باهم و برای هم ترید کنیم

سلام دوستان اگر راهکاری دارید که بتونیم باهم و برای هم خرید و فروش کنیم اینجا ارائه بفرمایین

سلام دوباره .منظورم این نبود که همه باهم انجام بدیم.میشه اونایی که حرفه ای هستند هرزمان که ترید دارن به بقیه هم بگن تا همه سود کنیم

چیز دیگه میل ندارید؟

دوست عزیز ترید سود نمیده تو چرا تو انجمنی که تریدرا هستن فعالیت میکنی

تو چرا هستی فلسفه وجودیت چیه؟

نرمال ترین ایرانی وقتی 0.000001 بیتکوین میخره:

(پست توسط نویسنده حذف شد)

باشه حق با تو اگر حرفت حق هست یکبار بگی کافیه تو هر تاپیک و زیر هر پستی قرار نیست توهمیات خودتو القا کنی به همه دنیا

تورو خدا مثل کتاب مقدس مسلمون ها حرف نزن فاز گرفتی همش بلغور میکنی

بعد شش ماه پست گذاشتن بالاخره میشه بهت گفت چیزی بارت هست و همین که ادیان ابراهیمی رو کنکاش کردی یعنی خردمند هستی

اگر خودتو کامل تر برام باز کنی حتی از ادم مخوف و مرموز هم دوست دارم یاد بگیرم شیطان بزرگ :rofl:

خسیس نباش یه سیگناله دیگه میدیم دورهمی

سلام دوسته عزیزم تیم ترید نیاز منده اینه که تمامی افراد با هم نگاه درستی به چارت ئاشته بشان به نظر من طبق تجربه ای کردم تیم ترید یکی از بدترین شیوه های ترید میتونه بشاه برای مبتدی ها. شما باید پارتنر ترید داشته باشید تا همگروهی ! درمورده کپی ترید هم که نظری ندارم به نظرم خودت ماهیگیری کنی خیلی بهتره تا ماهی برات بگیرن.به نظرم شما سعی کن به جای دنبال کپی ترید یا تیم باشی سعی کنی داداشم از تجربیات دیگران استفاده کنی وبتونی به اون سیسیتمی که لایقش هستی و داری براش زحمت میکشی برسی.من اهل نقطه ورود دادن نیستم ولی اگر کمکی بخوای تو اطلاعات خوشحال میشم کمکت کنم و فکر هم میکنم این راه بیشتر برای شما تاثیر داره :folded_hands:

خوبه که هستی و وجود داری و خوشحال کننده‌است که مسیرت رو پیدا کردی عزیز. ولی اینکه ترید برای شما جواب نداده و بلندمدت کار کردن برات جواب بوده دلیل نمیشه که بیای بگی ترید جواب نیست و سود نمیده!
توی مارکت نسخه‌ای نداریم که کار همه‌رو راه بندازه! هرکی باید مسیر خودش رو پیدا بکنه!

موفق باشی

Wowwwwww​:thinking:

حداقل کاراکتر

داداش ایشون 50 دلار تو مارکت از دست داده حالا زیر هر تاپیک داره کرسی شعر طلاوت میکنن دریغ از یک کلمه حرف حساب بسیار هم مشکلات روانی دارن

شما نهایت بتونی دستشویی خونتونو با چراغ زنبوری روشن کنی این کارا به شما نیومده