نظرات توی بازخورد به سایتش گنگه و نا مفهموم بعضی ها میگن اوکیه بعضی ها میگن کلاهبردار
الان که مسابقه گذاشته روی متاترید با نت ملی سرعت سرورش اوکیه برای باز کردن معامله و فعال کردن حد ضرر اما برای اجرا کردن حد سود حتی اگه ازش هم گذشته باشه باز هم حداقل 20 ثانیه میکشه تا فعال بشه حتی دستی هم نمیشه بست معامله رو اگر توی سود خوبی باشی
الان تنها امید اینه خود سرمایه گزار برتر زیر ساختی بچینه برای ترید با نت ملی؛اینوطور که اینترنت پرو اومد یعنی حالا حالا ها قرار نیست برگردیم به شرایط گذشته
امروز در اکانتم که خریده بودم معامله می زدم یهو استاپم فعال شد بدون اینکه قیمت به استاپم برسه در چارت های مختلف هم برسی کردم حتی در خود چارت پراپکو هم قیمت به استاپم نرسیده بود
متاسفانه این مشکل رو دارن بار اخر که از اونجا حساب برداشته بودم با یه معامله ستاپ خورد دراوردان روز رو زد با چندین دلار تفاوت فک کن منی که مثلا 100 دلار ضرر گذاشته بودم با 150 خارج شده بود و باعث شد حسابم روز دوم بره این مشکل دارن واقعا
من خودم قبلا از sgb داشتم و برداشت زدم ،عالی بود ولی اینکه الان هیچ کاری نمیکنه برای وصل شدن اصلا خوب نیست چون مجدد اینترنت وصل شه و sgbشروع به کار کنه حالا فرض کنید دوباره جنگ شه ،sgbچالش هاشو فروخته و وقتی نت قطع میشه میگه حالا بشینید تا وصل شه
برای من قابل تحمل نبود و دیروز رفتم از فنفیکس چالش گرفتم،تقریبا الان اکثر بروکر و پراپ ها سرور با نت ملی ساختن و وصلن
به نظرم شاید واقعا سرمایه گزار برتر نمیتونه با نت ملی کار کنه و درخواست برداشت رو تایید کنه،اینایی که با نت ملی کار میکنن حس میکنم چون قرار نیست درخواست برداشت رو انجام بدن و فقط دارن پلن میفروشن با نت ملی کار میکنن