونجا حساب برداشته بودم با یه معامله ستاپ خورد دراوردان روز رو زد با چندین دلار تفاوت فک کن منی که مثلا 100 دلار ضرر گذاشته بودم با 150 خارج شده بود و باعث شد حسابم روز دوم بره این مشکل دارن واقعا

3 لایک کرده

نه گفتن اسلیپیج هست مال من به اندازه استاپم خورده شانس نداریم که اسلیپیج مثبت بخوریم:joy::joy:

1 لایک کرده

باز خوبه برا تو جوابی دادن برا من جوابی هم نداشتن فقط گفتن رد شده همین

1 لایک کرده

اسپرد داو اصلا میگه منو ترید نکنه که چالشو از دست میدی و جاله در سایت گفته کلیه حساب ها ecn هست اگر ecnاینه پس خدا داند

همون بهتره وایسم با سرمایه گزار برتر کار کنیم

من خودم قبلا از sgb داشتم و برداشت زدم ،عالی بود ولی اینکه الان هیچ کاری نمیکنه برای وصل شدن اصلا خوب نیست چون مجدد اینترنت وصل شه و sgbشروع به کار کنه حالا فرض کنید دوباره جنگ شه ،sgbچالش هاشو فروخته و وقتی نت قطع میشه میگه حالا بشینید تا وصل شه

برای من قابل تحمل نبود و دیروز رفتم از فنفیکس چالش گرفتم،تقریبا الان اکثر بروکر و پراپ ها سرور با نت ملی ساختن و وصلن

1 لایک کرده

به نظرم شاید واقعا سرمایه گزار برتر نمیتونه با نت ملی کار کنه و درخواست برداشت رو تایید کنه،اینایی که با نت ملی کار میکنن حس میکنم چون قرار نیست درخواست برداشت رو انجام بدن و فقط دارن پلن میفروشن با نت ملی کار میکنن

1 لایک کرده

چرا نتونه ؟خب به همون تراست ولت واریز کنه .ماهم اینترنت گیگی میخریم از تراست خارجش میکنیم پولو

2 لایک کرده

اگر مدارک دارید آپلود کنید لطفاً !!!

با سلام خدمت دوستان در این تاپینگ میخواهم پراپ فرم پراپکو رو تست و برسی کنم انشالله اگر پراپ رو پاس کردم مراحل برداشت و..‌ رو خدمتون اراعه میدم

7 لایک کرده