اینجا همه رفیق تریدر دارن؟

تو این کامیونیتی کسی هست که دنبال رفیق تریدر باشه؟
نه برای سیگنال فقط برای اینکه هر از گاهی درباره مارکت و معامله‌هامون صحبت کنیم.
اگر کسی مایل بود، آیدی تلگرامش رو برام بفرسته

چه مدت هست ترید کار میکنید؟چه سبک هایی دیدی؟

چون یه وجه مشترک باشه خیلی بهتره

من فقط برنامه‌های ایرانی دارم. :grin: به نظر من رد و بدل کردن اطلاعات خوبه اما نباید روی روند معامله‌ات تاثیر بذاره.

این تاپیک خیلی خوبه

اقا هر کس پرایس اکشن کار میکنه اگر مایله رفیق بشیم هر روز معاملاتمون رو اشتراک بگذاریم نقات قوت و ضعف رو بگیم

من یکی که ترجیح میدم با هرکسی که بخاد بهم گیر بده صحبت نکنم, اصلا جنبه اینو ندارم یه کانسپتی رو که از مدرس اصلی یاد گرفتم رو یه شاگرد دیگه مثل خودم بیاد بهم بگه “نه داداش داری اشتباه میزنی” برو بابا یعنی مثلا ترند لاین ها رو از البروکس بهتر بلدی؟!:joy:
ولی به هر حال من فوتون و ICT کار میکنم (البروکس هم سر در میارم ولی استفاده نمیکینم) کسی دوست داشت ارتباط بگیریم ریپلای کنه :heart: :victory_hand:

اشتراک ایده=نابودی کریر تریدری!

هر روز فرصت نمیکنم برا همین گفتم هرازگاهی
چندتا گروه داشتم فقط شاخ بازی در می آوردن
اگه گروهی میشناسین معرفی کنید
یا مثل بقیه دوستان آیدی تلگرام بفرستین سرفرصت صحبت میکنیم

منم نمیگم با هرکسی شد هم کلام بشیم چون ترید به خودی خود انرژی و تمرکز کافی لازم داره
میتونیم تجربه هامون رو انتقال بدیم یا توصیه کنیم ولی نمیشه مغزمون رو با کسی که یه روش دیگه داره و مدام پافشاری میکنه هماهنگ کنیم بیشتر آزاردهندس تا کمک کننده
از طرفی هم نمیشه به زور به کسی بگی منعطف باش شاید روشی که داره جواب میده.

بنده هم اپ ایرانی ندارم
و اینکه درست میفرمایین هرکسی با شهود خودش پیش بره بهتره

پس در هر صورت من فوتون و ICT کار میکنم اگه درمورد این دو سبک کسی سوالی داشت من میتونم درحد سواد خودم کمک کنم :victory_hand:

(ولی انصافا اگه یچیزی پرسیدید من جوابی که دوست داشتید بگیرید رو ندادم باهام بحث نکنید که “داداش داری اشتباه میزنی”, چیزی که بلدمو میگم اگه سوالی هم داشته باشم خودم میپرسم :joy: :heart: )

کامیونیتی یجورایی احساس رینگ بوکس و تشک کشتی گرفته اینروزا … :rofl:
خیلی باید با احتیاط عمل کرد :joy::joy::joy:

والا
ایرانی جماعت اعصاب نداره باید از همون اول مشخص کنی که حاجی من حوصله بحث ندارم اذیتم نکن :rofl:

همه تقصیر این ترامپه .. نامرد میگه اینا آدمای خوبی بودن ما هر چی خاستیم به ما دادن :joy::joy::joy::rofl::rofl:

خب دلیلش رو هم بگین
نگرانین استراتژی سودده‌تون لو بره
ذهنتون با ایده های دیگران آلوده میشه؟
مگه همین جا یا جاهای دیگه یه عالمه ایده و نظر وارد ذهنتون نمیشه؟
مردد میشین؟
وابسته ی بقیه میشین؟
اگه ضرر کنید تقصیرو میندازین گردن اون فرد؟
پس بحث درمورد فرایند ، مدیریت ریسک ، روان شناسی و یادگیری چیزای مختلف بی فایده‌س؟
خب اگه واقعا کسی اینجوریه حق داره چیزی رو به اشتراک نذاره
(رفقای تریدر میخواستم
که آیدی شون رو فرستادن
بنظرم هر چیزی یه لبه ای داره
اگه ازش رد بشی رو تریدات تاثیر منفی میذاره
ولی همراه داشتن خیلی جاها مفیده
این لبه و مرز رو هر تریدری خودش باید بهش برسه
موفق باشین همگی

به نطر منم اون دوستمون درست میگه، مشکل خاصی نداره

ولی سوگیری تأیید میاد

مثلا ما باهم صحبت میکنیم، شما میگی عه امروز ترید طلا چکار کردی من میگم تیپی سه بای گرفتم،ولی شما سل گرفتید و استاپ

بعد این یه نمونه اش هستا،بعد چی میشه، شما سوگیری نسبت به استراتژی و ستاپ و تریدتون پیدا می‌کنید،

این فقط کوچکترینشه

من این چند وقت، فکری تو سرم بود که یه گروه ایونت ترید داشته باشم

با این تفاوت که ایونت ها برای ترید و آموزش نباشه

برای پیدا کردن دوستان تریدر و تفریح و گذراندن وقت باشه

چون واقعا ترید به یجایی میرسی هم بخاطر تایم تریدت ک آخر هفته ها پنج شنبه جمعه ها، ماها مشغول ترید هستیم، بقیه دوستان غیر تریدر تو تفریح

بعد شنبه یکشنبه، همه رفتن سر کار ما تعطیل

بعد معضلی ک داشتم و داریم و خیلی ها دارن، برنامه برای گذراندن وقت هست تو روزهای تعطیل ک حالا حتما هم در مورد ترید نباشه و تفریح باشه ک چه بهتر

و تازه اینکه وقتی تریدر میشی دگ دوستای قبلی از دست میدی و بخاطر رشد شخصیتی میکنی ،دگ با خیلی ها دگ حال نمیکنی، و بعد این دورهمی و ایونت های تریدری اینجا خوبه

که البته باید خیلی عمومی نباشه هرکسی بیاد و قوانین خیلی مشخص و سفت و سختی هم داشته باشه و یک یا چند نفر گرداننده و هماهنگ کننده

بعد مثلا یه روز می‌چینید همه یه کافه

یه روز دگ یه کمپی جایی نزدیکی

دورهمی چیزی

حتی سینما و فیلم دیدن و این صورت ها

حالا اگر کسی اصفهان هست بهم پیام بده که حلقه اولیه رو تشکیل بدیم

بقیه دوستان هم برای شهر خودشون رو اگر دوست داشتن و بیاین همین تاپیک یا جای دگ، تجربه ها و پیشنهاداتمون رو بگیم بهم دگ

سلام دوست عزیز اگر ممکنه برای آی دی تلگرام بزارید باهاتون درارتباط باشم ممنون .

گارد نگیر ایقد سریع.هر استراتژی یه لبه خاصی داره که با پابلیک شدنش یا انتشار سیگنال با نقطه ورود و خروج دقیق ممکنه کاراییش در بلند مدت کم بشه.دیدم که میگم پیش هم اومده.
بخاطر همینه که بیشتر سبک های پابلیک دیگه کار نمیکنن.
بعد کلی سال یه استراتژی درست حسابی پیدا کردیم لبه اونو لو کنیم بره؟
نه اقا :joy:

همراه داشتن خوبه
اما اونی که قلق کار دستش اومده نیاز به همراه نداره!
بنده به شخصه هیچ جوره نمیتونم قبول کنم که یکی دیگه بدون تلاش فردیش بتونه به سود برسه و بعد اسمشو بزاره سبک شخصیو کل کریر و اینده منو نابود کنه.