خب جناب جایی که ۳۰۰ تومن بده نیست🤦
متاتریدر که خیلی کمه و حدود 2 تا 3 ساعت وصلم به 5 مگ نمیرسه - امروز کلا 394 کیلوبایت مصرفم شد
واسه صرافی xt من کار میکنم فقط از باقی اونها اطلاعی ندارم
ولی مصرف صرافی کمی بالاتره چون همه چیو لود میکنه - من متاتریدر و محدود کردم که مصرف پایین باشه ولی صرافی نمیشه
بله اگر آی پی به کشور دیگه ای تبدیل بشه برای صرافی های خارجی هم جواب میده
دقیقا همه جا از یک میلیون شروع میشه .
اونایی که 1 میلیون میدن دارن دزدی میکنن - من خودم 300 میخرم - جوینده یابندست
درود دوست خوبم
مچکرم بابت توضیحاتت
تو اکانت پراپ یا دمو میزنم از هیچی خیلی بهتره.بقیه ی وقتو به مطالعه اختصاص میدم مفیدتر از اینه که فقط کار کنم…
بابا طرف مریضه بخدا همه تاپیک ها هست حرفشم یکیه
واقعا باظلمی که درحق مردم میشه چکارباید کرد .
یا سازش با ظلم و خفه خون گرفتن یا جنگ باا ظلم. انتخاب با خود مظلومه
زمانی که قدرت نداری صدات به جایی نمیرسه مجبوری این ظلم رو تحمل کنی
چه بلایی سرت اورده فارکس دادا که تو تموم تاپیک ها داری عقده هات رو خالی میکنی ، ظاهرا معلومه تموم زندگیتو تو این بازار قمار کردی و به فنا دادی خودتو و خانوادتو…بگو شاید بتونیم کمکت کنیم یا برات گلریزون کنیم یا اگه اونم از دستمون بر نیومد از لحاظ روحی و روانشناسی بهت مشاوره و دلداری میدیم بلکه یه خورده زخم هات رو التیام بدیم. نگران نباش ما اینجا مثل خانوادت هستیم…
گفتم رضا جان انتخاب با خود مظلومه و تنها جایی که میتونه به خواست خودش چییزی رو انتخاب کنه واکنش به ظلم هست. در مورد قدرت هم باید بگم هیچ چیز قدرتمند تر از 80 میلیون ادم نیست. توجه کن 80 میلیونشون نه 800.000 نفر شون تو تهران مثلا
اینترنت از حقوق اولیه ی شهروند هاست
به نظرم گزارش کنیم بلاک بشه چون معلوم الحاله
این 192.168.1.102 آیپی داخلی نیست؟
بنظرم این محدیدیتی که گذاشته شده جلومون خودمون رو باهاش همسو کنیم.نیاز نیس به در و دیوار بکوبیم خودمون رو الان چارت اصلا اوضاع خوبی نداره و هر خبری میاد حرکت های غیرقابل پیشبینی امکان داره بزنه مجبور نیستیم پس.یکم تحمل کنیم امیدوارم روزهای خوب زودتر برسه دوستان
به امید روز های روشن
روزای روشن خداحافظ سرزمین من خداحافظ ![]()
من با متاتریدر 5 حساب proecn آلپاری ترید می زنم گه گاهی. ایده آل نیست ولی کار راه اندازه. باید حتما از سرور ها اونی رو انتخاب کنین که کمترین پینگ رو داره. من اسکلپ نمی کنم تو این شرایط، پیشنهاد هم نمی کنم