(پست توسط نویسنده حذف شد)
پارانویا دارند ایشون درجات بسیار سنگین پارانویا که غیر قابل درمانه
من منتظرم میت وصل بشه بروکر هم متصل بشه هفته ای یکبار باهات مرتب بریم لایو ترید استریم کنیم تو اپاراتی جایی. برنامه ها دارم برات
من هر روز با چارت با مهربانی رفتار میکنم و مثل ی چیز نرم توی دستام باهاش بازی میکنم با چارت ها و نماد های مختلف
خدایی فضای انجمن عوض کرده با چرندیاتش کار ندارم
یعنی بهتر کرده یا ری؟
باعث میشه یادم بره 60 روزنت ندارم
![]()
![]()
از این لحاظ؟ من حاظرم هر روز یادم بمونه نت ندارم ولی با این دیوانه سر و کله نزنم
بله متاسفانه ولی سرگرمیه خوبیه
دوستان و همراهان گرامی انجمن ایرانبروکر، سلام.
هدف ما در این فضا، ایجاد محیطی پویا، علمی و امن برای تبادل نظر و ارتقای دانش مالی تمامی کاربران است. برای حفظ این کیفیت، رعایت نظم و احترام متقابل یک «اصل غیرقابل تغییر» است.
جناب @variable عزیز،
از شما صمیمانه میخواهم که در بیان نظرات و نقدهای خود، از هرگونه پرخاشگری، لحن تند و نفرتپراکنی پرهیز کنید. طبق قوانین انجمن، مخاطب قرار دادن مستقیم کاربران با هدف تخریب یا ایجاد تنش، مجاز نیست.
ما در اینجا به اصل «گفتمان آزاد» پایبندیم و از تمامی دیدگاهها استقبال میکنیم، اما این آزادی تا زمانی پابرجاست که به کرامت انسانی سایر اعضا و آرامش انجمن آسیب نزند.
امیدواریم با رعایت اخلاق حرفهای، ما را ناچار به اعمال محدودیتهای انضباطی (سایلنت یا مسدودسازی) نکنید. بیایید با تمرکز بر مسائل آموزشی و تحلیلی، به رشد یکدیگر کمک کنیم.
والا من گزارشت نکردم گفتم که دیگه گذاشتم سرگرم بشیم
استاد من اگه گزارش کرده بودم خودم میگفتم ارزش دروغ گفتن نداری اخه تو
دیوانه گزارشت نکردم ![]()
![]()
![]()
متاسفانه من دارم تمام تلاشم رو میکنم شمارو نجات بدم . همیشه تلنگر میتونه واسه بعضی از انسان ها خوب باشه .
شما باید از بند این افسردگی حاد و پارانویا نجات پیدا کنید .
مشابه شما تا کنون ندیده بودم .
![]()
![]()
حالا باید به مغز بیمارت اثبات کنم من گزارش نکردم؟ عجب موجودی هستی اشکال نداره هرجور دوست داری فکر کن
این چیزی که شما بهش میگی بحث من میگم گا.و بازی من پرچم قرمزو تکون میدم و تو میری به سمت پرچم انقد اینکارو تکرار میکنم تا وقتی خسته شدی با دو ضربه راحت از بینت ببرم.
عه داری خسته میشی آفرین
اولش خیلی رو مخم بودی ولی رفته رفته با لحنت خیلی حال کردم تو تاپیکا دنبال پیامات میگردم ببینم رو کی قفلی میزنی😂
امیدوارم نت زودتر وصل شه لایو تریدت رو هم ببینیم